- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
giovanni kuru şampuan aldım çok başarılı ama biraz hafif kül görüntüsü veriyo diplere, iyice parmaklarla kafaya yedirmek lazım :)
giovanninin nutrafix diye maskesi var çoooooooookkkkkk memnunum kızlar bi de yeşil minik serumu uçlar için...
superdrug ısıya karşı koruma spreyi aldım onu bilemiyorum anlaşılmaz bi süre kullanmadan...
sea salt spray ini de alıcam malum hacim yapan herşey benim için bulunmaz nimet :))
buarada lush türkiyeden çekiliyomuş diye duydumniye ya niyeeeeeee
Evet ben de face sayfasinda duyurularini gördüm agustosta çekileceklergiovanni kuru şampuan aldım çok başarılı ama biraz hafif kül görüntüsü veriyo diplere, iyice parmaklarla kafaya yedirmek lazım :)
giovanninin nutrafix diye maskesi var çoooooooookkkkkk memnunum kızlar bi de yeşil minik serumu uçlar için...
superdrug ısıya karşı koruma spreyi aldım onu bilemiyorum anlaşılmaz bi süre kullanmadan...
sea salt spray ini de alıcam malum hacim yapan herşey benim için bulunmaz nimet :))
jane iredale mineral makyaj ürünlerine taktım kızlar ama herşeyimi ondan alamam pahalı çünkü
yavaş yavaş, az ama öz alıcam bişeyler
buav temizler listesinde, çok övülmüş ürünleri forumlarda
Dışarda fiyatlari nasıl bilmiyorum ama indirimlî satan siteler var . Kk dan bana önermişlerdi , turuncukasa isimli sitede indirimde .
Gerci internet sitesi cok kötüydü ama fiyat karşılaştırmasi yapabilmen icin aklında bulunsun .
giovanni kuru şampuan aldım çok başarılı ama biraz hafif kül görüntüsü veriyo diplere, iyice parmaklarla kafaya yedirmek lazım :)
Bahsettigin marka hayvanlarda deney yapiyor ve biz bu deneylere karsiyiz..Merhaba:) Bende Elidorun kuru şampuanını aldım.. Oda gerçekten iyi, yalnız hafif bir pudramsı görüntü oluşuyor saç diplerinde oda saçınızı tarayınca geçiyor. Cidden hayat kurtaran bir ürün :)
Kuru şampuan niçin kullanılıyor , bilmediğimden soruyorum farklı bir özelliği , güzelliği mı var ? Ona gore bende alıp deneyeyimsuperdrug kuru şampuan sprey formunda kokusu harika 5 6 lira gibi fiyatı vardı ben giovanni kullandım pudra formunda memnun kalmadım kullanıs kolaylıgı yok ve saçı beyaz bırakıyor
ama superdrug da memnun kaldım öneririm
saç yaglıyken o görüntüyü yok etmek veya saça hacim vermek için kullanılıyor mesela saçını yıkadıktan sonra maşa yapsan düşer demi biraz saçın yağlanması lazım yani hacilenmesi onun için kuru şampuanı sıkıyorsun toz formunda olanlar var onlar iyi değil beyazlık bırakıyor saç diplerinde önceden ben zaten saçım yağlı görünürse acil işim varsa pudra dökerdim yağı alırdı toz kuru şampuanlar onun gibi ha normal pudra o formda sprey olanlar daha kullanışlı ve pudra gibi beyazlık yapmıyor ve dipten uca rahatlıkla hacim veriyorsun cnmKuru şampuan niçin kullanılıyor , bilmediğimden soruyorum farklı bir özelliği , güzelliği mı var ? Ona gore bende alıp deneyeyim
saç yaglıyken o görüntüyü yok etmek veya saça hacim vermek için kullanılıyor mesela saçını yıkadıktan sonra maşa yapsan düşer demi biraz saçın yağlanması lazım yani hacilenmesi onun için kuru şampuanı sıkıyorsun toz formunda olanlar var onlar iyi değil beyazlık bırakıyor saç diplerinde önceden ben zaten saçım yağlı görünürse acil işim varsa pudra dökerdim yağı alırdı toz kuru şampuanlar onun gibi ha normal pudra o formda sprey olanlar daha kullanışlı ve pudra gibi beyazlık yapmıyor ve dipten uca rahatlıkla hacim veriyorsun cnm
Vegan demek cruelty free demek degil canim dikkat etmek lazimBu superdrug marka duş jellerinde metilizotiazolinon diye bir koruyucu madde var hatta down under naturals in bazi sampuanlarinda da var (ki bu beni 0uzuyor) ve bu maddeye alerjim var. Ayrica piyasadaki bir cok urunun icinde var =( cruelty free urun almak istiyorum fakat sampuan dus jeli sac kremi vs. Bulmakta zorlanıyorum. Bir de bb krem, yuz temizleyicisi ve makyaj temizleme mendili arayanlara alterra markasini öneririm tamamen vegan olan urunleri var. Ben kullanıyorum ve cok memnunum.
Petanin listeleri güvenilir degil biz buav listelerine daha çok itibar ediyoruz garanti olmasi açisindan canimPetanin listesinde de yer aldigi için güvenmiştim ben alteraya =)