- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Ya bi yolu yordamı yok muAllah babanıza şifa versin tez vakitte.
Konu açıp insanları terslemek niye diyeceğim, oku geç diyeceksiniz. Neyse iyi geceler..
Saçmalama slk :sGüneycim sarhoş musun?
Babacığına geçmiş olsun, kısa zamanda atlatır umarım.
Özür dilerim..Sizi anlamaya çalışıyorum ama gereksiz almışsınız gardınızı. Burada ne yaşadınız bilmiyorum, konularınıza hakim de değilim. Babanızın kanser olduğunu ispatlama çabanıza üzüldüm. Neden ki? Acil şifalar dilerim sağlığın şakası olur mu ki rapor fotografı atmayı teklif ediyorsunuz?
Güneycim sarhoş musun?
Babacığına geçmiş olsun, kısa zamanda atlatır umarım.
Çok hoşuma gittiBi' de babam ziyarete geldi beni annemle beraber , eşim işi için şehir dışında , eşim evde yokken babam emir üstüne emir yağdırıyor bana , çaycı aşçı garson oldum sabahtan beri.Eşimin yanında yapamıyor bu kadar diyordum , kendi kendime babama gıcık olmuştum.Şimdi ne alaka di mi? Vallahi yoruldum ondan derdimi döktüm ben de.Yine de babam diyip susuyim n'apiyim.Annem kızı yorma ben yaparım dedikçe de kızım değil mi hizmet edecek bana diyor.Allahım sen sabır ver , dışarıdan modern içeriden ataerkil bu babayla ne yapiyim? Yine de Allah eksikliğini vermesin , tüm iyi kalpli babalara şifa ve hayırlı uzun ömürler versin.
Saçmalama slk :s
Senin güneyin değilim
Teşekkür ederim.
Ya ben çok şaşkınım
Kanser yaygın tamam da
Bize gelene kadar bilmezdik
O kadar mı yaygın
O kadar mı kötüyüz
Ölecek miyiz
Travmasını atlattık şükür ama
İlacın inkar edilemez yan etkileri var
Babanızın da Annenizin de ömrü uzun olsun..Onlarla her anın tadını çıkarın. Biri olmayınca diğeri de bitiyorBi' de babam ziyarete geldi beni annemle beraber , eşim işi için şehir dışında , eşim evde yokken babam emir üstüne emir yağdırıyor bana , çaycı aşçı garson oldum sabahtan beri.Eşimin yanında yapamıyor bu kadar diyordum , kendi kendime babama gıcık olmuştum.Şimdi ne alaka di mi? Vallahi yoruldum ondan derdimi döktüm ben de.Yine de babam diyip susuyim n'apiyim.Annem kızı yorma ben yaparım dedikçe de kızım değil mi hizmet edecek bana diyor.Allahım sen sabır ver , dışarıdan modern içeriden ataerkil bu babayla ne yapiyim? Yine de Allah eksikliğini vermesin , tüm iyi kalpli babalara şifa ve hayırlı uzun ömürler versin.
Bende öyle düşünüyorum burada kıskanç eş olmaz aman ayrıl diyenler eşim kıskanmiyor diye konu açıyor :/Valla aynısını ben de düşünüyorum boşan ben çekmezdim eşinin sana saygısı yok vs vs yazanlar bence de çok daha kötülerine ses çıkarmıyor.Burda milleti gazlayıp kendini tatmin ediyor.
Onun dışında Allah şifa versin.Delisin agresifsin de babana üzüldüm sana da üzüldüm.
Şarjlı süpürgeyi almış oturma odasını süpürdü yalap şap süpürmüşsün diyor.Yaşarken sinir bozucu da anlatınca komik geldi şimdi bana da.Çok hoşuma gitti
İyi ki yazdın :)
Bahane oldu konum
Yaz sen istediğini :)
Teşekkür ederim haklısınız.Sit-com gibi zaten.Odadan çağırıyor çıkıyorum üst kata korkuyorum bişey oldu sanıp kedi videosu açmış sen seversin kedileri bak izle diyor.Ay komedi ya.Kıyamıyorum hiç hem de.Babanızın da Annenizin de ömrü uzun olsun..Onlarla her anın tadını çıkarın. Biri olmayınca diğeri de bitiyor
Öyle birçoğu.Millete boşan diyor kendisi belki evde şiddet görüyor.Neler neler kim bilir.Klavye arkasına saklanıp atıp tutmayı seven milletiz.Bende öyle düşünüyorum burada kıskanç eş olmaz aman ayrıl diyenler eşim kıskanmiyor diye konu açıyor :/
bilmiyoruz ki işteBabamı kanserden kaybettim bir yıl önce. Anlıyorum ruh halini. En azından tedavi edilebilir aşamada böyle düşün. İlaç ağır, yan etkileri çok ama geçecek eninde sonunda. Daha bir sürü zaman geçireceksiniz birlikte.
Aynen ama bence yazık yani zaten konu açan insan çaresizlikten psikolojisi bozulmuş halde açıyor iyice doldurup üzerine de hakaret ediyorlarÖyle birçoğu.Millete boşan diyor kendisi belki evde şiddet görüyor.Neler neler kim bilir.Klavye arkasına saklanıp atıp tutmayı seven milletiz.
Ayaklarım geri gitti dönmek istemedim evimeÇok çok geçmiş olsun. .Belli mi olur Babanız çok iyi olur sizin için güzel günler gelir.Ona bol bol moral verin, sağlıklı besleyin .Bağışıklığıni güçlendirin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?