- 30 Ağustos 2008
- 1.258
- 39
HAYVANSEVERLER BÜLENT ERSOY`A ÇOK KIZACAK
Bülent Ersoy: Üzerimdeki gerçek kürk, onların ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor”
CAHİDE 3D, önceki akşam sahnesinde Bülent Ersoy’u ağırladı. Ersoy, cemiyet ve sosyete hayatının önde gelen isimlerini buluşturdu.
Diva, hayvanseverleri kızdıracak açıklamalarda bulundu. Kırmızı kürk giyen Ersoy, “Hayvanseverler kürk giymenize ne diyecek?” sorusuna, “Valla ben bilmem. Üzerimdeki gerçek kürk, onların ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor” şeklinde yanıt verdi.
Sesini begendiğim,şarkılarını dinlediğim bir sanatçıydı şuana kadar ama kişilik yapısı olarak tasvip etmediğim bir insandı herzmn..hayvanseverlerle bi derdin yokki senin,hayvanlarla bir derdin var önce bunu kabul et..kendi egolarını tatmin etmek, "havalı"(!) görünmek adına can alabilecek bir yapıdasın..Allah kelamını dilinden düşürmüyorsun güya,tv önünde dualar ediyorsun ama estetik kaygıların yüzünden hayvanların elektroşokla öldürülüp derilerini yüzdürüyosun..kibir,gurur,ego insanı yüceltmez alçakgönüllü ve bilinçli olmayı dene zira inandığın din de senden bunu bekliyor..
bir de "hayvanseverleri kızdıracak" hayvan sevmemek normaldir hayvan sevmek anormaldir ve onlar azınlıkta bir gruptur..hayvanseverler denmesini sevmiyorum ben olması gereken bu zaten..siz sevmeyenlere bi ad bulun
Son düzenleme: