Haykırış ölçeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bi yolu yordamı yok mu
Ben bilmiyorum
Kanser işte
Yaşayan yazsın istiyorum
Ben hiç anlatmayim . .Anın tadını çıkarın. Canı ne istiyorsa yesin içsin.Birlikte temiz havaya çıkın çay için.

Bol bol fotoğrafını çekin.
Bırakın gençliğini, askerlik anılarını anlatsın kısa kısa videolarını çekin..

Zamanımız var bizim
Biliyorum
Lütfen tıp dünyasın da bize zamanımızı versin

Lütfen hep sağlıklı olsun babam

Hayır ya, böyle değil ki babam
Bu son çaredir
İmkanı yok, bizimki bu değil

Çörek otu efsane zaten
Doktorumuza danışacağım hemen

Bunlar benim babamla yapamadiklarimdı

Kk hakkında dediklerinize şahsım adına katılamıyorum. Ben burda kendim yapamayacağım veya yapmadığım hiçbirseyi önermem. Ama herkesin yorumu da kendisini bağlar.

Babanıza acil şifalar diliyorum. İnsallah tedavisi iyi sonuçlar gösterir. Babanın veya annenin hastalanmasi insanı derinden sarsıyor. Size de sabırlar diliyorum

Ben hep seni beğenerek okurdum
Haksız da değilmişim :)
Ne kadar güzel bir kadınsın :)))

Özür dilerim..
Acıyı bastırmaya çalıştıkça saldırganlaşırsınız. Salın kendinizi dicem belki de ağlayarak yazıyorsunuzdur bilemem. Değil kanser, gripken bile pozitif enerji dermandır. Yolun başındasınız. Kemoterapilere başlanır yakında.Babanızın umudu olmalısınız enerjinizle. Önce kendinizi sonra babanızı ikna etmelisiniz güçlü olmanız gerektiğine. Bu süreci en ağrısız ve acısız atlatmanızı dilerim. Eklemek isterim eniştem kanser. Koltuk altında çıkan çıban benzeri bir oluşumdan şikayetle gidiyor. Kanserin bir türevi olduğunu öğreniyor. 8. Kemoterapi seansı bitti. Hiç aksatmadan (kemoterapi günleri hariç, mide bulantısı yapıyor) işine devam ediyor. Hem de ağır iş. Moralini hep yüksek tutarız. Gezmelerden de geri kalmaz ve şuan durumu iyi. Umarım sizin durumlar da iyileşir.

Teşekkür ediyorum:)

Size samimiyetle şunu aktarayım
Çok Yorgunum

Babam ister damat

Ben damat bulmaya enerji yoksunu

Dilim Demeye gitmiyor da

Niyeti beni güvendiği bir insana emanet etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…