Haykır içindekileri =)

Ayyy cok guldum valla pöykürmek ne demek ayol allah iyiliginizi versinn...
O zaman bende pöykürmek istiyorum bıktım calısmaktannn ve bu basagrımdannhihoyyyt

[
[SIZE="2"]ya arkadaşlar,eşimi çok seviyorum,ama bazı zamanlar oluyoki resmen PÖYKÜRÜYORUUMMM ,mesela tartışırken çok çene yapıyoo,ayy bayanları çok çenebaz derler ya,tam tersi biz tartışırken,o zaman Pöykürüyorum resmen!!!]
laelaelaelaelae[/SIZE]

Seni deli gibi seviyorum ama :

Kiskançligindan dolayi pöykürüyorum

Inatçiligin, sinirin, hemen ofkelenmenden dolayi pöykürüyorum

su anana da pöykürücem, bilmis ol pöykürüyorum

seni çok sewiyorum ama çok sinrlisin bununn içinn pöykürüorummmkötükedihüsoa.s:roflol:

Seni deli gibi seviyorum ama;
Kiskançligindan dolayi pöykürüyorum
Inatçiligin, sinirin, hemen ofkelenmenden dolayi pöykürüyorum
su anana da pöykürücem, bilmis ol!

kocaşı yaaa çok sinirli olduğun için,olur olmaz şeylere kavga çıkarttığın için,zamanında ailen yüzünden beni çok üzdüğün için ve bu sene tatile çıkıp dinlenemediğim için pöykürüyorum pöykürüyorum ahanda pöykürdüm.

bende trafik kurallarına uymayanlara pöykürüyorum işte ...sinyal vermeden dönenlere duranlara ...çok hızlı gidip gelen okul servislerine..belediye otobüslerine..kazı çalışmalarına..

aslında benm alt katımda oturan hastalığında sıkıntasında benim baktığım ama beni her bulduğu fırsatta kazıklayan ve öbür oğullarına yağ yapmaya koşan beni her sıkıntımda yanlız bırakan kaynanama pöykürüyorummmmm pööööööyyyyyykkkkkkkkkkk......... bu bile yetmezde neyse ay tutamıyorum pööööyyyyykkkkk-tatlicadiarzu-

birden bire pöykürmene pöykürüyorum :roflol:

sabah ters taraftan kalkislarina ve benimde günümün icine edip benimde herkese ters taraftan kalkis tipimi göstermemi saglamana pöykürüyorum

Back