Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Gabrini satın aldığım kozmetikciye gittim gecen hafta ruhlar 12 lira olmus dedim bu ne çok pahalı böyle degildi rimel 10 lira lipgloos 10
Gabrinide artık avm'lere stand acıyor ha
Flormar goldenrose gibi o yüzden pahalanmis fiyatları marka olmaya gidiyorlar
Ambalajları fln değişmiş zaten ruhların
Senelerdir duran gabrini coşmuş avm markası olacam diye
Olan bize oluyor 4 liraya aldığımız ruj 12 lira oluyor

roll-on önerisi :KK15:

gratislerde satılan CRYSTAL marka roll-on. ben sarı rengini aldım.

yanılmıyorsam princess daha önce tanıtmıştı bu ürünü. teşekkürler princess:)

BUAV logolu

fakat bi de mineral olanı var kaya gibi sert, ıslatıp kullanılıyor onda logo göremedim.

ama leaping bunny almış bir marka diye aldım ben

Buav logolu BellaPierrre markasına bakıyordum.

allık fırçası %100 keçi kılı yazıyor kafam karıştı, nasıl yani?

Yasanın Almanya'da kesin girdiği yazıları var Almanya'da artık kesinlikle yapılmadığı vurgulanıyor
Essence Çin'de satılmıyor Avrupa zincirli tedarikçisini vs açıklamış bilinmedik bsy almaktansa
Essence almak daha mantıklı
To faced nyx cidden pahalı
Gabrini Türkiye'de üretiliyor Romanya menteseli
Alman ürünleri test yapar deniliyorsa Romanya'nın yapmadığını nerden biliyoruz kesin olarak orasında Avrupa
Rapsodi gabrini alıyorum çünkü pahalı olmayan ürünler deney yapacak bütçeleri yok ayrıca kopyala yapışır mantığıyla olduğu elli bazı makaların icerikleri alınıp yapılıyor cola turka misali
Adnan akar kozmetik turk malı onu kullanıyorum
Alix avien alıyorum ama logoyu bazı arkadaslar geçerli bulmuyor sertifikası olmadığı için
Kısacası tartışmalı hala Avrupa yam geçti mı geçmedi mı
Kimisi gecti diyor kimisi geçmedi daha yıllar var diyor
Açıp telefon soraniyorsunda
Mesela the balm'in ud sitesinde crueltyfree free yazıyor inandan bi türlü inanmasam bi türlü
Bingo ya gicik kaptım hep O'dan aliyorduk
Simdi napicaz bim almak istemiyorum malum kesime gidiyor paralar
A101 den aspirin diye bsy almış annem her yere kullanıyor bi ona bakıyim neymiş
Diasa'nin ürünlerine bakicam arkalarında ne yazıyor ona göre Diasa alırım artık
Dış fırçası var bu arada

Rossmanndan rival de loop markasini da hayvanlar üzerinde deney yapmıyoruz diyor Çin'de satışı yok
Güvertelere bir seyler aldım
Artık hiçbir şey almıycam valla sınır oldum iyice
O bu o bu sertifika almayı logo koymayı şart koşsalar Türkiyede yapıyorsa yapan logosu yapmıyorsa tavşan logosu olsada icim icimizi yemese
Essence almamak demek istedin sanırım ?

FORUMDA SATIN ALDIĞINIZ MAKYAJ MALZEMELERİ(resimli) TOPİĞİNDE, SATIN ALDIĞINIZ VE BEĞENDİĞİNİZ TAVŞAN LOGOLU ÜRÜNLERİ FOTOGRAFLARIYLA PAYLAŞMAK SURETİYLE,ORDAKİ ARKADAŞLARI DA BİLGİLENDİRMENİZİ RİCA EDİYORUM!BAKIYORUM DA,ORALARDA HERKES ESTEE LAUDER,MAYBELLİNE,LOREAL,MAC,SHESEİDO,NARS VS... FELAN TAKILIYOR!HEPSİ KATLİAMCI.....
Selam :KK3:
O kk üyesi benim :KK34:
Deterjan konusunda çok çaresiziz..
Bulaşık deterjanı ,çamaşır deterjanı vs...
Önerin var mı??
Bize çok yardımcı oluyorsun teşekkürler :KK9:

Essence almamak demek istedin sanırım ?

Almak yazdım yanlış yok
Alman malı almaya'da üretiliyor
Çin'de satışı yok
Avrupa yasaları gereği deney yapmıyor
Tedarikçisi Alman sitesinde yazıyor
Ckyamv blogu makyaj aynam kullanıyor
Aldığımız gabriniden bile daha güvenli geliyor bana
Herkesin düşüncesi farklı olabilir

The body shop ile ilgili yazdığım yazıya üstlerinden biri mail atmış
Crueltyfree sertifikası var biliyorsunuz deney yapmıyoruz demis
Bende patronunuz loreal yapan markalardan para onlara gidiyor sonuçta yazdım
Onlarda Avrupa yasası girdi gireli yapılmadığını lorealin de yapmadığını söylemiş birkaç link atmış kit kanaat İngilizcemle çözemedim simdi tatildeyim mobilden giriyorum o yüzden eve gider gitmez inceliycem
Bende loreal Avrupa'da yapmamıyorsa bile Çin'de satış yapıyor dolayısıyla oradaki pazarı için yine deney yapıyor yazdım
Cevap gelmedi daha geç artim çünkü cevabı bakalım ne diyecekler
Peta'nin listesini attım yapmıyorsa neden listede dedim
Mail attığına atacağına pişman olmuştur Kadın sanırım bakalım ne diyecekler
Sanki onları karalamışim gibi olmuş der gibiydi dogruları aktarmanız lazım fln gibi bende yapan loreal firmanızı satın alan sizin yapmadığınızı biliyorum yazdım ama lorealin d yapmadığını söylüyorlar
Listede oldukça istedikleri kadar söylesinler
Peta ya da buac bosuna yamiyor her halde

Almak yazdım yanlış yok
Alman malı almaya'da üretiliyor
Çin'de satışı yok
Avrupa yasaları gereği deney yapmıyor
Tedarikçisi Alman sitesinde yazıyor
Ckyamv blogu makyaj aynam kullanıyor
Aldığımız gabriniden bile daha güvenli geliyor bana
Herkesin düşüncesi farklı olabilir

ya kız özel araştırma yapıyorum diyor, ikisi de güvenilir değil diyor, sen inatla gabriniiden iyidir almak daha iyi diyosun. gsm-lee inan senin tarzını hiç sevmiyorum.

sırf önceden bazı tatsızlıklar oldu diye bu tavrın lys e karşı.

herşeyden şikayet ediyosun, yok gabrini fiyatları arttırmış, yok bilmem ne, gönlünce alışveriş yapamıyosun diye mi bu tavrın? sanki birileri sana zorla cruelty free ürün aldırmaya çalışıyor?

avrupa deneyleri bitirdi diyosun, uygulama başladı mı kesin yüzde yüz emin misin acaba da essence avrupada üretiliyor, o zaman alınabilir diyorsun? eminsen biz de bilelim de rahat rahat alışveriş yapalım?

Ben kimin arasında ne tartışma geçti tam hatırlamıorum ama LYS isimli arkadaşa fazlasıyla güveniyorum..
O ikisi de deney yapıyor diyor sonuçta..
O ihtimalin olması bile bana yeter...

Ayrıca biriyle tartışmak ,, doğrularına karşı çıkmayı gerektirmez bence de..

Burda hayvanlar için kenetleniyoruz,, o zavallıları düşünerek..
Kendi egolarımızı öne atmanın manası yok , çok yersiz..

Dışardan bi misafir okuyacak bu sefer bilen biri güvenilir dedi alırım ben de diyecek ondan sonra bunun hesabını nasıl vereceksiniz..
Lütfen araştırma yapanları dikkate alalım...

evet:) biri ABD,diğeri alman ürünü,,,,isim benzerliği,ikisi de deneyci,,,boykot! az kimyasal kullanılıyor olması içerikte veyahut bitkisel(herbal) olduğunun ileri sürülmesi; o üründe hayvan deneyi yapılmadığının kanıtı asla değildir,,,sevgili kindarrın gıyabında bunu dip not olarak bilmem kaçıncı kez yine tekrarlıyım,,,,,:)bildiklerinizi yayın arkadaşlar,,,,sanalda,reelde.....bu iş dalga dalga büyüsün,,,yurt dışında tüketiciler bunları biliyorlar,hala Türkler uyuyor,,,öğrendikten sonra,duyarlılık gösterecek çok insan olduğunu düşünüyorum ben hala,,,, ve twitterdan bana ulaşan arkadaş(KK üyesi) lütfen bana burdan alıntı yaparak ulaşsın,,,,teşekkürler,,

twitter adresinizi yazarsanız memnun olurum

evet:) biri ABD,diğeri alman ürünü,,,,isim benzerliği,ikisi de deneyci,,,boykot! az kimyasal kullanılıyor olması içerikte veyahut bitkisel(herbal) olduğunun ileri sürülmesi; o üründe hayvan deneyi yapılmadığının kanıtı asla değildir,,,sevgili kindarrın gıyabında bunu dip not olarak bilmem kaçıncı kez yine tekrarlıyım,,,,,:)bildiklerinizi yayın arkadaşlar,,,,sanalda,reelde.....bu iş dalga dalga büyüsün,,,yurt dışında tüketiciler bunları biliyorlar,hala Türkler uyuyor,,,öğrendikten sonra,duyarlılık gösterecek çok insan olduğunu düşünüyorum ben hala,,,, ve twitterdan bana ulaşan arkadaş(KK üyesi) lütfen bana burdan alıntı yaparak ulaşsın,,,,teşekkürler,,

Alman markasi essence icin üzüldüm. Yapmadiklarini söylüyorlar kime nasil inanalim bu durumda? Isimiz zor gercekten.

twitter adresinizi yazarsanız memnun olurum

slm arkadaşım,,,,twitter kullanıcı ismim:dloslathe öncesinde mention atarsan kk üyesiyim diye sevinirim.....(türkleri takip etmiyorum)şuaralar pek vaktim olmuyor twitter için,tatildeyim....sayfamdaki videoları izlersen de sevinirim....istiyorum ki paylaşılsın tüm o videolar,,,,hoş şeyler değil ama gözlerimizi yummakla hayvan testleri gerçeğini değiştiremiyoruz maalesef:KK43:,,,sevgiler,,,,

:KK35:
ya kız özel araştırma yapıyorum diyor, ikisi de güvenilir değil diyor, sen inatla gabriniiden iyidir almak daha iyi diyosun. gsm-lee inan senin tarzını hiç sevmiyorum.

herşeyden şikayet ediyosun, yok gabrini fiyatları arttırmış, yok bilmem ne, gönlünce alışveriş yapamıyosun diye mi bu tavrın? sanki birileri sana zorla cruelty free ürün aldırmaya çalışıyor?

avrupa deneyleri bitirdi diyosun, uygulama başladı mı kesin yüzde yüz emin misin acaba da essence avrupada üretiliyor, o zaman alınabilir diyorsun? eminsen biz de bilelim de rahat rahat alışveriş yapalım?

Canım benim kimseyle benim bir problemim yok aklıma bile gelmedi lys fln ucundan bile geçmedi aklımın
Benim tarzımı sevmek zorunda degil kimse zaten
Bir seyden şikayet ettigim yok sadece fiyatlarının artığını söyleyen bir Msj o
Sen çok başka yerden bakmışsin konuya
Bu benim mantığım benim varsayımım
Deneylerin yapılmadığını kimlerin söylediğini hangi bloglarda gördüğümü kesinlikle deney yapılmıyor diyorlar dye blog adlarına kadar vermişim yani onlardan ogrendigimi okudugumu belli etmesim
Gözümle gördüm diye bsy iddaa etmemişim tekrar okumalısınız bence
Çirkin kadın yoktur az makyaj vardır blogu ve makyaj aynamı söylemişim
İkisininde ingilizcesi var araştırıyorlar yazisiyorlar onlara dayanarak yazdım bende söyledimde bunu
Kimseyle hiçbir problemim yok lys. Tartismasını ben unuttum gitti bile kindar bi insan değilim zaten sen söyledin öyle hatırladım
Ben bu forum ilk açıldığında burdaydim
İlk sayfalarda yazılarım var is degisikliginden dolayı nete giremedim uzun bi süre sonra geri geldim
İstedigimi alamamam soz konusu degil
Benim vicdanım benim kararım istersem loreal de kullanırım senin dediğin gibi kimse beni zorlamıyor crueltyfree kullan diye
Ama ben vicdan sahibi bi ınsanım ben doğmuşum elime kedi vermişler
4 kedi 1 engelli 1 de epilepsy hastası köpeğim var hayvanlar benim için çok farklı o yüzden bi makyaj malzemesi için kendi çizgimden çıkacak değilim ki deney yapmayan markalar varken cogu urunun muadili varken bunu zaten yapmam
Essence kullanıyorum hep söyledim saklamadım saydığım bloglarda kullanıyor onların araştırmalarına dayanarak kullanıyorum
Ha kullanmazsamda yine kendi kararim mantığıma yatmaz anında bırakırım kullanmayı ben lys nin söylediği tüm markaları kullanıyorum Allah razı olsun onun sayesinde senin sayende buradaki arkadaşların sayesinde
Gabrininin fiyatının artığını bilin diye yazdım
Burda kediden köpekten komşularimizdan ondan bundan konuştuk nasıl yaziştik su indirim varmış bu varmış diye Buda öyle bi yazıydi fiyatinin artigini avmlere standt kuracagini soylemek icin yazilan bi cumle
tamamen yanlış anlamışsin konu dışı olabilir bilgilendirme için açılan bi konu olabilir burası fakat forum olmasınında sebebi arada bunlarında konuşulması değilmidir
Aynı düşünceye sahip olup farkli acılardan bakabiliriz ne kadar aynı düşüncede olsakta tartışa biliriz konuşabiliriz
Fakat farklı acilardan bakıyoruz diye birbirimizi kıracak değiliz
Sen çok yanlış düşünmüşsun neyse saglık olsun
Herkes aynı fikirde olursa olmaz zaten

Son düzenleme:
iPhone otomatik düzeltme kurbanı olmuşum yine :) kusura bakmayin
yazdıklarım saçma sapan gözüküyor :)
Düzeltiyorum

Canım benim kimseyle benim bir problemim yok aklıma bile gelmedi lys fln ucundan bile geçmedi aklımın
Deneylerin yapılmadığını kimlerin söylediğini hangi bloglarda gördüğümü kesinlikle deney yapılmıyor diyorlar dye blog adlarına kadar vermişim yani onlardan ogrendigimi okudugumu belli etmesim
İkisininde ingilizcesi var araştırıyorlar yazisiyorlar onlara dayanarak yazdım bende söyledimde bunu
Kimseyle hiçbir problemim yok lys. Tartismasını ben unuttum gitti bile kindar bi insan değilim zaten sen söyledin öyle hatırladım
İlk sayfalarda yazılarım var is degisikliginden dolayı nete giremedim uzun bi süre sonra geri geldim
Benim vicdanım benim kararım istersem loreal de kullanırım senin dediğin gibi kimse beni zorlamıyor crueltyfree kullan diye
4 kedi 1 engelli 1 de epilepsy hastası köpeğim var hayvanlar benim için çok farklı o yüzden bi makyaj malzemesi için kendi çizgimden çıkacak değilim ki deney yapmayan markalar varken cogu urunun muadili varken bunu zaten yapmam
Essence kullanıyorum hep söyledim saklamadım saydığım bloglarda kullanıyor onların araştırmalarına dayanarak kullanıyorum
Ha kullanmazsamda yine kendi kararim mantığıma yatmaz anında bırakırım kullanmayı ben lys nin söylediği tüm markaları kullanıyorum Allah razı olsun onun sayesinde senin sayende buradaki arkadaşların sayesinde
Burda kediden köpekten komşularimizdan ondan bundan konuştuk nasıl yaziştik su indirim varmış bu varmış diye Buda öyle bi yazıydi fiyatinin artigini avmlere standt kuracagini soylemek icin yazilan bi cumle
tamamen yanlış anlamışsin konu dışı olabilir bilgilendirme için açılan bi konu olabilir burası fakat forum olmasınında sebebi arada bunlarında konuşulması değilmidir
Aynı düşünceye sahip olup farkli acılardan bakabiliriz ne kadar aynı düşüncede olsakta tartışa biliriz konuşabiliriz

Son düzenleme:
Ben kimin arasında ne tartışma geçti tam hatırlamıorum ama LYS isimli arkadaşa fazlasıyla güveniyorum..
O ikisi de deney yapıyor diyor sonuçta..
O ihtimalin olması bile bana yeter...

Ayrıca biriyle tartışmak ,, doğrularına karşı çıkmayı gerektirmez bence de..

Burda hayvanlar için kenetleniyoruz,, o zavallıları düşünerek..
Kendi egolarımızı öne atmanın manası yok , çok yersiz..

Dışardan bi misafir okuyacak bu sefer bilen biri güvenilir dedi alırım ben de diyecek ondan sonra bunun hesabını nasıl vereceksiniz..
Lütfen araştırma yapanları dikkate alalım...

Yazdığımı anlamadınız galiba
Blogların isimlerini vererek araştırmışlar kullanıyorlar diyorum diz hala yanlış yönlendirmeyin diyorsunuz
Merak efen isimlerini vermişim okusun blogları
Çirkin kadın yoktur az makyaj vardır blogu ve makyaj aynama bakın
Onlarında dili var ve bu konuları araştırıyorlar yazışmaları yayınlıyorlar
Kanıt olmadan kimse bsy demiyor
Bende onların yazdıklarını size aktarıyorum
Dışardan görende acsın blogu okusun gsmlee demek buna dayanarak söyledi desin
Kafamdan bsy uydurmuyorum
Siz lys nin araştırmasına güveniyorsanız ki bende güveniyorum
Ama aynı zamanda sadece lys bağlı kalmayacak diğer goruslerinde araştırmalarında fikrini alıyorum
Bu konuda diğer arkadaşların görüşleri beni tatmin etti mantığıma yattı
Lys nin ki degil
Her konuda lys ile aynı fikirde olacağım ya da her dediği bana mantıklı gelecekdiye bsy yok
Cogu fikirine katılıyorum zaten lys bin hatta hepsine bu konuda farklı araştırmalar gördüğüm için durum bu
Yoksa banane essencenin altından fondöten degil ha almam olur biter
Vazgeçilmeyecek bsy degil
Ama siz burda lys nin haricinde hiçbir görüşe acik olmayacaksanız
Ki bloglardan okuduğumuda paylaştığım halde hala bana yanlış yönlendirme yapıyorsun
Lys nin dediğine sorgusuz inanıyorum diyecekseniz
Bu forumu bosa acmissiniz o zaman farklı görüşleri farklı araştırmaları paylaşılmayacaksa
Lys nin araştırmalarının olduğu bi forun acın madem ne diyim
Dışardan biri görüşe diye korkularınız olabilir ama burda başka deney yapıpta deney yapılmayan markalarda yazıldı zamanında
Bu kararı veren cruelty free urun kullamak isteyen sadece bu Forumla kalır araştırma yaparsa zaten olmaz
Ayrıca lys nin neyi savunduğu aklıma bile gelmedi lys ile ben tartışma bile yasamadım tartışmadan bile sayılmasının bir seyin davasını gudup lys ye kin guderek gercekleri göz Arda edip sırf karşı çıkma adına bsy yapacak kadar delirmedim
Benim için geçip gitti
Bu kadar düşünülmeyecek kadar önemsiz bir şeydi
Lütfen senaryo yazmayalım
Ben böyle karakterde bi insan değilim aslarda olmadım
Kimseyle uğraştığım yok uğraşmamda
Kendime eğlence arayacak yası coktan geçtim

:KK35:

o ilk baştaki dil çıkaran smiley çok yakışmış, bravo :KK1:

iki saat açıklama yapmışsın, burada kedil köpeklere yaptığın yardımı, baktığın engelli kedileri yazıp ne yapmaya çalışıyosun acaba?

benim yazdıklarımla çok ilgili gerçekten.

herneyse, söylemek istediğim herşeyi ilk mesajımda söyledim.

şuraya göz atan insanlar tartışma görmesin diye uzatmıyorum. :KK3:

Kızlar bana deney yapmayan roll-on markası verebilir misiniz ?
Deney yapmayan artı doğal arıyordum. Bulduğum 4 markadan da memnun kalmadım . Doğalı geçtim.
Kullanıp memnun kaldığınız marka var mı ?

Kindar arkadasimizin tavsiye ettigi markayi aldim ben
Crystal..
Buav logolu...
Gratislerde satiliyor...
Ben kati olanini lullanmayi denedim ama beceremedim galiba :)
Sivi olani al istersen...

Kindar arkadasimizin tavsiye ettigi markayi aldim ben
Crystal..
Buav logolu...
Gratislerde satiliyor...
Ben kati olanini lullanmayi denedim ama beceremedim galiba :)
Sivi olani al istersen...

Katı olanda logo göremediğimden sıvı olanı aldım.
Fakat özellikle yoğun nemin olduğu bugünler de maalesef etkisi uzun sürmedi.

X