Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir öyle deneyende var.Merhaba bişey sorucam ben hayıt tohumu aldım demledim falan ama öyle icemedigim yoğurtla karıştırıp yesem fayda eder mi ?? Yardımcı olursanız sevinirim:)
Bişey daha sorucam ben doğum kontrol hapı kullanıyorum bı sıkıntı olurmu?Olabilir öyle deneyende var.
Sanmıyorum.Bişey daha sorucam ben doğum kontrol hapı kullanıyorum bı sıkıntı olurmu?
Kızlar doğum kontrol hapı nerdeyse tüm düzeni bozuyor bırakınca malesef eskiye dönüş oluyor ben eskiden ilk onu demiştim ama şerbetçi otu ve keten tohumundan aldığım sonucu hicbirsegden görmedim mutlaka ilk bir ay serbetci otu ile başlayın keten tohumu yağı ile de masaj yapın garanti veriyorum ayda dört cm büyüyucekSanmıyorum.
Ama bana doktor verdi doğum kontrol hapını kist patlamıştı kasigimda onun icinKızlar doğum kontrol hapı nerdeyse tüm düzeni bozuyor bırakınca malesef eskiye dönüş oluyor ben eskiden ilk onu demiştim ama şerbetçi otu ve keten tohumundan aldığım sonucu hicbirsegden görmedim mutlaka ilk bir ay serbetci otu ile başlayın keten tohumu yağı ile de masaj yapın garanti veriyorum ayda dört cm büyüyucek
Biliyorum düzene sokmuş gibi dursada bırakınca daha kötü oluyor hamileyim zaten ben şuan çok şükür.Kızlar doğum kontrol hapı nerdeyse tüm düzeni bozuyor bırakınca malesef eskiye dönüş oluyor ben eskiden ilk onu demiştim ama şerbetçi otu ve keten tohumundan aldığım sonucu hicbirsegden görmedim mutlaka ilk bir ay serbetci otu ile başlayın keten tohumu yağı ile de masaj yapın garanti veriyorum ayda dört cm büyüyucek
saçları döküyor diye duymuştum doğrumu acaba?benim göğüslerim 75 i doldurmuyordu şuan 80den talıyorlar böyle içleri dolgunlaştı.vücudumdaki tüğlenmeler bile azaldı. ben 3 ay çok düzenli kullandım bıraktığında hiç geriye dönüşüm olmadı aynı kaldı.ama hala devam ediyorum.teyzene söyle sabretsin canım nenem 1 yıl kullanmış ve çocuğu olmuş.bu bitki mucizevi bişey. sormak istedikleriniz varsa burdayım
çok güldüm ya.algıda seçicilikanlayamadım göğsünü mü büyüttügebe misin ?
eğer göğsün büyüdüyse nekadar kullandın vede kaç cm büyüdü yazar mısın
Benimde teyzmein çocuğu olmuyor siz denediniz mi yazarsanız sevinirimçok ilginç.ay ben de teyzeme söylesem de içse.10 yıldır çocukları olmuyor.gerçektenm işe yarıyormu aceba
Adet söktürücü etkisi var mı acababenim göğüslerim 75 i doldurmuyordu şuan 80den talıyorlar böyle içleri dolgunlaştı.vücudumdaki tüğlenmeler bile azaldı. ben 3 ay çok düzenli kullandım bıraktığında hiç geriye dönüşüm olmadı aynı kaldı.ama hala devam ediyorum.teyzene söyle sabretsin canım nenem 1 yıl kullanmış ve çocuğu olmuş.bu bitki mucizevi bişey. sormak istedikleriniz varsa burdayım