Haykırış ölçeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi' de babam ziyarete geldi beni annemle beraber , eşim işi için şehir dışında , eşim evde yokken babam emir üstüne emir yağdırıyor bana , çaycı aşçı garson oldum sabahtan beri.Eşimin yanında yapamıyor bu kadar diyordum , kendi kendime babama gıcık olmuştum.Şimdi ne alaka di mi? Vallahi yoruldum ondan derdimi döktüm ben de.Yine de babam diyip susuyim n'apiyim.Annem kızı yorma ben yaparım dedikçe de kızım değil mi hizmet edecek bana diyor.Allahım sen sabır ver , dışarıdan modern içeriden ataerkil bu babayla ne yapiyim? Yine de Allah eksikliğini vermesin , tüm iyi kalpli babalara şifa ve hayırlı uzun ömürler versin.

Güneycim sarhoş musun?

Babacığına geçmiş olsun, kısa zamanda atlatır umarım.
Saçmalama slk :s
Senin güneyin değilim

Teşekkür ederim.
Ya ben çok şaşkınım
Kanser yaygın tamam da
Bize gelene kadar bilmezdik

O kadar mı yaygın
O kadar mı kötüyüz
Ölecek miyiz

Travmasını atlattık şükür ama
İlacın inkar edilemez yan etkileri var

Geçmiş olsun inşallah iyileşir kimseye birsey ispatlamak zorunda değilsiniz yalnız buraya yaziyorsak hepimiz için geçerli yorumlara eleştirilere açığız demektir sonuçta kimse birbirini tanımıyor .
Dışarıdan yorum yapmak yaşamayan için bende dahil kolay ya eleştiriye açık olacaksınız ya da içinizde yaşayacaksınız
Sıkmayin canınızı zaten sıkıntınız varmış birde buralara kafa takmayın iyi geceler .

Sizi anlamaya çalışıyorum ama gereksiz almışsınız gardınızı. Burada ne yaşadınız bilmiyorum, konularınıza hakim de değilim. Babanızın kanser olduğunu ispatlama çabanıza üzüldüm. Neden ki? Acil şifalar dilerim sağlığın şakası olur mu ki rapor fotografı atmayı teklif ediyorsunuz?
Özür dilerim..

Güneycim sarhoş musun?

Babacığına geçmiş olsun, kısa zamanda atlatır umarım.

inanın bu uyenin mesajlarını her okudukça ben de sarhoş mu acaba diye düsünüyorum.

Konuya gelecek olursak Allah acil şifalar diliyorum babanıza. Kanseri yenmiş biri olarak söylüyorum umudunuzu kaybetmeyin. Siz dik durun ki babanızda dik dursun. İnsallah en kısa zamanda atlatır babanız bu hastalığı.

Ebeveynlerin hasta olması bir başka zor geliyor insana. Duvara toslamaktan beter.

Kayınpederim aynı hastalıkla uğraşıyor. O kadar mağrur, her şeyin o kadar farkında ve o kadar bilinçli ki eşim, ben, hepimiz onun o güçlü duruşunun karşısında çaresizliğimizden eziliyoruz.

Babanıza sağlık, sıhhat size de bolca güç diliyorum...

Bi' de babam ziyarete geldi beni annemle beraber , eşim işi için şehir dışında , eşim evde yokken babam emir üstüne emir yağdırıyor bana , çaycı aşçı garson oldum sabahtan beri.Eşimin yanında yapamıyor bu kadar diyordum , kendi kendime babama gıcık olmuştum.Şimdi ne alaka di mi? Vallahi yoruldum ondan derdimi döktüm ben de.Yine de babam diyip susuyim n'apiyim.Annem kızı yorma ben yaparım dedikçe de kızım değil mi hizmet edecek bana diyor.Allahım sen sabır ver , dışarıdan modern içeriden ataerkil bu babayla ne yapiyim? Yine de Allah eksikliğini vermesin , tüm iyi kalpli babalara şifa ve hayırlı uzun ömürler versin.
Çok hoşuma gitti
İyi ki yazdın :)

Bahane oldu konum
Yaz sen istediğini :)

Saçmalama slk :s
Senin güneyin değilim

Teşekkür ederim.
Ya ben çok şaşkınım
Kanser yaygın tamam da
Bize gelene kadar bilmezdik

O kadar mı yaygın
O kadar mı kötüyüz
Ölecek miyiz

Travmasını atlattık şükür ama
İlacın inkar edilemez yan etkileri var

Babamı kanserden kaybettim bir yıl önce. Anlıyorum ruh halini. En azından tedavi edilebilir aşamada böyle düşün. İlaç ağır, yan etkileri çok ama geçecek eninde sonunda. Daha bir sürü zaman geçireceksiniz birlikte.

8 yaşımdayken aynı evde büyüdüğü dedemi bu hastalıktan kaybetmiştik. O zaman daha küçüktüm anlamıyordum ama belliydi yokluğu, yoktu dedem, eksikti birşeyler. Kucağına oturup elimi boynuna dolandığım dedem yoktu evde. Yaklaşık 2 ay öncede amcam.... Kemoterapiyi bıraktı, sigara içiyordu engel olamadık hiç bir şekilde. 55 yaşındaydı. Ama hala onu kaybetmemişiz gibi devam ediyorum hayatıma çünkü idrak edemedim henüz. Buraya yazarken bile. Tek başına yaşıyordu hasta olmadan önce. Sanki hala evinde oturmuş gazetesini okuyor sanıyorum ben mesela. Haftaya kızının düğünü var. Sanki çıkıcak o düğüne gelicek gibi his. Hamileyim acaba o yüzden mi algılayamadım daha. Bilmiyorum yani. Ve babam, onu çok seviyorum. Sevgisini asla belli edemeyen babalardan o da. Ama öyle de derin sever. Onu da kaybetmekten çok korkuyorum. Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda hastalığa güzel bir tekme atar babanız.

Babanızın da Annenizin de ömrü uzun olsun..Onlarla her anın tadını çıkarın. Biri olmayınca diğeri de bitiyor :(

Valla aynısını ben de düşünüyorum boşan ben çekmezdim eşinin sana saygısı yok vs vs yazanlar bence de çok daha kötülerine ses çıkarmıyor.Burda milleti gazlayıp kendini tatmin ediyor.

Onun dışında Allah şifa versin.Delisin agresifsin de babana üzüldüm sana da üzüldüm.
Bende öyle düşünüyorum burada kıskanç eş olmaz aman ayrıl diyenler eşim kıskanmiyor diye konu açıyor :/

Allah tan umut kesilmez çok dua edin isyan etmeyin Rabbim tez zamanda şifa versin babacığıniza çok çok üzüldüm :(

Babanızın da Annenizin de ömrü uzun olsun..Onlarla her anın tadını çıkarın. Biri olmayınca diğeri de bitiyor :KK43:
Teşekkür ederim haklısınız.Sit-com gibi zaten.Odadan çağırıyor çıkıyorum üst kata korkuyorum bişey oldu sanıp kedi videosu açmış sen seversin kedileri bak izle diyor.Ay komedi ya.Kıyamıyorum hiç hem de.

Bende öyle düşünüyorum burada kıskanç eş olmaz aman ayrıl diyenler eşim kıskanmiyor diye konu açıyor :/
Öyle birçoğu.Millete boşan diyor kendisi belki evde şiddet görüyor.Neler neler kim bilir.Klavye arkasına saklanıp atıp tutmayı seven milletiz.

Neden anlamaya yoğunlaştınız?
Babam kanser
Bu yetmiyor mu? okuyanın, yazmasına
Babamı kanserden kaybettim bir yıl önce. Anlıyorum ruh halini. En azından tedavi edilebilir aşamada böyle düşün. İlaç ağır, yan etkileri çok ama geçecek eninde sonunda. Daha bir sürü zaman geçireceksiniz birlikte.
bilmiyoruz ki işte
Deri hassasiyeti her ilaçta yazar
Ama derinin yaşlı ağaç gövdesi gibi, kabuk kabuk kalkıp gitmesi?

Ya bi sıçramalı kanseri nerden bilelim?
Doğuştan kanser tedavisindendeki yan etkiler bilgisiyle doğmadık

Öyle birçoğu.Millete boşan diyor kendisi belki evde şiddet görüyor.Neler neler kim bilir.Klavye arkasına saklanıp atıp tutmayı seven milletiz.
Aynen ama bence yazık yani zaten konu açan insan çaresizlikten psikolojisi bozulmuş halde açıyor iyice doldurup üzerine de hakaret ediyorlar :(

Çok çok geçmiş olsun. .Belli mi olur Babanız çok iyi olur sizin için güzel günler gelir.Ona bol bol moral verin, sağlıklı besleyin .Bağışıklığıni güçlendirin .
Ayaklarım geri gitti dönmek istemedim evime
Mecburum
Çünkü mecbur olduğum haller var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X