Haykırış ölçeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.348
198
Vallahi kim ne düşünürse düşünsün umrumda değil.
Ben sitenin profilini aşşa buluyorum ya, yine de yazacağım.
Sevgili hemcinslerim, yorumlarınızdan yola çıkarak az çok bilgi ediniyorum sitenin genel profili hakkında, altını çizerek diyeyim ki, çoğu yorumun aslısı, arkası, dayanağı yok. Boşan, ben çekmezdim diyen fazlasını çekiyor.

Mutlu olun sayın sevmeyenlerim
Ulusa seslenirken, hatırlatıyorum, ben yine tek.

Babam kanser, ucu bucağı belirsiz
Şaka gibi
ama gerçek kanser isteyecek olursa Pet raporunu atarım
Şimdi bi susup nefes alma vakti
İzin isteyim

Çok geçmiş olsun.Umarım iyileşir babanız.Bu dönem yanında olun elinizden geldiği kadar,ona iyi gelecektir.
Ben elimden fazlası gelsin istiyorum
Babam o kadar bilinçli ki, itiyor beni adate

Ya hasta ebeveyn varken kime naz edeceğim?

Gülüyorum sebepsiz

Neden yine biz?

Ben oku yoksa kötü olur dedim mi?
Sizi anlamaya çalışıyorum ama gereksiz almışsınız gardınızı. Burada ne yaşadınız bilmiyorum, konularınıza hakim de değilim. Babanızın kanser olduğunu ispatlama çabanıza üzüldüm. Neden ki? Acil şifalar dilerim sağlığın şakası olur mu ki rapor fotografı atmayı teklif ediyorsunuz?

Valla aynısını ben de düşünüyorum boşan ben çekmezdim eşinin sana saygısı yok vs vs yazanlar bence de çok daha kötülerine ses çıkarmıyor.Burda milleti gazlayıp kendini tatmin ediyor.

Onun dışında Allah şifa versin.Delisin agresifsin de babana üzüldüm sana da üzüldüm.

Üzülme lütfen
İyi dileklerin, duaların yeter
Teşekkür ederim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…