Hayranlık değil bu, olamaz...

Mutlu olan kadın,

En güzel görünen kadındırr..

Konu sahibi mutsuz musun sürekli yoksa

Okuduğum bütün konularında hemen hemen çirkinliğe deyinmişsin. Biraz kendinle barış.. Yada sana kimse hiç güzelsin demedi o nedenle çirkin olduğunu düşünüyorsun?
Güzellik ne ki? sağlık, mutluluk olmadıktan sonra güzelliğin ne işe yarar? yada sana güzellik bunları getirir mi hayır. Kendimi hiçbir zaman ne güzel gördüm, ne de çirkin.. Ama kendimle barışığım.. diğerlerinden hiçbir farkım yok çünkü bende insanım. Hem kalbin güzelse gerisinin ne önemi varki?
Soruna da gelince küs olduğun çocuk bi şey anlatmamıştır ama o çocuk hoşlanmış gibi.

Gençlik zamanlarındayız sende bende.
Eğlenmene bak bence. Gez toz. Ben öyle yapıyorum. :)
Eğer cidden ağır şeyler varsa iç dünyanda bir uzmana görün.
:)

“çok çirkinim” derken??

canım niye çirkin olasın ki? kendine haksızlık etme :)
hoşlanıyo olabilir yoksa niye baksın? hadi baktı diyelim sen beğendikten sonra o fotoğrafı niye silsin?
hayırlısı olsun canım sen yine de umutlanma ama kendine de haksızlık etme.

Kesinlikle her kelimesine katildim

Canım az çok Allah inancın varsa, cirkinim deyip durma lütfen.
Neye gore kime gore cirkinsin, neden boyle düşünüyorsun?
Hem çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardir
Cocugu da takma bence. Ciddi olan, gelsin buyursun Allaallah

Farzedelim ki cirkinsin, cirkin kadinlara kimse aşık olmuyor mu? Bi bak etrafina evli kadinlarin kaci guzel senden, ama hepsini birileri begenmis evlenmis dimi? Sen cirkin birine aşık olamaz misin? Ben olurum valla :)

Kuzum bence cocuk hoşlanmış çirkin falan da değilsindir eminim

Çok güzelim muhabbetini duydum çokça burada ama ben çok çirkinim diyeni ilk duyuyorum.
Kimse çirkin değildir, güzellik görecelidir bu sebeple kendinize çirkin yakıştırmasını yapmamalısınız.
Konunuza gelince, sizden hoşlanıyor olabilir, gayet normal bu.

O kadar güzide kelime varken; beğenmek, hoşlanmak, ilgi duymak, dikkatini çekmek, yakın görmek vs. bence de hayranlık değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…