Haykır içindekileri =)

sen gideli 6 ay oldu babammmm..bagırmak ıstedım cogu zaman o çok sevdiğim sözcüğü kullanabilmek için Baba diye seslenmek istedim haykırmak istedim sana olan sevgimi, özlemimi gökyüzüne belki seni bana geri verir diye... Ve yine eski günlerdeki gibi aile kavramını yaşayabilsek.... Özledim seni hemde çok özledim Baba'm ...

sen gideli 6 ay oldu babammmm..bagırmak ıstedım cogu zaman o çok sevdiğim sözcüğü kullanabilmek için Baba diye seslenmek istedim haykırmak istedim sana olan sevgimi, özlemimi gökyüzüne belki seni bana geri verir diye... Ve yine eski günlerdeki gibi aile kavramını yaşayabilsek.... Özledim seni hemde çok özledim Baba'm ...

mafoldumben benimde 9 yıl oldu babam gideli acı hala yüreğimdemafoldumben

neden hep ben fedakar olmak zorundayım neden itelenen hep benim yaaa neden hep yanlıs anlasılıyorum allahım delircem

bn kıvanç tatlıtuga hastaa oluyorum adam bende mıknatıs etkisi yapıo yaa onu görünce böle bi kelebekler uçuşma durumu oluyorr :utangac: ya bni bi kere öpse (en az 5 dk:) şu fani dünyada hiçbişe gözümde kalmazz ya yemin ederim nie hastaym ya ben adama offf

ayy ayy valla o dereceyim ama ya adamı görsem piskopat gibi yapışırım herhaldee atlarım üstüne :kedi:

bende birşeyler haykırmak istiyorum..

sanki karşımda o varmış gibi...

sana olan nefretim sevgimi aşıyor nihayet..yüzünü şeytan görsün,yok yok o bile görmesin yazıktır o varlığa da..

o güzelim şarkıları senin yüzünden dinleyemez olmuştum,ama artık onları seninle kirletmemeye karar verdim,onlar sensiz çok güzel doya doya dinliyorum,içine sen katmadan!!

Allah tan senin için sadece hak ettiğini bulsun diyorum.biliyorum ki bulamayacaksın benim gibi kul köle...
ömrümden bişeyler götürdün,onları telafi edicem inşallah..inşallah senin de ömründen birşeyler gider..bu beddua değil,hak ettiğin bu..

inşallah bir daha karşıma çıkmazsın...yüzünü görmeye tahammül edeceğimi sanmıyorum..çünkü tükürülcek bir yüzün var...

bende birşeyler haykırmak istiyorum..

sanki karşımda o varmış gibi...

sana olan nefretim sevgimi aşıyor nihayet..yüzünü şeytan görsün,yok yok o bile görmesin yazıktır o varlığa da..

o güzelim şarkıları senin yüzünden dinleyemez olmuştum,ama artık onları seninle kirletmemeye karar verdim,onlar sensiz çok güzel doya doya dinliyorum,içine sen katmadan!!

Allah tan senin için sadece hak ettiğini bulsun diyorum.biliyorum ki bulamayacaksın benim gibi kul köle...
ömrümden bişeyler götürdün,onları telafi edicem inşallah..inşallah senin de ömründen birşeyler gider..bu beddua değil,hak ettiğin bu..

inşallah bir daha karşıma çıkmazsın...yüzünü görmeye tahammül edeceğimi sanmıyorum..çünkü tükürülcek bir yüzün var...

alkisalkisalkis tebrik ediyorum seni canım.haketmeyene haketmediği değeri vermeyeceksin ve değmeyen insanlar için kendine hayatı harab etmeyeceksin. dimdik durmana sevindim, belli ki zor zamanlar geçirmişsin.:enbuyukkk:

adam sır küpü gibi ya.... bişey sorarsın söylemez! :/ illaki zorla sıkıştrıp öğreneceksin! dedektif etti beni!

Back