Canım benim kimseyle benim bir problemim yok aklıma bile gelmedi lys fln ucundan bile geçmedi aklımın
Benim tarzımı sevmek zorunda degil kimse zaten
Bir seyden şikayet ettigim yok sadece fiyatlarının artığını söyleyen bir Msj o
Sen çok başka yerden bakmışsin konuya
Bu benim mantığım benim varsayımım
Deneylerin yapılmadığını kimlerin söylediğini hangi bloglarda gördüğümü kesinlikle deney yapılmıyor diyorlar dye blog adlarına kadar vermişim yani onlardan ogrendigimi okudugumu belli etmesim
Gözümle gördüm diye bsy iddaa etmemişim tekrar okumalısınız bence
Çirkin kadın yoktur az makyaj vardır blogu ve makyaj aynamı söylemişim
İkisininde ingilizcesi var araştırıyorlar yazisiyorlar onlara dayanarak yazdım bende söyledimde bunu
Kimseyle hiçbir problemim yok lys. Tartismasını ben unuttum gitti bile kindar bi insan değilim zaten sen söyledin öyle hatırladım
Ben bu forum ilk açıldığında burdaydim
İlk sayfalarda yazılarım var is degisikliginden dolayı nete giremedim uzun bi süre sonra geri geldim
İstedigimi alamamam soz konusu degil
Benim vicdanım benim kararım istersem loreal de kullanırım senin dediğin gibi kimse beni zorlamıyor crueltyfree kullan diye
Ama ben vicdan sahibi bi ınsanım ben doğmuşum elime kedi vermişler
4 kedi 1 engelli 1 de epilepsy hastası köpeğim var hayvanlar benim için çok farklı o yüzden bi makyaj malzemesi için kendi çizgimden çıkacak değilim ki deney yapmayan markalar varken cogu urunun muadili varken bunu zaten yapmam
Essence kullanıyorum hep söyledim saklamadım saydığım bloglarda kullanıyor onların araştırmalarına dayanarak kullanıyorum
Ha kullanmazsamda yine kendi kararim mantığıma yatmaz anında bırakırım kullanmayı ben lys nin söylediği tüm markaları kullanıyorum Allah razı olsun onun sayesinde senin sayende buradaki arkadaşların sayesinde
Gabrininin fiyatının artığını bilin diye yazdım
Burda kediden köpekten komşularimizdan ondan bundan konuştuk nasıl yaziştik su indirim varmış bu varmış diye Buda öyle bi yazıydi fiyatinin artigini avmlere standt kuracagini soylemek icin yazilan bi cumle
tamamen yanlış anlamışsin konu dışı olabilir bilgilendirme için açılan bi konu olabilir burası fakat forum olmasınında sebebi arada bunlarında konuşulması değilmidir
Aynı düşünceye sahip olup farkli acılardan bakabiliriz ne kadar aynı düşüncede olsakta tartışa biliriz konuşabiliriz
Fakat farklı acilardan bakıyoruz diye birbirimizi kıracak değiliz
Sen çok yanlış düşünmüşsun neyse saglık olsun
Herkes aynı fikirde olursa olmaz zaten