Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Lush ın Türkiye den çekilmesine çok üzüldüm . Eşim , uzun zamandan beri kullandığı şampuanını bırakıp , lush kullanmaya başlamıştı ve çok çok memnundu .
(( cildi benimkinden daha hassas herşeye tepki veriyor . Yeni ürün bulmam çok zor olacak .

Giovanni ürünlerini bende denemek istiyorum ama önce elimdekileri bitirmeliyim .

Evet ben de face sayfasinda duyurularini gördüm agustosta çekilecekler

Cilt bakim ürünlerinden çok memnundum ben de:26:
Stok yapmaliyim hemen

jane iredale mineral makyaj ürünlerine taktım kızlar ama herşeyimi ondan alamam pahalı çünkü

yavaş yavaş, az ama öz alıcam bişeyler

buav temizler listesinde, çok övülmüş ürünleri forumlarda

Dışarda fiyatlari nasıl bilmiyorum ama indirimlî satan siteler var . Kk dan bana önermişlerdi , turuncukasa isimli sitede indirimde .
Gerci internet sitesi cok kötüydü ama fiyat karşılaştırmasi yapabilmen icin aklında bulunsun .

aaa çok sağol bakayım hemen

Arkadaslar size bir marka önerim var ürünler temizlik ve kişisel bakım üzerine. Türk malı, helal sertifikalı, Avrupa standartlarında,kimyasal icermiyor. Sağlığa zararı yok. Amaçları sağlıklı nesiller ve temiz bir çevre. Üstelik ürünler geri donusturulebilir. Forumdan ve internetten memnuniyeti görebilirsiniz. Doğal olduğunun kanitlarindan biri banyo wc temizleyicisi. Hassas bölge ayak kokusu ve mantar için iyi geliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem Sağlığınız dan oluyorsunuz hem de ürünler birçok hastalığa iyi geliyor. Yağçöz benim için vazgeçilmez. Güneş Kremi es zamanlı sivilce ve her çeşit lekeyi geçiriyor doğal yanmadan bronzlaşma sağlarken 50 faktörlük bir koruma sunuyor. Sağlık için Kimyasallara para dökmeyin.

Ürünler hakkında merak ettikleriniz için sorularınızı yazabilirsiniz. Önce araştırın. Sağlıkla kalın:) irtibat:

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba:) Bende Elidorun kuru şampuanını aldım.. Oda gerçekten iyi, yalnız hafif bir pudramsı görüntü oluşuyor saç diplerinde oda saçınızı tarayınca geçiyor. Cidden hayat kurtaran bir ürün :)

Bahsettigin marka hayvanlarda deney yapiyor ve biz bu deneylere karsiyiz..
Yani istedigi kadar mukemmel olsun ; eziyetci urunleri kullanmiyoruz..

Ürünlerin çoğuda israile ait tesadüfe bakın !

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

superdrug kuru şampuan sprey formunda kokusu harika 5 6 lira gibi fiyatı vardı ben giovanni kullandım pudra formunda memnun kalmadım kullanıs kolaylıgı yok ve saçı beyaz bırakıyor
ama superdrug da memnun kaldım öneririm

Kuru şampuan niçin kullanılıyor , bilmediğimden soruyorum farklı bir özelliği , güzelliği mı var ? Ona gore bende alıp deneyeyim

Kuru şampuan niçin kullanılıyor , bilmediğimden soruyorum farklı bir özelliği , güzelliği mı var ? Ona gore bende alıp deneyeyim
saç yaglıyken o görüntüyü yok etmek veya saça hacim vermek için kullanılıyor mesela saçını yıkadıktan sonra maşa yapsan düşer demi biraz saçın yağlanması lazım yani hacilenmesi onun için kuru şampuanı sıkıyorsun toz formunda olanlar var onlar iyi değil beyazlık bırakıyor saç diplerinde önceden ben zaten saçım yağlı görünürse acil işim varsa pudra dökerdim yağı alırdı toz kuru şampuanlar onun gibi ha normal pudra o formda sprey olanlar daha kullanışlı ve pudra gibi beyazlık yapmıyor ve dipten uca rahatlıkla hacim veriyorsun cnm

Anladım canım teşekkürler .

Bu superdrug marka duş jellerinde metilizotiazolinon diye bir koruyucu madde var hatta down under naturals in bazi sampuanlarinda da var (ki bu beni 0uzuyor) ve bu maddeye alerjim var. Ayrica piyasadaki bir cok urunun icinde var =( cruelty free urun almak istiyorum fakat sampuan dus jeli sac kremi vs. Bulmakta zorlanıyorum. Bir de bb krem, yuz temizleyicisi ve makyaj temizleme mendili arayanlara alterra markasini öneririm tamamen vegan olan urunleri var. Ben kullanıyorum ve cok memnunum.

Vegan demek cruelty free demek degil canim dikkat etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…