Haykır içindekileri =)

seni sevmemi bir türlü göremedinnnnnnnnnnnnnn.görmede zateeen artık pöyyyyyyyyyyyyykkkkkkkk sanalmaz:

Zeki Kayahan Coşkun çok kullanır bu kelimeyi..Alem Fm'de dj..Zekirdek- Matrax diye geçer..
Pöykürmek, haykır, kus gibi birşey..

Ben kime pöykürsem..Bilgisayar yavaş çalışıyosun pöyk sana.:mymeka: Pöykürebilmiş miyim?

beni lünaparka götürmiycem seni die cezalandırıyoobu cezayı hiç sevmiyorummafoldumben
çok aşığım tabi :asigim:ama bunu bana yapmamalı:gitme:

seviyorum ama inadından ve bencilliğinden çok sıkıldım hep sen haklı olamzsın son olayda değilsinde eski aşkımı istiyorum ben of ya offfff mafoldumben

sana artık içimden pöykürmek bile gelmiyorrmafoldumben
bu arada bu topicin baslıgı pöykür içindekileri diil miydi niye haykır olmuş
isyanım varrrrrrrrr pöykür daha iidii:sm_cool:

beni arkadaş olark gördüğü için pöykürüyorum..arınç seni çok seviyorum anla artkk arkadşn dilimm !! pöykürdüm..

bende arıncı sevdiğimi söylüyorumm !! artık pöykürmek istemiorum gidip yüzüne söylemek istiyorum ..!! bu ay son anlamazsa artk son:umursamaz:

bitanemi çoooooook seviyorum.bitmeyen askerliği için pöykürüyorummm.ne zaman gelcek yaaaaaaaaaaaaaa!!!mafoldumben pöyk pöyk pöyyyykkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…