• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayranlık değil bu, olamaz...

Mutlu olan kadın,

En güzel görünen kadındırr..

Konu sahibi mutsuz musun sürekli yoksa :KK51:

Okuduğum bütün konularında hemen hemen çirkinliğe deyinmişsin. Biraz kendinle barış.. Yada sana kimse hiç güzelsin demedi o nedenle çirkin olduğunu düşünüyorsun?
Güzellik ne ki? sağlık, mutluluk olmadıktan sonra güzelliğin ne işe yarar? yada sana güzellik bunları getirir mi hayır. Kendimi hiçbir zaman ne güzel gördüm, ne de çirkin.. Ama kendimle barışığım.. diğerlerinden hiçbir farkım yok çünkü bende insanım. Hem kalbin güzelse gerisinin ne önemi varki?
Soruna da gelince küs olduğun çocuk bi şey anlatmamıştır ama o çocuk hoşlanmış gibi.

Gençlik zamanlarındayız sende bende.
Eğlenmene bak bence. Gez toz. Ben öyle yapıyorum. :)
Eğer cidden ağır şeyler varsa iç dünyanda bir uzmana görün.
:) :KK16:

Merhaba, bilen bilir 18 yaşındayım üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. Kafama takılan bir soru var, sizin görüşleriniz gerçekten önemli benim için.

Üniversite başlamadan önce, internetten tanıştığım (bizim bölümdeki) çocukla, okul açılınca aram açıldı. Işte bu sevgili buldu benimle konuşmak istemedi galiba, aramızda birsey olmadı ama gereksiz bir samimiyet vardı ortada. Aynı sinifa düşmədik şükür. Görmüyodum genelde. Herneyse, bu küs olduğumun da bir arkadaşı var yakınlar bayağı, her gördüğünde gözünü diker bana bakardı. Ama hayranlık bakışı değil yani çirkinliğim ortada. Çok değişik şekilde izlerdi. Ben de küs olduğum tembihliyo heralde diye düşündüm. Finalde aynı sinifta girdik soruları bırakıp beni izledi sanki, sıranın altına giresim geldi. Ben kuruntu yapıyorum desem kızlar da söyledi bu sana niye böyle bakıyo diye. Halbuki hiçbir sohbetimiz bile olmadı.
Soruna geliyim, okul kapandı bu sefer faceden ve instagram dan takipte. Her durumumu beğenmeye başladı. Ben de ayıp olmasın diye onun duvarındakileri beğeniyim dedim, bi baktım ki adamın 1 ay öncesinden sevgilisi varmış. Fotoğraf atmış kız kalpli notlar yazmış buna. Ben de onu beğenmemle, o resmin silinmesi bir oldu. Başka faceden girdim baktım acaba benim görmemi mi engelledi diye. Yok gerçekten silmiş hemen.
Kızlar size ergence gelebilir, ama hep aklımda. Bana o gözle bakmaz çunku cok cirkinim. Acaba küs olduğum çocuk ona yalan yanlıs bisey mi anlattı ki.. Çok uzattım çok teşekkür ederim..

“çok çirkinim” derken??

canım niye çirkin olasın ki? kendine haksızlık etme :)
hoşlanıyo olabilir yoksa niye baksın? hadi baktı diyelim sen beğendikten sonra o fotoğrafı niye silsin?
hayırlısı olsun canım sen yine de umutlanma ama kendine de haksızlık etme.

neden çirkinim dediğini anlıyorum ben bi kaç bilir kişi gelip de ay ne kadar övdün kendini hıı kesin dünya güzelisin de ondan bakıyor gibi yorumlarına karşılık kalkan yapıyosun bunu.haklısın.

ama kendine çirkin deme!

hoşlanmış olabilir ama uzak dur bence.

Kesinlikle her kelimesine katildim

Canım az çok Allah inancın varsa, cirkinim deyip durma lütfen.
Neye gore kime gore cirkinsin, neden boyle düşünüyorsun?
Hem çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardir :KK14:
Cocugu da takma bence. Ciddi olan, gelsin buyursun Allaallah :63:

Farzedelim ki cirkinsin, cirkin kadinlara kimse aşık olmuyor mu? Bi bak etrafina evli kadinlarin kaci guzel senden, ama hepsini birileri begenmis evlenmis dimi? Sen cirkin birine aşık olamaz misin? Ben olurum valla :)

Çok güzelim muhabbetini duydum çokça burada ama ben çok çirkinim diyeni ilk duyuyorum.
Kimse çirkin değildir, güzellik görecelidir bu sebeple kendinize çirkin yakıştırmasını yapmamalısınız.
Konunuza gelince, sizden hoşlanıyor olabilir, gayet normal bu.

Back
X