Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu konu başlığını, tüm Kadınlar Kulübü'ne duyurmamız lazım. Görünen o ki çoğunun haberi yok ya da başlığın içeriğini tam olarak anlayamıyor olabilirler.
Fikir olarak; herkes, özel mesaj yoluyla arkadaşlarına bu sayfayla ilgili çok kısa bir bilgi ve linki göndersin derim.
Ne dersiniz?
Veya başka fikriniz var mı?
Ben de size katılıyorum , agresif tepkiler vermek yerinde soğukkanlılıkla hareket edilmeli. Ancak böyle tutarlı sonuçlar alınabilir.
Ben bir şey sormak istiyorum.
Şampuan , diş macunu , sabun , deterjan gibi ürünler için nasıl alternatifler var ?
Herhalde organik üretim yapan markalar olabilir. Ancak bu noktada fiyat ve kolay ulaşılabilirlik de çok önemli.
"""""Çin Hükümeti kozmetik ürünlerin hayvanlar üzerinde test edilmesini zorunlu kılıyor.""""
Hangi işiniz doğru ki...
ben temizlik ürünlerini de organik almaya çalışıyorum fakat şimdi baktım üzerlerinde hayvanlar üzerinde denenmemiştir ibareleri yine yok .arkadaşlar kozmetik sanırım daha çok alternatifi olan bir sektör yalnız temizlik konusunda paylaşım yapabilir miyiz?
Bence bu konu başlığını, tüm Kadınlar Kulübü'ne duyurmamız lazım. Görünen o ki çoğunun haberi yok ya da başlığın içeriğini tam olarak anlayamıyor olabilirler.
Fikir olarak; herkes, özel mesaj yoluyla arkadaşlarına bu sayfayla ilgili çok kısa bir bilgi ve linki göndersin derim.
Ne dersiniz?
Veya başka fikriniz var mı?
Konularda konu linki dağıtmak yasak.
Herkes tanıdığı üyelere özel mesaj gönderebilir,bu mantıklı.
Bu arada önceki başlıkta da sormuştum,bilen çıkmadı yine sorayım;
Kopaş kozmetik & pazarlama a.ş hakkında bilgisi olan var mı?
Bünyesindeki markalar Dalin,Alix Avien,Sesu,Voila,Cire Aseptine,XO,Foot Doctor,Dr. Beckmann
yasak denmiş ama ben paylaşanlara hep denk geliyordum..bunun diğerlerinden farkı ne anlamadım...benim bir fikrim var greenjade avatar resmi olarak paylaşmak..hazırlık yapıyorum şuan.inş bu fikrim işe yarar çünkü biz burda bir sektörle sınırlı kalarak değil, yaşantımızda kullandığımız tüm ürünler için temiz marka arıyoruz..
bunu sana biz yaptık ( ya razı olarak ya da engel olmayarak )
Merhaba arkadaşlar ,
Yaptığım araştırmalar sonucunda diş macunu olarak Sanino , Doctor Ciccarelli ve L'Angelica (Migros'ta satılıyormuş.) ;
sabun olarak Evyap ürünleri , yani Duru , Fax , Activex ve Dalan , Komili ürünlerini ;
şampuan olarak Watsons ' ta satılan Down Under Naturals ve Superdrug ürünlerini;
bulaşık deterjanı olarak Finish ' i ve ağda olarak Veet yerine Saten ' i kullanabileceğimizi öğrendim.
Makyaj malzemelerinde ise zaten alternatifimiz çok , mesela The Balm , Urban Decay , Dior , Inglot , Hello Kitty , Essence , Everyday Minerals , Amway , Physician's Formula , Pupa , Murad , Avene gibi ürünlere yönelebiliriz.
Bu arada Catherine Arley allığın üzerinde mutlu tavşanı gördüğümü de ekleyeyim.
Bir yanlışlık yaptıysam lütfen düzeltin sevgili arkadaşlarım.
Hepimiz bu şekilde bilgilerimizi paylaşalım , lütfen.
Daha önce yazıldı mı görmedim ama acaba Pantene ve Hobby ne durumda ikisinde de tavşan yok gerçi ama.....
Daha önce yazıldı mı görmedim ama acaba Pantene ve Hobby ne durumda ikisinde de tavşan yok gerçi ama.....
Merhaba arkadaşlar ,
Yaptığım araştırmalar sonucunda diş macunu olarak Sanino , Doctor Ciccarelli ve L'Angelica (Migros'ta satılıyormuş.) ;
sabun olarak Evyap ürünleri , yani Duru , Fax , Activex ve Dalan , Komili ürünlerini ;
şampuan olarak Watsons ' ta satılan Down Under Naturals ve Superdrug ürünlerini;
bulaşık deterjanı olarak Finish ' i ve ağda olarak Veet yerine Saten ' i kullanabileceğimizi öğrendim.
Makyaj malzemelerinde ise zaten alternatifimiz çok , mesela The Balm , Urban Decay , Dior , Inglot , Hello Kitty , Essence , Everyday Minerals , Amway , Physician's Formula , Pupa , Murad , Avene gibi ürünlere yönelebiliriz.
Bu arada Catherine Arley allığın üzerinde mutlu tavşanı gördüğümü de ekleyeyim.
Bir yanlışlık yaptıysam lütfen düzeltin sevgili arkadaşlarım.
Hepimiz bu şekilde bilgilerimizi paylaşalım , lütfen.
Malesef buldum PANTENE SAÇINIZI SEVİN markası 1999 yılında A.B.D. ilinden toplam 2 sınıfta tescil edilmiş olup marka sahibi THE PROCTER & GAMBLE COMPANY'dir. Yani kanlı deneylerin en büyük müdavimlernden biri....
Hobby hakkında bir bilgim yok ama Pantene de P&G ' ye a bağlı olduğundan masum sayılmaz.
Asında şampuan , deterjan , temizlik ürünleri ve ped hakkında benim de kafamda soru işaretleri var.
Bu arada rica etsem biri araştırabilir mi "Lacura" markası da (Premium cosmetics Gmbh) bu kanlı katliamın bir parçası mı acaba? Ben baktım Peta da da arattım ama bulamadım mükemmel bir rimeli var eskiden meybelline colossal volume express kullanırdım genelde herkes memnun zaten o kanlı rimelden ama bu marka tek kelimeyle mükemmel... Tek sorun ben bulamıyorum deney yapıyor mu!! İletişim adreslerine mail atacağım umarım ingilizcemden anlarlar Gerçi firma "evet biz oldukça kanlı deneyler yaptıktan sonra satışa sunuyoruz" demez ama ne yapalım...
canım, uncaged.co.uk ve beautypedia.com da lacura temiz olarak görünüyor...