• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayranlık değil bu, olamaz...

Yaşlarımız aynı.. :)
Bence senden hoşlanıyor. Sen kendini neden çirkin buluyorsun? Neyini çirkin buluyorsun?
Kendini böyle görmen özgüvensizliğe neden olur...Böyle yapma lütfen. Eminim çok güzel,hoş bir kızsındır. :)

Çirkin bayan yoktur. Azicik bak kendine sacina kıyafetine dikkat et hafif makyaj yap en önemlisi kendine guven. Merakta etmediğim değil hani seni sakincasi yoksa foto koyarmisin?

Nereni begenmiyorsun peki? Kasinimi?gozunumu ?cildinimi ?sacinimi? Boyun icin uzun demissin fiziğin güzel demekki. Ayrıca cirkinim deme kendine.

Kendine biraz güvensene Sumoshh lütfen ya. Ben 100 kg üstü kadınlar tanıyorum ben kendimi böyle beğeniyorum diye sağlığını bile hiçe sayıp öyle dolaşan. Sev kendini sende;)

Hatırlıyorum seni, giyinemiyorum diyorsun pinterest'ten kombinler bak alışveriş yapacağın zamanlar.

O çocuğun ilgisini çekmişsin bariz ama işler karışık biraz, sevgilisi, arkadaşınla samimi olması falan, uzak durman yararına olacak gibi. Flörtü olmasına rağmen senden hoşlanmış herhalde, o olayı örtmek istemiş gibi...

Farzedelim ki cirkinsin, cirkin kadinlara kimse aşık olmuyor mu? Bi bak etrafina evli kadinlarin kaci guzel senden, ama hepsini birileri begenmis evlenmis dimi? Sen cirkin birine aşık olamaz misin? Ben olurum valla :)
Davul dengi dengine. Çirkin birine aşık olmustum önceden. De bu çocuk Allah için yakışıklı

Çirkin misiniz bilmiyorum. Ya gerçekten çirkinsiniz ya da özgüveniniz yok, baştan kabul edersem sonradan kimse beni bunla incitemez diye "çirkinim" lafının arkasına saklanıyorsunuz.

Çirkin kadın yoktur güzellemesi yapamıcam çünkü var.

Evrenin şakası mı dersiniz, İskandinav ırkını yaratan Rabbim bizi niye böyle yaratmış mı dersiniz yoksa şans işte VS mankeni olacaktım teğet geçti böyle oldum mu dersiniz karar size kalmış ama ne yazık ki çirkin olmak da hayatın bi gerçeği.

Ha ama çirkinlik insana homojen yayılan bi şey olmadığı için yüzü çok çirkin bi kadının fiziği çok güzel olabilir mesela. Ya da 100 kilo bi kadının porselen gibi bi suratı olabilir. Ya da hobitten hallice boyda olan bi kızın ipek gibi saçları olabilir.

Ve orta halli bi kadın kötü özellikleri vurgulanarak quasimodo, iyi özellikleri vurgulanarak tanrıça gibi hissettirilebilir.

Size niye bakıyo sorusuna gelince bi şekilde ilgisini çekmişsiniz belli ki. Bu bakışlarınız olabilir, hareketleriniz olabilir, güzel bi özelliğiniz olabilir.

Sizle dalga geçtiğini sanmıyorum şu an için bu şüpheyi oluşturacak bi durum yok ortada.

Kendine biraz güvensene Sumoshh lütfen ya. Ben 100 kg üstü kadınlar tanıyorum ben kendimi böyle beğeniyorum diye sağlığını bile hiçe sayıp öyle dolaşan. Sev kendini sende:KK66:

Hatırlıyorum seni, giyinemiyorum diyorsun pinterest'ten kombinler bak alışveriş yapacağın zamanlar.

O çocuğun ilgisini çekmişsin bariz ama işler karışık biraz, sevgilisi, arkadaşınla samimi olması falan, uzak durman yararına olacak gibi. Flörtü olmasına rağmen senden hoşlanmış herhalde, o olayı örtmek istemiş gibi...
Flört ettiği kız da o kadar güzelki.. eğer gerçekten hoşlanıyosa ağzım açık kalır. Ben kapalıyım o yüzden zorlanıyorum kapalının giyimi daha zor. Alışveriş de maddi imkansızlık. Napsın ki sünepe giri görünən beni..

Çirkin misiniz bilmiyorum. Ya gerçekten çirkinsiniz ya da özgüveniniz yok, baştan kabul edersem sonradan kimse beni bunla incitemez diye "çirkinim" lafının arkasına saklanıyorsunuz.

Çirkin kadın yoktur güzellemesi yapamıcam çünkü var.

Evrenin şakası mı dersiniz, İskandinav ırkını yaratan Rabbim bizi niye böyle yaratmış mı dersiniz yoksa şans işte VS mankeni olacaktım teğet geçti böyle oldum mu dersiniz karar size kalmış ama ne yazık ki çirkin olmak da hayatın bi gerçeği.

Ha ama çirkinlik insana homojen yayılan bi şey olmadığı için yüzü çok çirkin bi kadının fiziği çok güzel olabilir mesela. Ya da 100 kilo bi kadının porselen gibi bi suratı olabilir. Ya da hobitten hallice boyda olan bi kızın ipek gibi saçları olabilir.

Ve orta halli bi kadın kötü özellikleri vurgulanarak quasimodo, iyi özellikleri vurgulanarak tanrıça gibi hissettirilebilir.

Size niye bakıyo sorusuna gelince bi şekilde ilgisini çekmişsiniz belli ki. Bu bakışlarınız olabilir, hareketleriniz olabilir, güzel bi özelliğiniz olabilir.

Sizle dalga geçtiğini sanmıyorum şu an için bu şüpheyi oluşturacak bi durum yok ortada.
Evet, çirkin kadın vardır bkz; ben. Bazen aynaya bakıp kahkaha atıyorum sindiriyorum sanırım.. Dış görünüş olarak boyum fiziğim iyi, bacaklarım çok uzun. Başka özelliğim yok

Nereni begenmiyorsun peki? Kasinimi?gozunumu ?cildinimi ?sacinimi? Boyun icin uzun demissin fiziğin güzel demekki. Ayrıca cirkinim deme kendine.
Kaşlarım ve gözlerim güzel, Doğulularınkine benziyo. Hiç almadim kaşlarimi simsiyah kavisli. Gözlerim de öyle. Ama cildim burnum evlerden ırak

Çirkin bayan yoktur. Azicik bak kendine sacina kıyafetine dikkat et hafif makyaj yap en önemlisi kendine guven. Merakta etmediğim değil hani seni sakincasi yoksa foto koyarmisin?
Foto olmaz, tanıdık çikmasindan korkarim sonuçta burasi büyük bi site. Ihtimal de var. Ama hep tarif ettim 173 boyundayım 53 kg yim. Esmerim kara kaşlı kara gözlü tipik Türk kızıyım. Kaşlarimi ve gozlerimi Doğu Anadolulara benzetirler. Ama cilt burun diş yüzümün geneli berbat. Saç makyaja gelince de kapalıyım. Pudra fondeten kullanmiyorum sivilcelerimin izi kalır diye

Evet, çirkin kadın vardır bkz; ben. Bazen aynaya bakıp kahkaha atıyorum sindiriyorum sanırım.. Dış görünüş olarak boyum fiziğim iyi, bacaklarım çok uzun. Başka özelliğim yok
Boyunuz iyi, fiziğiniz iyi, bacaklarınız güzel.
Yani vücudunuzun %80 i gayet hoş o zaman.

Geriye yüzünüz ve saçınız kalıyo. Onlarla ilgili mi ciddi kusurlar var? Ve düzelttirme imkanlarını hiç düşündünüz mü?

Maddi durumunuz şu anda uygun olmayabilir ama uzun vadeli düşünmek lazım estetik operasyonlara nasıl bakıyosunuz? Kısa vadeli olarak da makyaj hileleri hakkında detaylı yazabilirim size isterseniz.

Bi de tesettürlü olmanız konusu var ama yanlış anlamazsanız bu durumdan memnun musunuz? Yani derdiniz tesettürlü olmakla mı (belki hazır değildiniz belki baskıyla -kendi baskınız da olabilir bu aile de çevre de-) yoksa sadece uygun kıyafetleri bulamamakla mı?

Gerçi tesettür zaten en iyi haliyle "fiziksel güzelliklerimi kullanmaktan feragat ediyorum onları saklayacağım." demek ama ne yazsam çelişkili olacak o yüzden bi şey diyemedim.

Foto olmaz, tanıdık çikmasindan korkarim sonuçta burasi büyük bi site. Ihtimal de var. Ama hep tarif ettim 173 boyundayım 53 kg yim. Esmerim kara kaşlı kara gözlü tipik Türk kızıyım. Kaşlarimi ve gozlerimi Doğu Anadolulara benzetirler. Ama cilt burun diş yüzümün geneli berbat. Saç makyaja gelince de kapalıyım. Pudra fondeten kullanmiyorum sivilcelerimin izi kalır diye

Devlet hastanesinin ortodonti ve cildiye bölümlerinden randevu alıyosunuz. Şu anda maddi imkanınıza en uygunu o gibi.

Sivilce işi halledilir, cildiye size uygun ilaçları verecektir. En az kalıcı hasarla atlatırsınız. Kalabilecek çukurlar içinse onları yok eden lazer uygulamaları var son derece başarılı canınızı sıkmayın. Dermabrazyon lazer deniyo araştırırsanız bulursunuz sivilce, su çiçeği vs. oyuklarında çok iyi sonuçlar alıyolar.

Burna gelince netten bol bol kontur nasıl yapılır videosu izliyosunuz ve uzun vade için para biriktirmeye başlıyosunuz.

Hobitten hallice olan benim misal:KK12:
Şu hayatta 23 pont topuklu ayakkabı diye bi gerçek var, bugün bi Frodo Baggins i bile Legolas boyuna ulaştıracak teknolojiye sahibiz .:KK48:

Gerçi ben çıtı pıtı, minyon kadınları eğer azıcık da sıcakkanlılarsa çok beğeniyorum ama.

Ben seni gördüm face de çirkin falan değilsin hatta gayet güzelsin kendini çirkin sanıyorsun evet öyle bebek yüzlü değilsin ama bence gayet çekicisin , etkilenmiş senden besbelli ama sen yazık ediyorsun , şu psikolojiden kurtul artık.

Flört ettiği kız da o kadar güzelki.. eğer gerçekten hoşlanıyosa ağzım açık kalır. Ben kapalıyım o yüzden zorlanıyorum kapalının giyimi daha zor. Alışveriş de maddi imkansızlık. Napsın ki sünepe giri görünən beni..

Belki sana öyle geliyordur, kız senden güzel değildir. Kapalı olman pek fark etmiyor cabım hijab fashion diye arat, illa yeni bişeyler almana da gerek kalmaz, elindekileri nasil değerlendirebileceğine dair fikirler elde edersin.

cildini düzenleyebilirsin imkan olursa di$lerinide
sevilce ve sivilce izlerinden kurtulmak icin elma sirkesi sür her gece tavsiye ederim
cirkin oldugunu düsünmüyorum sendne neden hoslanmasinki belkide dogalligin onu cekti illaki bisi vardir bu kadar dikkatli bakmasi enteresan :) ama hoslaniyor fikri daha agir basti

Back
X