Hayıt tohumu kullanıp hamile kalanlar

Eczaneden almıştım. Venatura markası ürünün tam adı Hayıt Meyve Ekstresi ve P5P takviye edici gıda olarak geçiyor. Demlemek filan zor geldiği icin buna yöneldim. Bazı yerlerde hayıt macunu da satılıyor görmüştüm internette
Teşekkür ederim peki yumurta gelişimi için kullanılır mı ben bu ay onu icemeyince incir havuç kürü içtim

Hormon düzenliyor diye okumuştum internette. Yumurta kalitesine de dolaylı olarak etkisi vardir bu durumda. Ama bence yine de doktorunuza danışın mutlaka. Herkeste farkli etki oluşturabilir. En basitinden alerji riski her bitkide var. Insallah güzel haberlerinizi verirsiniz buradan kolaylikla ve sağlıkla 🥰

Hormon düzenliyor diye okumuştum internette. Yumurta kalitesine de dolaylı olarak etkisi vardir bu durumda. Ama bence yine de doktorunuza danışın mutlaka. Herkeste farkli etki oluşturabilir. En basitinden alerji riski her bitkide var. Insallah güzel haberlerinizi verirsiniz buradan kolaylikla ve sağlıkla 🥰
Evet bende yarın sorucam doktorums

Azı karar fazlası zarar diyerek başlıyorum. Bu tohumun kullanım şekli zamanı ve miktarı vardır. Adet bitimine yakın başlayıp maks 10 gün kullandıktan sonra adet olmayı beklemeniz gerekli. Gebelik oluşmaz ve adet olursanız da gene aynı şekil kullanacaksınız. Ve en fazla 3 ay kullanmalisiniz. Sonra bi 3 6 ay arasında mola vermeniz gerekli kullanmak için. Bazı kişilere fayda sağlıyor fakat bazen bu tarz doğal içerikler zarar da verebiliyor. O yüzden gebelik için genel sebebi iyi arastirmali ve gereken ot-tohum ona göre tercih edilmeli.
Merhaba, ölçüsü ne kadar olmalı bilginiz var mı acaba?

Aktardaki kadın bana sadece günde 2 kere sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı demle 1 bardağa sonra süz dedi hatta öğütülmüş almak istedim. Öğütülünce tüm özelliği gidiyor dedi böyle içmen gerekiyor dedi 2 günde adetimi getirdi bende çok umutlandım adetim bitince yine saabah akşam içicem inşallah faydasını görürüm. Çok sevindim sizin adınıza 🌸❣️
1 tatlı kaşığı

X