vesinArkadaşlar ben de bu otu dün temin ettim çocuk istiyorum umarım vesile olur ben adaçayı ile beraber başlayacağım sabah adaçayı akşam hayıt otu adetin 2. Gün başlanıp 12. Güne kadar devam edilmesi söylendi bana umarım işe yarar
Cnm ben o dönem 6 ay kadar kullandım ama bebek olmadı ama şu bir gerçek ki ovulasyonu mu her seferinde Öne çekti benim hormonlarda sıkıntı yok aslında yumurta geliştirsin diye kullandım.saç döktüğü doğru cnm uzun süre kullandım elimi attıkça avuç avuç saç geliyordu.Veson merhaba hayit tohumu iyi geliyo mu bi gelisme fark ettin mi bende bebek istiyorum pco var bendedr sogan suyu yaptim gecen ay bu ayda baslicam nasipse hayir tohunu sac dokuyomus dogru mu
vesin
Amin canım hepimize.yakı eczanede satılıyor büyük bir yara bandı gibi düşün beline kuyruk sokumun üzerine yapıştırıyorsun iki gün kadar kalıyor.adet dönemi adet biter bitmez yada ovulasyon günü takanlar var ben ovulasyon günü takmıştım.Sac dokmesi kotu zaten dokuluyo pcoen dolayi civan percemide ayni etkiyi gosteriyomus onun yan etkisi yok sanirim bilmiyorum adacayi ve sogan suyu en iyisi galiba:)yan etkisiz:)yakiyi nasil kullandin yaki nedir bu arada:)ve en onemlisi gecmis olsun allahim saglikli bebek nasip etsin huzurlu mutlu ve evlatlarinla guzel gunlerin olsun insallah
İçmeye başladığınız 3. ay mı hamile kaldınız? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahmerhabalar,
ben 20 yıllık evliyim.1 erkek çoçugum var oda 7 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle oldu.defalarca doktora gittik.ama nafile.11 yıldır sonra 2. bebek istememize ramen olmadı2ay önce bir arkadaştan hayıt tohumunu duydum sabah ve akşam üstü içmeye başladım ama düzenli hiç aksatmadım.adetim hep düzensizdi.3 ayda bir oluyordu.yine adet olmadım doktora gidip niçin böyle artık düzene girsin diye doktordan randevu aldım.ve muayene ettiğinde zaten hamile oldugumu söyledi şok oldum.nasıl yani dememe kalmadı.bu mucize hayıt tohumu sayesinde kesinlikle..arkadaşlar bakın allah büyük ama siz bu otu deneyin derim..hayıt tohumu aktarlarda satılıyor..Allah gönlünüze göre versin :)
amin çok teşekkür ederim :)İçmeye başladığınız 3. ay mı hamile kaldınız? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yani farkında olmadan hamileyken içmeye devam mı ettiniz? Hamilelik için sakıncası yokmuymuş?Merhaba,
yok 1,5 ay içtim hayıt tohumu.yani haberim yoktu.ben adet düzenlesin diye içtim ama yumurtalıklarımı çatlatmış.
İlk başta tedavi görme sebebiniz neydi hormonal mı? Kan tahlilinde benim fsh yüksek çıktı 13. Bu sebeple içiyorum inşallah şifa olurevet öyle oldu.dün sabah içtim en son öglende doktorda randevum vardı.gittim ve öğrendim.bıraktım zaten kullanmayı
Hayıt kilo aldırmadı bende tam tersi iştahımı kesti ama göğüs büyüttüğü doğrudur saçlarımda da aşırı bi dökülme olmadıMerhaba, benim herhangi bir hormonel sorunum yok. 2 yil once dogum yaptim. Goguslerim kendimi bildim bileli bi tek emzirirken 75 i tam doldurdu. Suan dumduz hic yoklar emzir donemim bitince yok oldular. Hayiti kullanmak istiyorum. Fakat kafama takilan sac dokme yapiyormus bu herkeste oldumu. Hayitla su siralar gogus buyuten var mi? Birde kilo aldiriyor denmks bu super kiloyada ihtiyacim var.
ben de 2.5 senedir istiyorum bebeğimin gelmesini ne kadar kullanımda hamile kaldınız aç mı içtinizmerhabalar,
ben 20 yıllık evliyim.1 erkek çoçugum var oda 7 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle oldu.defalarca doktora gittik.ama nafile.11 yıldır sonra 2. bebek istememize ramen olmadı2ay önce bir arkadaştan hayıt tohumunu duydum sabah ve akşam üstü içmeye başladım ama düzenli hiç aksatmadım.adetim hep düzensizdi.3 ayda bir oluyordu.yine adet olmadım doktora gidip niçin böyle artık düzene girsin diye doktordan randevu aldım.ve muayene ettiğinde zaten hamile oldugumu söyledi şok oldum.nasıl yani dememe kalmadı.bu mucize hayıt tohumu sayesinde kesinlikle..arkadaşlar bakın allah büyük ama siz bu otu deneyin derim..hayıt tohumu aktarlarda satılıyor..Allah gönlünüze göre versin :)
ben kaynar suyu koyuyorum 2-3 dk demlenmesini bekleyip içiyorumSuda kaynatarak mı içiyorsunuz yoksa poşet çaylar gibi suyun içine atıp bekleterek mi ? Hangisi daha faydalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?