Hayıt Tohumu Lütfen Bakarmısınız?

E L B A

♡ Kün Fe Yekün ♡
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
1.530
1
1.207
83
Merhabalar arkadaşlar,
Bende Pko var yıllardır ilaç kullandım ve son olarak 6 aydır Yasmin doğum kontrol ilacı kullandım. Evleneceğim için bıraktım 5 Ağustos da regl oldum regl sonunda hayıt tohumuna başladım. 1 aya yakındır içiyorum sabah akşam aç karnına. Aynı zamanda doktorum infolic kombi (mavi) içmemi söyledi onu da kullanıyorum artı balık yağı da kullanmam gerektiğini söyledi kullanıyorum. Düzenli beslen zararlı gıdaları yeme dedi dikkat ediyorum. Düğün telaşından zaten bi harket içindeyim dinlenemiyorum yani yürüyüş yapamasam da hareket içindeyim. Hayla regl olmadım normal mi ben mi acele ediyorum? 10 gün sonra evlenecem Allah'ın izniyle, pko bana ruhsal ve bedenen zarar verdi artık o ilaçları içmek istemiyorum. Çocuk istiyoruz, hamile kalamayacam diye korkuyorum çünkü etraftan doktorlardan gerçekten olumsuz laflar çok gördüm o yüzden evlenmeden gerekli tedbirleri alıyım kendime bakıyım diye doktora gittim. Kasıklarım ve Göğüs uçlarım ağrıyor acıyor ama tık yok. Demem o ki
Hayla adet olmamam normal midir daha var mı ? Boşuna mı telaşım ?
Birde ben bu hayıt tohumunu adet olunca bırakıyım mı yoksa şimdimi bırakmalıyım yada 3 ay düzenli içmeli miyim ? (bu konuda çok araştırdım ama net bir cevap bulamadım)
Tecrübeli bilen hanımlarımız yardımcı olmanızı istiyorum teşekkür ederim :)

Bende pco var hayıt tohumuna başladım inşallah işe yarar bende 1 yıllık evliyim bu arada. 3 ay düzenli kullanalım bakalım bazıları adet zamanıda için diyor bazıları ara verin o senin istediğine bağlı

Bu arada hayıtı nasıl kullanıyorsun

Bu arada hayıtı nasıl kullanıyorsun
Suyu kaynatıyorum 1 tatlı kaşığına yakın hayıtı içine koyuyorum bi yarım saat bekliyor birazda soğuyor daha iyi içebiliyorum soğuduğunda o şekilde tüketiyorum. İnşallah işe yarar canım senin adetlerin nasıl düzenli mi sen nasıl kullanıyorsun?

Yok canım ilaç içmeden adet olamıyorum şuan hem spor hem diyet hemde hayıt kullanıyorum inşallah işe yarar gerçi kilomda yok ama niye böyle oluyor anlamadım bakalım inşallah bu ay gününde adet olurum . Ben bir su bardağı kaynamış suya bir çay kaşığı atıp 15 dk demliyorum süzüp içiyorum

Hayıtı bazıları adetin 1ci gününden 12ci güne kadar içiyor. Ben adet bitiminden başladım 15ci güne kadar içiyorum. Sonra ara verip yeni adet doneminde bir daha başlamak lazım. Bu şekilde 3ay devam etmek lazım

Ben bu ay böyle içdim. Gelen aydan inofolic kombiye başlayacam bende bakalım. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben hiç ara vermeden içecem canım

Ben hiç ara vermeden içecem canım
Hayıt bildiğim kadarı ile follikul yetişmesine yardımçı oluyor. Yani etkisini follikular fazda gösteriyor. Ancak luteal faza (ikinci yarısı) bir etkisini olmadığını düşünüyorum. İsterseniz 15ci günden havuç incir kürü yapın. Ben 14cu günden duphaston kullanıyorum progesteron eksikliğim olduğu için

Bende hiç ara vermedim vermeden içmeyi düşünüyorum bilmiyorum. Adetim gelsin diyede kekik suyu içiçem bugün

benimde yok 54 kiloyum ama boyuma göre ideal kilom 52ymiş doktor sert bi tavırla cok iyi hatırlıyorum kilo ver demişti :/

havuç incir kürü tam olarak nasıl yapıyorsunuz ve ne zaman başlıyorsunuz adetliykeen mi? günde ne kadar tüketiyorsunuz?

Ama benim lh ve prolaktin hormonum yüksek incir veya havuç kürü iyi gelir mi acaba

Ama benim lh ve prolaktin hormonum yüksek incir veya havuç kürü iyi gelir mi acaba
Prolaktin yüksekliğine hayıt otu tohumu iyi gelir diye biliyorum. İncir havuc kürünü çok araşdırmadım ama onu genelde ikinci yarıdan sonra içdiklerini biliyorum. Bu sitede onun hakkında çok şey bir bakın. İnşa Allah sifa bulursunuz

havuç incir kürü tam olarak nasıl yapıyorsunuz ve ne zaman başlıyorsunuz adetliykeen mi? günde ne kadar tüketiyorsunuz?
Ben o küre daha başlamadım ama. Bu siteden onunla ilgili iyi yorumları okumuşdum. İncir yumurta kalitesini artıran bir meyve ve iyi yetişmesini sağlıyor. Onu adet bitiminden başlıyorlad. İkinci yarıdanda havuçla birge kullanıyorlar. Saraçoğlunun sitesinde yapılışı var. Ben hayıtı çok araşdırmışdım onunla hamile kalanlar ve kalmak isteyenler. Adet bitiminden veya adet gününden başlayıb yumurta çatlayana kadar nerdeyse 11-12gün içiyolardı

Araştırayım bende canım sağol inşallah hepimiz hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…