- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Bana acilen buav onayli bebek sampuani deterjani vs markasi lazim arkadasim da duyarli bu konuda ve dikkat etmek istiyor((
Teşekkür ederim canım , aldıklarıma üzüldüm şimdi .
Bana acilen buav onayli bebek sampuani deterjani vs markasi lazim arkadasim da duyarli bu konuda ve dikkat etmek istiyor
Sen ne kullaniyorsun canim?
Alix avien temiz diye konuşulmadı mı konuda ? Tavşanlı diye alışveriş yaptım ben oysa ki
evet tavşanlı ama geçen alışveriş yaptığım biryerdeki kadın, bilim ilaç yani dalini üreten marka deyince şüphelendim.
bayağı bir alışveriş yapmıştım oysa ki tavşanlı diyekahretsin...
ayrıca yurtdışıyla bağlantısı var evet, o zaman artık alix de almıyorum.
NYX için çok sevindim.
çocuk şampuanı AUBREY ORGANICSde de var prenses, bir de Lys'e sorar mısın bize önerdiği cruelty-free blog var mı, önceden MyBeautyBunny blogunu sanki tavsiye etmişti ama orada birsürü ürün tanıtmış, bu bloga güvenelim mi mesela...
Tamam canim sorarim mutlaka
Bu konuyu acip da kesinlikle kullanmamak gerek diyen sadece bir kisi gordum cevremde
Ki kizkardeslerim bile umursamiyor ne kadar aci hayvanlar icin((
Ben hep aubrey organıcs markasını unutuyorum .bebek ürünleri de mi varde ordaevet tavşanlı ama geçen alışveriş yaptığım biryerdeki kadın, bilim ilaç yani dalini üreten marka deyince şüphelendim.
bayağı bir alışveriş yapmıştım oysa ki tavşanlı diyekahretsin...
ayrıca yurtdışıyla bağlantısı var evet, o zaman artık alix de almıyorum.
NYX için çok sevindim.
çocuk şampuanı AUBREY ORGANICSde de var prenses, bir de Lys'e sorar mısın bize önerdiği cruelty-free blog var mı, önceden MyBeautyBunny blogunu sanki tavsiye etmişti ama orada birsürü ürün tanıtmış, bu bloga güvenelim mi mesela...
Ben hep aubrey organıcs markasını unutuyorum .bebek ürünleri de mi varde ordaSanırım şampuanını bir arkadaş beğenmedim diye yazmıştı ondan olabilir . Yanlış hatırlamıyorsa tabii:26:
Bildiğim logolu sadece friendly organic vardı 2 oldu şimdi .
Duyarlılığa gelince kimsenin umurunda değil maalesef . Hatta hayvan besleyenler bile duyarsız çok üzücü ama böyle .
http://www.change.org/petitions/ada...utm_medium=facebook&utm_source=share_petition
kızlar imza atabilir misiniz
rossmann alman ürünü olduğu için genelde rossman ürünleri kullanıyorlar bazı arkadaşlar çin de satışı yok ve avrupa da yasaklandığı için
bende ısana deosunu aldım alternatif olarak onun da bebek ürünleri var tabi tercih sizin
the balm için tek bildiğim çin de satılmıyor ama deney yapıyor mu bilmiyorum amerika da üretiliyor çünkü
çin alış veriş sitelerinde çok gördüm the balm amerikadan ithal diye satılan
çin yasaları değişecekmiş sanırım eylül ayında bi karar alınmış sanırım kozmetik kalkacak sadece ilaç deneyleri kalacakmış ama tam yasa çıkmamış daha
Kindarr imza kampanyasini paylastigin icin sagol canim bu kopege cok ama cok uzulmustum yazik canim benim..
Allah inaniyorum ki bu soforu ve belediye calisanlarini dumduz edecektir....İlahi adalet sasmaz asla
The Balm icin Lys deneyci dedi yakinlarda sormustum...
önemli değil canım, ben de çok üzülüyorum, elimizden de çok fazla birşey gelmiyor ya, ona daha çok üzülüyorum
bu arada kızlar, suni deri düzgün bi spor ayakkabı almam lazım, bildiğiniz markalar var mı, dayanıklı olsun istiyorum. gözünüze çarptıysa ya da aldıysanız ban da söyleyiverin
Mp spor ayakkabıları suni deri diye biliyorum ama hepsi öyle mi tam emin değilim . Daha evvel kullanmıştım çok sağlam çıkmıştı .
Canim rast gelirsen kinetixe bi sorar misin ben de sorayim belki suni deridir çünkü fiyati 60 lira bişeydi ben oturdugum semtte sormuştum bi dükkanaönemli değil canım, ben de çok üzülüyorum, elimizden de çok fazla birşey gelmiyor ya, ona daha çok üzülüyorum
bu arada kızlar, suni deri düzgün bi spor ayakkabı almam lazım, bildiğiniz markalar var mı, dayanıklı olsun istiyorum. gözünüze çarptıysa ya da aldıysanız ban da söyleyiverin