- 12 Temmuz 2006
- 57.089
- 218.639
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi guneykarimkure
Vallahi kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil.
Ben sitenin profilini aşşa buluyorum ya, yine de yazacağım.
Sevgili hemcinslerim, yorumlarınızdan yola çıkarak az çok bilgi ediniyorum sitenin genel profili hakkında, altını çizerek diyeyim ki, çoğu yorumun aslısı, arkası, dayanağı yok. Boşan, ben çekmezdim diyen fazlasını çekiyor.
Mutlu olun sayın sevmeyenlerim
Ulusa seslenirken, hatırlatıyorum, ben yine tek.
Babam kanser, ucu bucağı belirsiz
Şaka gibi
ama gerçek kanser isteyecek olursa Pet raporunu atarım
Şimdi bi susup nefes alma vakti
İzin isteyim

babasını bir gece aniden kaybetmiş bir evladım ben, ne kanser, ne kalp, ne şeker, ne tansiyon hastasıydı, sapasağlam adamdı, 3-5 gün önce soğuk algınlığından hasta olmuştu o kadar, çoğu kişinin 2 ilaçla atlatacağı soğuk algınlığını benim babam atlatamadı, akşam üstü telefonla konuştum gece ölüm haberinle dünyam yıkıldı, o benim babamdı ve durduk yere ölemezdi, bir soğuk algınlığı yüzünden ölmek de ne'ydi?
Daha 9 yaşındayken de benden 1 yaş küçük kardeşim kollarımda verdi son nefesini, onun acısını tarif dahi edemem, yıllarca o kollarımdaki hali gitmedi gözümün önünden, kaç sevdiğimi ellerimle gömdüm, daha kaçını kaybedeceğim bilmiyorum, şu sitedeki kaç insan sevdiklerinin acısıyla yaşıyor bilmiyoruz, hayatında ne gibi zorluklar var bilmiyoruz ama kimse hayatın öfkesini senin yaptığın gibi diğerlerinden çıkarmıyor, sitedeki insanların profilini aşağıda buluyorum diyorsun, kendine üyelerden hedefler belirleyip onlara ağzına geleni söylüyorsun, hakaret ediyorsun, laf sokuyorsun sonra bu yaptıklarını babanın hastalığına bağlar gibi babam kanser diyorsun, umarım baban iyileşir, umarım sağlığına kavuşur, bunu tüm kalbimle diliyorum lakin üslubunun, tavırlarının, aklına estiği gibi davranmanın savunması gibi araya ekleme babacığını, zira şu hayatta hatta bu sitede acı çeken tek insan sen değilsin.
Gerçekten artık yaptıkların yetti, seni topiklerde sözlü ikaz ettim, uyarı verip banlayarak ikaz ettim, yetmedi özelden ikaz ettim, hala aynısın, yorumlardan az çok bilgi ediniyorum diyorsun, bir şey edindiğin yok, senin aşağıda bulduğun kaç üyenin ağrı ve acı çektiği kaç hastalığı var biliyor musun? Hayır, kaç üye bedensel engelli biliyor musun? Hayır, yüzeysel okuduklarında insanları tanıdığını sanıp bir dolu hakaret ediyorsun, şu sitede bir

Buraya kadar guneykarimkure kusura bakma.