Davul dengi dengine. Çirkin birine aşık olmustum önceden. De bu çocuk Allah için yakışıklıFarzedelim ki cirkinsin, cirkin kadinlara kimse aşık olmuyor mu? Bi bak etrafina evli kadinlarin kaci guzel senden, ama hepsini birileri begenmis evlenmis dimi? Sen cirkin birine aşık olamaz misin? Ben olurum valla :)
Flört ettiği kız da o kadar güzelki.. eğer gerçekten hoşlanıyosa ağzım açık kalır. Ben kapalıyım o yüzden zorlanıyorum kapalının giyimi daha zor. Alışveriş de maddi imkansızlık. Napsın ki sünepe giri görünən beni..Kendine biraz güvensene Sumoshh lütfen ya. Ben 100 kg üstü kadınlar tanıyorum ben kendimi böyle beğeniyorum diye sağlığını bile hiçe sayıp öyle dolaşan. Sev kendini sende
Hatırlıyorum seni, giyinemiyorum diyorsun pinterest'ten kombinler bak alışveriş yapacağın zamanlar.
O çocuğun ilgisini çekmişsin bariz ama işler karışık biraz, sevgilisi, arkadaşınla samimi olması falan, uzak durman yararına olacak gibi. Flörtü olmasına rağmen senden hoşlanmış herhalde, o olayı örtmek istemiş gibi...
Evet, çirkin kadın vardır bkz; ben. Bazen aynaya bakıp kahkaha atıyorum sindiriyorum sanırım.. Dış görünüş olarak boyum fiziğim iyi, bacaklarım çok uzun. Başka özelliğim yokÇirkin misiniz bilmiyorum. Ya gerçekten çirkinsiniz ya da özgüveniniz yok, baştan kabul edersem sonradan kimse beni bunla incitemez diye "çirkinim" lafının arkasına saklanıyorsunuz.
Çirkin kadın yoktur güzellemesi yapamıcam çünkü var.
Evrenin şakası mı dersiniz, İskandinav ırkını yaratan Rabbim bizi niye böyle yaratmış mı dersiniz yoksa şans işte VS mankeni olacaktım teğet geçti böyle oldum mu dersiniz karar size kalmış ama ne yazık ki çirkin olmak da hayatın bi gerçeği.
Ha ama çirkinlik insana homojen yayılan bi şey olmadığı için yüzü çok çirkin bi kadının fiziği çok güzel olabilir mesela. Ya da 100 kilo bi kadının porselen gibi bi suratı olabilir. Ya da hobitten hallice boyda olan bi kızın ipek gibi saçları olabilir.
Ve orta halli bi kadın kötü özellikleri vurgulanarak quasimodo, iyi özellikleri vurgulanarak tanrıça gibi hissettirilebilir.
Size niye bakıyo sorusuna gelince bi şekilde ilgisini çekmişsiniz belli ki. Bu bakışlarınız olabilir, hareketleriniz olabilir, güzel bi özelliğiniz olabilir.
Sizle dalga geçtiğini sanmıyorum şu an için bu şüpheyi oluşturacak bi durum yok ortada.
Kaşlarım ve gözlerim güzel, Doğulularınkine benziyo. Hiç almadim kaşlarimi simsiyah kavisli. Gözlerim de öyle. Ama cildim burnum evlerden ırakNereni begenmiyorsun peki? Kasinimi?gozunumu ?cildinimi ?sacinimi? Boyun icin uzun demissin fiziğin güzel demekki. Ayrıca cirkinim deme kendine.
Foto olmaz, tanıdık çikmasindan korkarim sonuçta burasi büyük bi site. Ihtimal de var. Ama hep tarif ettim 173 boyundayım 53 kg yim. Esmerim kara kaşlı kara gözlü tipik Türk kızıyım. Kaşlarimi ve gozlerimi Doğu Anadolulara benzetirler. Ama cilt burun diş yüzümün geneli berbat. Saç makyaja gelince de kapalıyım. Pudra fondeten kullanmiyorum sivilcelerimin izi kalır diyeÇirkin bayan yoktur. Azicik bak kendine sacina kıyafetine dikkat et hafif makyaj yap en önemlisi kendine guven. Merakta etmediğim değil hani seni sakincasi yoksa foto koyarmisin?
Boyunuz iyi, fiziğiniz iyi, bacaklarınız güzel.Evet, çirkin kadın vardır bkz; ben. Bazen aynaya bakıp kahkaha atıyorum sindiriyorum sanırım.. Dış görünüş olarak boyum fiziğim iyi, bacaklarım çok uzun. Başka özelliğim yok
Foto olmaz, tanıdık çikmasindan korkarim sonuçta burasi büyük bi site. Ihtimal de var. Ama hep tarif ettim 173 boyundayım 53 kg yim. Esmerim kara kaşlı kara gözlü tipik Türk kızıyım. Kaşlarimi ve gozlerimi Doğu Anadolulara benzetirler. Ama cilt burun diş yüzümün geneli berbat. Saç makyaja gelince de kapalıyım. Pudra fondeten kullanmiyorum sivilcelerimin izi kalır diye
Şu hayatta 23 pont topuklu ayakkabı diye bi gerçek var, bugün bi Frodo Baggins i bile Legolas boyuna ulaştıracak teknolojiye sahibiz .Hobitten hallice olan benim misal
Flört ettiği kız da o kadar güzelki.. eğer gerçekten hoşlanıyosa ağzım açık kalır. Ben kapalıyım o yüzden zorlanıyorum kapalının giyimi daha zor. Alışveriş de maddi imkansızlık. Napsın ki sünepe giri görünən beni..
Foto olmaz, tanıdık çikmasindan korkarim sonuçta burasi büyük bi site. Ihtimal de var. Ama hep tarif ettim 173 boyundayım 53 kg yim. Esmerim kara kaşlı kara gözlü tipik Türk kızıyım. Kaşlarimi ve gozlerimi Doğu Anadolulara benzetirler. Ama cilt burun diş yüzümün geneli berbat. Saç makyaja gelince de kapalıyım. Pudra fondeten kullanmiyorum sivilcelerimin izi kalır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?