- 9 Mart 2014
- 4
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de unilever alacagina bagdat ya da ülker al ben öyle yapiyorum
Deneyciye gidecegine en azindan farkli siyasi fikirdekilere gitsin
Asla unilever almiyorum
Bugün bauhausta astonish deterjanlar gördüm çok mutlu oldum şimdilik çok amaçli temizleyici ve bi de ahşap temizleyici aldim ihtiyaç duydukça alirim
Canım 'bizim' marka var o da mı denetçi grubun ?durance armada da nenehatunda var bildiğim kadarıyla ben armada avm de ki magazasından aldım
avrupada yasalar uygulanıyormuş yabancı blogları okuyanlar öyle söylüyor bilemem tabi içeriğini
nesrin çitirik biliyorum kendisi bana çok yardımcı oldu birkaç konuda
evet daha yüyürlüğe girmedi girmemesi için uğraşılıyor deney yapılması söz konusu tabi bu yasa gelirse
hakkımızda hayırlısı
şöyle bi durumda var aldığım her ürün neredeyse gıda da dahil ünileverin ne yapılacağımızı şaşırdık knor olmasan ülker de oraya yatırıyor parayı bi hazır çorba almaya kalkasan gida da bile deneyciler sarmış etrafı
ben kendimi bildim bileli bizim eve Ülker girmez
bende almam ki zaten ülkerde unilever işbirliğile birçok iş yapıyor
yerel şeyler almaya çalışıyorum zaten
ama benim demek istediğim öyle ya da böyle gıda sektörünü de ellerinde bi kola bi ice tea içiyorsun onların
cafe ye gidiyorsun meyve suyu soyluyorsun cappy nestle
hepsini ele geçirmişler demek istediğim
Evet ya malesef oyle sarmislar etrafi
Ben bu durumlarda soruyorum mesela kola hangi marka diye; eger coca colaysa almiyorum
Gerci alacagin cay belki de lipton bilemezsin ama en azindan gozumle gordugum seylerde yonetim yapmaya calisiyorum hic degilse
Kafelerin buzdolaplari ne markanin reklamini tasiyorsa o firmayla calisiyorlar demektir ona dikkat ediyorum.
Ulkerin unirverle isbirligi icinde oldugunu bilmiyordum ya :S
Bu arada İPEKYOL a gittigimde tavsan kurku gordum arkadaslar bu ordan tiksinmem icin yeterli bir sebep oldu bilgilendireyim dedim sizleri de..
Derimod da kurk kullaniyor...
Zaraya sordum kullanmiyoruz dediler; Mango da kullanmiyor
Bilgilendirdigin icin cok sagol kindarcigim..ben mangoda %100 "rabit hair" tavşan tüyü yazan bi mont görmüştüm canım, ondan beridir girmem mangoya...
kürk olmayabilir ama tüyünün de nasıl elde edildiği meçhul... bi video izlemiştim, tüylerle ilgili, aman aman
Canım 'bizim' marka var o da mı denetçi grubun ?
Saol canım biz hazır çorba falan almadığımız için hiç bakmadım ama marka aklıma gelince yazdım .Unilever olayını da bilmiyordum .bizim ülkerin cnm
ülkerin bazı fabrikalarını unilever aldı zaten iran da fln da
benim babam ülker evimize hiç sokmadı görünce de kızar
hukukçu olduğu için bir şeyler biliyordu bazı illegal yerlere yardım yapıldığını fln söylerdi karalamak gibi olmasın da o yüzden sokmazdı aldık mı bize de kızardı hala da almayız
Alix avien temiz diye konuşulmadı mı konuda ? Tavşanlı diye alışveriş yaptım ben oysa kiHerkese selam
Astonish kullanmaya başladim temizlik malzememiz de artik cruelty free çok mutluyum
Bu arada Lys teitterdan mesaj atmiş buraya kopyaliyorum arkadaşlar :
slm:),,,tavsiyem kesinlikle logo barındıran ürünler,,,alix avien ar-gesi yurtdışı diye biliyorum,,,,o yüzden temkinli yaklaşınız,,,
kk ya bazı nedenlerden ötürü şimdilik girmeyi düşünmüyorum. Şartlar ve tutum değişirse olabilir,,,,gestapo rejiminden rahatsızım ordaki
buarada ulaştırabilirseniz,,nyx markası var...zannediyorum çoğu kk üyesi bilir...Çin'de satış yapmaz ve komple cruelty-freedir...çok da pahalı değildir...GG de de satışı vardır ayrıca...(metropoller dışı yaşayanlar için) MUA markasını araştırıyorum ben de şuan..
The Balm(gratislerde bulunur)deney yapar...bunu da iletebilirsiniz,,,,astonish marka temizlik ürünleri türkiyeye geldi diye duydum..
https://shop.astonish.com.tr/
Flormarın çoğunluk hissesi yves rocher firmasına ait. Bu firma deneyci .kızlar flormar da durum ne ? birde İpekyol da kürk çok fazla zara mangodada deri ürünler var ama mango kesime giden hayvanların derisidir diye not düşmüştü ama ama genede üzücü tabi
Duperdrug makyaj temizleme mendili kullaniyorumBiobelinda markası hakkında bilgi olan var mı ?
Bir de memnun kaldığınız doğal içerikli yüz temizleyici , makyaj temizleyici vs önerir misiniz ?
Alix avien temiz diye konuşulmadı mı konuda ? Tavşanlı diye alışveriş yaptım ben oysa ki
Duperdrug makyaj temizleme mendili kullaniyorum
Ayrica da suyla temizleyici olarak Lush kullaniyorum..
Alix avien tam temiz degil artik canim ithalatci firma kopas kozmetik ve arge yutdisinda oldugu icin tercih etmiyoruz...
kızlar flormar da durum ne ? birde İpekyol da kürk çok fazla zara mangodada deri ürünler var ama mango kesime giden hayvanların derisidir diye not düşmüştü ama ama genede üzücü tabi