- 6 Temmuz 2008
- 860
- 25
Ben de ülkemizde bilincin yükselmesini ve yeni temiz markaların gelmesini istiyorum. Tam da düşündüğüm gibi yazmışsın. Bildiğin diğer markaları da paylaşırsan elimden geldiğince telefon, mail trafiği yaratır, mağazalarındaki elemanlara da gittiğimde sorarım. Başka ne yapılabilirse işte. Bu arada binboa falan alsaydın smirnoff'a yazık olacakmış az daha
slm:) bilinç konusu önemli evet...gratisin ve watson's ın Facabook sayfalarına sorular bırakabilirsiniz,,,ben şahsen FB kullanmadığım için direkt iki firmanın çağrı merkezlerine ulaşıyorum,cf hangi markalar var,hangi markalar ileride gelecek,gelme ihtimali olan markaları vs.....soruyorum,,,, uzun uzun konuşuyorum çağrı merkzleri ile,,,,ihracaat departmanlarına,orta düzey yöneticilerine iletilmek üzere notlar,tavsiyeler bırakıyorum hem online olarak hem de sözel telefonlarda......özellikle hayvan deneyleri konusunu vurguluyorum,cağrı merkezi elemanlarına konferans çekiyorum,,,,ki onların her biri kelime bazında olayla ilgili,,vahşetin tam olarak ne olduğu konusunda ultra bilinçsiz hepsi,,, yani kısacası tüketici cf ürün talep ediyor algısını oturtmaya çalışıyorum,,,alışveriş yaprken çevremdeki baynları sohbete tutup onlara bir iki dakika anlatıyorum felan:)) geçen bauhausedan astonish marka temizlik ürünü alırken,yanımdaki bayana da iki dakkada hayvan deneylerini,bu markanı yapmadığını,hiç bir hayvanın derisinin yanmadığını,gözünün tahriiş olmadığını felan,,,,açıkçası arkadşlar full-mesai çalışıyorum ben bu konuda:),,,sizlere tavsiyem de budur,,öğrenin ve sürekli ÖĞRENDİKLERİNİZİ BAŞKALRINA AKTARIN! AMA ŞU BU HAYVAN DENEYİ YAPMIYOR DİYE BİR CÜMLE İLE DEĞİL...ANLATTIĞINIZ KİŞİYE VURGULU KONUŞUN,,KATLİAM NEDİR,ACI NEDİR HİSSETSİN O KİŞİ,,,EN KÖTÜ ZEKANIZI KULLANIN..BANA NEDENSE HEP ALIŞVERİŞ YAPRKEN DİĞER BAYANLAR SORARLAR....ÇÜNKİ HERŞEYİ ÇOK İNCELEDİĞİM İÇİN BU HATUN BU İŞİ BİLİYOR ALGISI YARATIYORUM HERALDE....KADIN LOREAL Mİ ALACAK,,,,ÖYLE BİR OMUZ SİLKİYORUM VE TİKSİNDİĞİMİ,MARKANIN NELER YAPTIĞINI ANALTIYORUM Kİ,KADIN VAZGEÇİYOR ALMAKTAN...ONCA MARKA VE ALTERNATİF VARKEN...:)),, yani arkadaşlar sadece sosyal sanal ortamları değil,reel hayatı da kullanın,,,iş arkadaşlarınız,aileniz,mahalleniz vs.....öğrenin,,öğretin ve o kişilerin de öğrndiklerini yaymalarını garantileyin lütfen,,,MİLANİ KONUSUNDA ÇAĞRI MERKEZİNİ İŞGAL EDELİM TELEFONLARIMIZLA,,,BİR HAFTA BELİRLEYELİM VE BAŞLAYALIM....1-2 AY SÜREKLİ TALEP EDERSEK BENCE BU İŞ DİKKATLERİNİ ÇEKER...FB KULLANANLAR KEZA GRATİSİ BARBARDIMAN YAPSINLAR...OLAMAYACAK BİŞİY DEĞİL...ORGANİZE OLURSAK,,,BİRDE BİZ KAÇ KİŞİYİZ MERAK EDİYORUM,,BİZE EN AZ 25 KİŞİLİK BİR EKİP LAZIM!