Burada kullanılabilir olarak belirlenenler için aklıma gelen küçücük bir iki soru sorabilirmiyim?
Bahsedilen diş macunlarında fluorid var mı?
Sabun tutucu (kostik veya benzeri maddeler) var mıdır?
Bir de temizlik veya çamaşır bulaşık farketmiyor, onlar fosorsuz mudur?
Sadece hayvanlar üzerinde test edilmediğine endekslendiğimizde, diğer unsurları farketmeyebiliyoruz bazen, o yüzden soruyorum.
Sizi yormadan kendim araştırayım diye düşündüm, ancak siz oldukça kapsamlı ve notlar tutarak tek tek incelediğiniz için bu konuda sizden alacağım cevabı daha sağlıklı bulduğum için sormayı daha uygun buldum.
Kolay gelsin diyor, çalışmalarınız ve buna ayırdığınız zaman için ve bilgilendirme çabalarınız için tekrar teşekkür ediyorum.
Avon ve Oriflema hayvan testi yapıyor mu? bir de test yapmayan çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı varmı?
avon yapıyor..avon markasının içinde olan amway yapmıyor diyorlar ancak bu laflara karnımız tok olduğu için amway' e de prim vermiyoruz..oriflame yapmıyoruz diyor ancak sağlam bir belgesi yok..şöyleki katalogunda yeşil bir pati işareti var ancak bunun genel geçer bir anlamı yok yani bir zıplayan tavşan değil..o nedenle oriflame dan da uzak durmak gerektiği kanısındayım
Eki Görüntüle 479411
(aynı şekilde the body shop - loreal' in bünyesinde..loreal'in "bünyemizde bir de hayvanseverler için marka bulunduralım" fikrine para yatıramayacağım üzgünüm..)
çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısı olarak
Eki Görüntüle 479421
çamaşır deterjanları - BİNGO
Eki Görüntüle 479424 Eki Görüntüle 479425 Eki Görüntüle 479426 Eki Görüntüle 479427 Eki Görüntüle 479423
Oriflame yapıyor demişti sanki LYS...:44:avon yapıyor..avon markasının içinde olan amway yapmıyor diyorlar ancak bu laflara karnımız tok olduğu için amway' e de prim vermiyoruz..oriflame yapmıyoruz diyor ancak sağlam bir belgesi yok..şöyleki katalogunda yeşil bir pati işareti var ancak bunun genel geçer bir anlamı yok yani bir zıplayan tavşan değil..o nedenle oriflame dan da uzak durmak gerektiği kanısındayım
Eki Görüntüle 479411
(aynı şekilde the body shop - loreal' in bünyesinde..loreal'in "bünyemizde bir de hayvanseverler için marka bulunduralım" fikrine para yatıramayacağım üzgünüm..)
Eki Görüntüle 479421
avon yapıyor..avon markasının içinde olan amway yapmıyor diyorlar ancak bu laflara karnımız tok olduğu için amway' e de prim vermiyoruz..oriflame yapmıyoruz diyor ancak sağlam bir belgesi yok..şöyleki katalogunda yeşil bir pati işareti var ancak bunun genel geçer bir anlamı yok yani bir zıplayan tavşan değil..o nedenle oriflame dan da uzak durmak gerektiği kanısındayım
Eki Görüntüle 479411
Eki Görüntüle 479421
Oriflame yapıyor demişti sanki LYS...:44:
evet canım o yüzden oriflame dan uzak durmak gerek dedim...emin değiliz ama kesin de bir bilgi yok..lys'nin bu konuda daha çok bilgisi var dediğin gibi..
bingo'lar hayat grubunun ürünleri temiz markalar...
temiz markalara şu resmi ekliyorum arkadaşlar
Eki Görüntüle 479450
hayat grup markalarının toplu resmini hazırlayıp eklicem..
evyap,hayat temiz markalardan... resmi web sitelerine girip de bakabilirsiniz arkadaşlar..
EVYAP Kurumsal Web Sitesi - Markalar
hayat.com.tr
evet lütfen ekle...
çok ihtiyacımız vara görmeye..
bnde çevremde anlayacak olanlara anlatırım hiçolmazsa....
canım bingo ürünleri test yapmayabilir ama bir lever ve henkel,lin ürünlerinden farkı yok içeriği aynı büyük firmalar ar-ge ye finansman ayırabiliyor ama küçük firmalar ayıramıyor diye temize çıkmış değil içiriğinde ki aktif maddeler aynı .yani,burada söz konusu sadece hayvanlar olmuyor ,bizde bu ürünleri kullandıkça evrim ğeçireceğiz .hayvanlara bu resimdeki etkileri yapan ürünler ve maddeler her ne kadar en az seviyeye indirgense de etkisi bu hayvanlarda ki gibi bir kaç hafta da değil de yıllar sonra çıkacak .önemli olan doğal ürünleri kullanmak ve ne hayvanlara ne insanlara zarar vermemek ilke olmalı.