- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
]Bende M&S'in kendi ürünleri için cruelty free dedim zaten hem ülkemizdeki Marks mağazaları yurtdışındakiler gibi değil her marka ve ürün yok.[/B]
Açıkcası henüz ben sizin gibi kullandığım markaları özellikle memnun kaldığım ürünleri bir kalemde silip atamıyorum çünkü önce memnun kaldığım ürünlerin cruelty free bir markada aynısını bulup deneyip memnun kalmam gerekiyor.
Hassas ve alerjik bir cildim var bu sebeple burt's bees, tbs, yves rocher gibi markaların ürünlerinden en azından şu ana kadar kullandıklarımdan memnun kaldım tabi bir de cruelty free markalara ulaşılabilirlik ve fiyat olayınıda unutmamak lazım.
Elimdeki cilt bakım ürünleri bittiği vakit Avene denemeyi düşünüyorum en azından hem eczane ürünü hemde cruelty free bir de Topicrem diye bir marka var ama cruelty free midir bilmiyorum peta sitesinde her iki kısımda da isimleri geçmiyor.
Bir de Amway cruelty free mi onu merak ediyorum.
selam kizlar ..
ya söyle bir fikrim var ama ise yararmi bilmiyorum..
biz bu hayvan üzerinde test yapan markalara hep birlikte mailler atsak,
deneyleri durdurmalarini
artik deney yapmayan ürünleri kullandigimizi ve arkadaslarimiza tavsiye ettigimizi
yazip göndersek, bir sonuc almaz miyiz ?
selam kizlar ..
ya söyle bir fikrim var ama ise yararmi bilmiyorum..
biz bu hayvan üzerinde test yapan markalara hep birlikte mailler atsak,
deneyleri durdurmalarini
artik deney yapmayan ürünleri kullandigimizi ve arkadaslarimiza tavsiye ettigimizi
yazip göndersek, bir sonuc almaz miyiz ?
oriflame konusuna yazdığım gayette konuyla alakalı mesajım silinmiş sebep gösterilmeden bu da yönetimin hayvan deneyleri hakkında tutumunu gösteriyorburda bizim borumuz öter diyen menfaatçi bir yönetim var facenin ortalık sözlerinden ilham almaya devam edin siz umrumda değilsiniz...
benimde dün gece eklediğim haber silinmiş. bu topiğe yazmıştım.
bulup yeniden ekliyim. 26 sına ait msjlar mı silindi ki...
uktekram diş macunu netten kolay tedarik edilir,,,,birisi yazmış bulamıyorum diye,,,,buraya link koyamıyorum,,araştırırsa iyi olur,,,fiyatı da 10tl gibi bişiy,,,,(satıldığı site güvenilirdir)
oriflame konusuna yazdığım gayette konuyla alakalı mesajım silinmiş sebep gösterilmeden bu da yönetimin hayvan deneyleri hakkında tutumunu gösteriyorburda bizim borumuz öter diyen menfaatçi bir yönetim var facenin ortalık sözlerinden ilham almaya devam edin siz umrumda değilsiniz...
Avene de Amway de cruelty free değil.
çindeki siteleri;
eau-thermale-avene. cn ****************
amway. com. cn *************
Bu arada sanırım düne ait mesajlar tamamen silinmiş,daha önce de olmuştu bu durum.
Bizlerin de düne ait mesajları yok.
Edit sebebi; o mesajınıza da yazdığım gibi 'link paylaşımıdır'
Bu mesajınız için ne desem boş!
Bu arada sanırım düne ait mesajlar tamamen silinmiş,daha önce de olmuştu bu durum.
Bizlerin de düne ait mesajları yok.
arkadaşlar o ürünlerde böyle bir şey olduğunu bilmiyordum konuya ilk defa bakan bir insanımda hayvanlarla mesala elidorun nasıl bir ilgisi var çok üzüldüm bu arada(((
"Dermotolojik olarak test edilmiştir" ibaresi bu hayvanlar sayesinde sağlanıyor...
"Cilt ve göz ile temasından kaçınınız" ibaresi hayvanların gözlerine ve ciltlerine asitler çamaşır suları vs vs damlatılarak elde ediliyor...