herkese merhaba hayvan deneylerinden utanarak söylüyorum ki 2-3 haftadır haberim var
daha doğrusu kulaktan dolma bir şekilde bilsemde bu kadar araştırmaya başlayalı 2-3 hafta oldu o kadar üzüldüm ki günlerce rüyamda gördüm videolarını izleyip ağlaya ağlaya mahvoldum çok kızdım kendime bu kanlı markaların bilmeden yanında olduğum için ve ve o gün bu gündür asla kanlı markaları almadım tabiki ev kaynıyor nivea nestle domestos rexona gliss loreal vs vs bitsin asla tekrar almam
petanın listelerini ve burdan bulduğum markaları yazıcıdan çıkardım ve market kozmetik vs alış verişlerinde kağıtlarla gidiyorum sizlerede tavsiye derim çünkü yapan- yapmayan çok marka var kafası karışıyor insanın
bu arada evyapın temiz olduğu söylenmiş diş macunu bulmakta sıkıntı çekenler var sanırım bir önerim olucak bimde satılan powerdent diş macunu evyapın üstüne baktım şimdi tekrar.. ben cogate seviyorum ama bitince powerdent almayı düşünüyorum şampuan zaten brezilya fönü yaptığım zamanlar nude kullanıyordum tekrar başlıcam şuan elseve var kullandığımız hayatımızı istila etmişler ya her yerden bir kanlı marka çıkıyor aryrıca superdrug hindistan cevizli şampuanını kullandım güzel ama onarıcı saç kremi kötü ben beğenmedim hiç bir etkisi yok yumuşatma parlatma yapmıyor... bunlarda ufakta olsa benden bilgiler bende araştırıyorum sürekli birşeyler bulursam paylaşıcam
lys versace deney yapıyor mu ben crystal noir diye bir parfümünü kullanıyorum araştırdım ama bişi bulamadım bir bilgin var mı gerçi parfümlerin hepsinde deney yapılır demişsin ama ben şansımı deniyim dedim