Arkadaslar sabitleyici/sert etkili saç jöle markası bilen var mı?
daha önce (sayfa 33'te) amonra
morfose markasının saç spreyinde mutlu tavşan gördüğünü yazmıştı..netten de araştırma yaparak markanın hayvanlar üzerinde test yapmadığını söylemişti..zaten ürünlerinin tamamının organik olduğunu ve hiçbir kimyasal madde içermediğini yazmışlar..ben de arastırdım ve cirkinkadinyokturazmakyajvardir.blogspot ta morfose saç spreyi ilgili bir yazı gördüm..resimlerini ekliyorum ama yazı kopyalanmadığı için kopyalayamıyorum
ilgili yazının linki:
******Morfose Saç Spreyi
morfose markası adnan akat kozmetik' e aittir..saç jölesi vs herşeyi var..resmi sitesine girerek bütün ürünlerini inceleyebilirsiniz..memnun kalıp kalmadığınızı da burda belirtirseniz çok seviniriz
adnan akat kozmetik
yalnız şunu eklemeliyimki bu ürünü araştırırken 2012 nin 6. ayında ivana sert gibi hayvanları kürkleri yüzünden öldüren birinin bu markanın yeni yüzü olduğunu öğrendim..benim için bu durum bu markayı almamam için yeterli bir sebeptir..hassasiyetiniz buysa size harcayacağım para da sıfır kuruştur....
İvana Sert kürk işini büyütüyor
Hatem Yavuz ile sosyetenin ünlü isimlerinden İvana Sert’in ortaklaşa kurduğu kürk şirketi işlerini büyütüyor
Önceki yıl Namibya’da 95 bin fok avlayacağı gerekçesiyle uluslararası hayvan hakları örgütlerini ayağa kaldıran derici işadamı Hatem Yavuz ile sosyetenin ünlü isimlerinden İvana Sert’in ortaklaşa kurduğu kürk şirketi işlerini büyütüyor.
Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’nde bir deri işleme tesisi bulunan Yavuz, Afrika ülkesi Namibya’da 2019’a kadar 910 bin fok avlama izni alarak adını duyurmuştu.
‘Hayvanseverin sevmediği Türk’
Dünyada kürk karşıtı hareketler giderek ivme kazandığından Yavuz ‘hayvanseverin sevmediği Türk’ olarak gündeme gelmişti. Hatem Yavuz, fok derilerini işleyip ünlü markalara satıyor.
Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinden Yüksel İnşaat’ın ortaklarından Yurdal Sert ile evli olan İvana Sert ile geçen yıl ortak olarak ‘İSHY Deri Tekstil Kozmetik Tasarım’ adlı bir şirket kuran Yavuz, ilk kürk mağazasını Antalya Havalimanı’nda açmıştı. Rus turistlere hitap eden bu dükkânın ardından iki ortağın 20 Şubat’ta da İstanbul Teşvikiye’de ek bir işyeri açma kararı aldığı öğrenildi.
Serkan Arman/Milliyet bu kadından da bu kadını yüceltenlerden de nefret ediyorum.........
arkadaşlar bi sorum var, bazı markaların bazı ürünlerinde leaping bunny logosu var bazı ürünlerinde yok. bu ne demektir acaba?
Şampuan saç bakımı falan için gratislerde satılan Giovanni markasını kullanmayı düşünüyodum. Temiz bir firma olarak geçiyor. yalnız diğer şampuanlarında bu logo var ama hacim şampuanında yok mesela ben de onu almak istiyorum. ne yapmak lazım?
LYS'ydi sanırım bu konu hakkında şöyle demişti, bir markanın birkaç ürününde zıplayan tavşan var, diğerlerinde yoksa bu o markanın sadece belli ürünlerinde hayvan deneyi yapmadığını diğer ürünlerinde ise yaptığını gösterir demişti..dediğin şekilde dalan kimya' nın el kreminde tavşan olduğu halde, zeytinyağlı 4lü kalıp sabununda tavşan resmi yoktu..bu durumda nasıl davranmak mantıklı olur? nasıl ki the body shop ürününe para verdiğimiz zaman paramız loreal' e aktarılıyorsa; bazı tavşanlı ürünleri için para ödediğimiz marka, diğer ürünleri için hayvanlar üzerinde deney yapan o markalara gidiyor..alınmasa daha iyi sanki :44:
ladyevil' in sayfa 13 te eklediği resimler
princess nonıque markasını nerden bulabilirim? netten baktım bulamadım
nonique markasından ben de alışveriş yapmayı düşünüyorum...bu markanın ürünlerine kendi resmi web sitesinden ulaşabileceğin gibi bazı alışveriş siteleri üzerindende ulaşabilirsin..nonique markasının ürünlerini için online alışveriş yapabileceğimiz web sitelerinden bazıları:
noniquekozmetik
bakimstore
yenicarsim
naturey
kozmetikhane
dogaleczaci hepsinin sonunda
.com var...link olur belki silinir diye sonradan belirttim..
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır bu konuya yazamıyordum ,
konunun devamlılığı beni çok mutlu etti. Ben Watsons ' taki kampanyadan Down Under Naturals şampuan ve sıvı saç kremi almıştım denemek için , ama Lys şüpheli bir marka olduğunu yazmış , keşke almasaydım.
Bir de diş macunu arayışındayım , sizce Urtekram mı , L'angelica mı alayım ? L'angelica ' yı alışveriş yaptığım iki 3M Migros ' ta da gördüm. Ama kararsız kaldım.
Son olarak da intim olarak ne kullandığınızı merak ediyorum. Ben Uni jel kullanıyorum , papatya özlü ve kokusu çok hoşuma gidiyor.
Eki Görüntüle 500855
aynı şekilde benimde çok hoşuma gitti..dediğin diş macunu markalarını denemedim ama temiz markalar..istersen migroslarda ulaşabildiğini dene bize de bilgi vermiş olursun..
bu markaların yanısıra BİM A.Ş. tarafından EVYAP' a yaptırılan POWERDENT marka diş macunu da temiz markalardanmış, hemen hemen herkesin ulaşabileceği bir marka oldu diş macunu için,buna çok sevindim..
fotoğraflar için two_che' ye, verdiği bilgiler için UmutCan' a tşk ederim......
intim jel olarak farmasi markasının jelini gördüm arkadaşımda geçen gün..onun arkasındada zıplayan tavşan vardı ...
bu arada dediğin gibi UNI markası da temiz markalardan..çeşitli ürünleri var web sitesine girerek görebilirsiniz..
arkadaşlar sizde de alacağınız markaların sınırlanması hususunda bir rahatlama oldu mu yoksa ben mi önceden alışveriş delisiydim? şimdi markete giriyorum lorealmiş, max mış,gliss miş,schwarzkopf muş geçiyorum yeni birşey mi çıkarmış hiç merak etmiyorum (ama o yeni şeyin nasıl çıktığını düşününce.......
(( ) direkt temiz markalara yöneliyorum alışverişim kısa sürede bitiyor oh rahatım :))