Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayranlık değil bu, olamaz...
- Konu Sahibi sumoshh
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Suratı asık biri değilim ama iç dünyamda mutsuzumMutlu olan kadın,
En güzel görünen kadındırr..
Konu sahibi mutsuz musun sürekli yoksa
Okuduğum bütün konularında hemen hemen çirkinliğe deyinmişsin. Biraz kendinle barış.. Yada sana kimse hiç güzelsin demedi o nedenle çirkin olduğunu düşünüyorsun?
Güzellik ne ki? sağlık, mutluluk olmadıktan sonra güzelliğin ne işe yarar? yada sana güzellik bunları getirir mi hayır. Kendimi hiçbir zaman ne güzel gördüm, ne de çirkin.. Ama kendimle barışığım.. diğerlerinden hiçbir farkım yok çünkü bende insanım. Hem kalbin güzelse gerisinin ne önemi varki?
Soruna da gelince küs olduğun çocuk bi şey anlatmamıştır ama o çocuk hoşlanmış gibi.
Güzellik ne ki? sağlık, mutluluk olmadıktan sonra güzelliğin ne işe yarar? yada sana güzellik bunları getirir mi hayır. Kendimi hiçbir zaman ne güzel gördüm, ne de çirkin.. Ama kendimle barışığım.. diğerlerinden hiçbir farkım yok çünkü bende insanım. Hem kalbin güzelse gerisinin ne önemi varki?
Soruna da gelince küs olduğun çocuk bi şey anlatmamıştır ama o çocuk hoşlanmış gibi.
Merhaba, bilen bilir 18 yaşındayım üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. Kafama takılan bir soru var, sizin görüşleriniz gerçekten önemli benim için.
Üniversite başlamadan önce, internetten tanıştığım (bizim bölümdeki) çocukla, okul açılınca aram açıldı. Işte bu sevgili buldu benimle konuşmak istemedi galiba, aramızda birsey olmadı ama gereksiz bir samimiyet vardı ortada. Aynı sinifa düşmədik şükür. Görmüyodum genelde. Herneyse, bu küs olduğumun da bir arkadaşı var yakınlar bayağı, her gördüğünde gözünü diker bana bakardı. Ama hayranlık bakışı değil yani çirkinliğim ortada. Çok değişik şekilde izlerdi. Ben de küs olduğum tembihliyo heralde diye düşündüm. Finalde aynı sinifta girdik soruları bırakıp beni izledi sanki, sıranın altına giresim geldi. Ben kuruntu yapıyorum desem kızlar da söyledi bu sana niye böyle bakıyo diye. Halbuki hiçbir sohbetimiz bile olmadı.
Soruna geliyim, okul kapandı bu sefer faceden ve instagram dan takipte. Her durumumu beğenmeye başladı. Ben de ayıp olmasın diye onun duvarındakileri beğeniyim dedim, bi baktım ki adamın 1 ay öncesinden sevgilisi varmış. Fotoğraf atmış kız kalpli notlar yazmış buna. Ben de onu beğenmemle, o resmin silinmesi bir oldu. Başka faceden girdim baktım acaba benim görmemi mi engelledi diye. Yok gerçekten silmiş hemen.
Kızlar size ergence gelebilir, ama hep aklımda. Bana o gözle bakmaz çunku cok cirkinim. Acaba küs olduğum çocuk ona yalan yanlıs bisey mi anlattı ki.. Çok uzattım çok teşekkür ederim..
“çok çirkinim” derken??
Keşke öyle olsaydıÇirkin olduğunu bir tek sen düşünüyorsun anlaşılan :)
Açık ve net çok çirkinim“çok çirkinim” derken??
neden çirkinim dediğini anlıyorum ben bi kaç bilir kişi gelip de ay ne kadar övdün kendini hıı kesin dünya güzelisin de ondan bakıyor gibi yorumlarına karşılık kalkan yapıyosun bunu.haklısın.
ama kendine çirkin deme!
hoşlanmış olabilir ama uzak dur bence.
Kesinlikle her kelimesine katildim
Aynen hatta twitterde sumoshh diye bir kullanıcı var yoksa o musun bence güzelsin :))Bi foto, çatladım burada
ahahah ben değilim maalesefAynen hatta twitterde sumoshh diye bir kullanıcı var yoksa o musun bence güzelsin :))