• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hacılar tadı çokmu kötü...içmek için napıyonuz nasıl içiyonuz nihayet hayıtım elimde.ama ordaki adamda kafa karıştırdı bide hayıt suyu var ''kurban marka''dedi..Utandım diemedim göğsüme die kadınhastalıkları benimki dedim:D:D:Dne karın ağrısı one işe yarar bilemedim npratikse tadı iyiyse buna yarıcaksa alsakmı fikri olann??

Canım ben daha dün akşam başladım hayıt tohumuna.. Tadı ilk içtiğinde ağzına çok acı çirkin bi tat geliyor ama sonra hemen geçiyor en azından ağzında o çirkin tadı kalmıyor devamlı acımsı bi tadı yok. Hayıt tohumuna kaynar su döktüm 10dk. kadar üstü kapalı beklettim sonra ılınınca üç defada içtim :7: Bence çok kötü değil.. Test edilip onaylanmıştır :128:

Bu arada bende bi soru sorayım, ben dün adet oldum hayıtada başladım herhalde bi sıkıntı olmaz dimi? Adet döneminde kullanan var mı? Bide hiç ara veriyor musunuz?

Canım ben daha dün akşam başladım hayıt tohumuna.. Tadı ilk içtiğinde ağzına çok acı çirkin bi tat geliyor ama sonra hemen geçiyor en azından ağzında o çirkin tadı kalmıyor devamlı acımsı bi tadı yok. Hayıt tohumuna kaynar su döktüm 10dk. kadar üstü kapalı beklettim sonra ılınınca üç defada içtim :7: Bence çok kötü değil.. Test edilip onaylanmıştır :128:

Bu arada bende bi soru sorayım, ben dün adet oldum hayıtada başladım herhalde bi sıkıntı olmaz dimi? Adet döneminde kullanan var mı? Bide hiç ara veriyor musunuz?

cnm hayıt zaten kadınlara yonelık bı cay o yuzdenıstedıgın vakıt ıc
ben aralıksız 2.5 ay ıcıtım sımdı ıcemıyorum cunku cayım bıttı ıkı paketı devırdım ben
asıl adet donemınde ıc dıyım hatta ama duzenlı her gun ıcersen bı tık bıle agrı hıssetmessın ben yasadım mucızevı bı cay bızler ıcın dıyebılırım

tadı kotu dıyen arkadasım da sakın seker katma ıcıne balk katma tad versın dıye etkısını oldurursun
ve de bıtkı cayına ben cok alıskınımdır mesela o yuzden tadı hıc kotu gelmedı bana genelde sekerı cok kullnana arkadaslra a acı gelıyo sanırım ben seker pek atmama bı cay kasıgı ucuyla atarım cayıma yanı onerım sekerı azaltın bayanlar ınanın acı macı gelmıcek bız aılecek alısmısız bole gıdıyo ama sızden artık azar azar bırakın
gogus ıcın adacayı da tavsıye ederım

cnm hayıt zaten kadınlara yonelık bı cay o yuzdenıstedıgın vakıt ıc
ben aralıksız 2.5 ay ıcıtım sımdı ıcemıyorum cunku cayım bıttı ıkı paketı devırdım ben
asıl adet donemınde ıc dıyım hatta ama duzenlı her gun ıcersen bı tık bıle agrı hıssetmessın ben yasadım mucızevı bı cay bızler ıcın dıyebılırım

tadı kotu dıyen arkadasım da sakın seker katma ıcıne balk katma tad versın dıye etkısını oldurursun
ve de bıtkı cayına ben cok alıskınımdır mesela o yuzden tadı hıc kotu gelmedı bana genelde sekerı cok kullnana arkadaslra a acı gelıyo sanırım ben seker pek atmama bı cay kasıgı ucuyla atarım cayıma yanı onerım sekerı azaltın bayanlar ınanın acı macı gelmıcek bız aılecek alısmısız bole gıdıyo ama sızden artık azar azar bırakın
gogus ıcın adacayı da tavsıye ederım

Tamam canım teşekkürler :) Valla ben çay içerken 3 bazen 4 küp şeker atarım ama hayıt tohumunu hiç bişeyle tatlandırmadan içebiliyorum, Tabi herkesin ağız tadı farklıdır ama sağlık için değer çokta kötü değil.. Hatta ilk alırken tereddüt ettim bide çok çirkinse içemezsem diye ama çok sıkıntı olmadı ben memnunum tadından :34:

Tamam canım teşekkürler :) Valla ben çay içerken 3 bazen 4 küp şeker atarım ama hayıt tohumunu hiç bişeyle tatlandırmadan içebiliyorum, Tabi herkesin ağız tadı farklıdır ama sağlık için değer çokta kötü değil.. Hatta ilk alırken tereddüt ettim bide çok çirkinse içemezsem diye ama çok sıkıntı olmadı ben memnunum tadından :34:

cnm demekkı senın agsın her tada musaıt yanı hanı demen ıstedıgım su
mesela bazıları vardır ıgrenc dedıgı seyı bıle zorlasa ıcebılr bazıları vardır ıgrenc dedıgı her neyse asla agzına alamaz
sahsen ben cok sekerlı ıcen bırı olsam asla agzıma alamam derdım bu hayıtı cıdden benım alıskın oldugum tadlar vardır ole olucak ıllakı
sen bukonuda sanslısın bence cnm herkes ole olamıyo ıste malesef alısmak da zaman alıyo ben mesela ıncırı yıyemıyorum babam alır ıllakı mınık mınık ısırarak yerım neden cok asırı tatlı ondan bı taneden sonra tobe yemem :52::52::52:
bıraz uzun oldu ama nalatabmısımdır umarım :52:
ben sımdı maydonoz cayı ıcıyorum vala hayıtımı ozledımmmmmm :52::52:

Son düzenleme:
ben bunu hergün içsem bi sorun olur mu ?

daha demın yazmıstım cnm yok her gun ıcmen aksıne daha yararlı olur
bu arada ama gunluk bı ıkı bardagı gecmeyın derım koca kulplu bardaklarda ıcıyosanız benım gıbı bı bardak kafı yoksa sac dokulmesı yapar haberınız ola

Bugüne kısmet oldu hayıtı içmek.
Aktardaki kadın herbalistmiş anneme de bunu yaparken içine elma koysun demiş.
Öyle denedim bende ama sizin dediğiniz gibi öyle acı buruk garip bi tat yok acaba elmadan dolayımı?

Bugüne kısmet oldu hayıtı içmek.
Aktardaki kadın herbalistmiş anneme de bunu yaparken içine elma koysun demiş.
Öyle denedim bende ama sizin dediğiniz gibi öyle acı buruk garip bi tat yok acaba elmadan dolayımı?

ilk defa duydum bunu..bilgim yok bu konuda.ama ben içememiştim hayıtı çok kötü gelmişti bana tadı :5:

Tadı acı alışılıyo ama kızlar.Ben bir aydr kullanıyorum.80den 85 oldum.
Daha diriolgun,sexler.Gerçekten işe yarıyo.Aybaşım sancılı zor geçerdi.Bu ay anlamadım bile ne zamn başladı bittiDudaklarım dolgunlaştı sanki
harika hissediyorum........Sonuç SÜPERRR

Tadı acı alışılıyo ama kızlar.Ben bir aydr kullanıyorum.80den 85 oldum.
Daha diriolgun,sexler.Gerçekten işe yarıyo.Aybaşım sancılı zor geçerdi.Bu ay anlamadım bile ne zamn başladı bittiDudaklarım dolgunlaştı sanki
harika hissediyorum........Sonuç SÜPERRR

asıl yanı dudak dolgunlasması da oluyomus onu ılk kes duyuyorum :52:

Dudak dolgunluğu hatların tam oturması
zaten tohumun özü kadınlık hormonu düzenliyci olması gözlemlerimde
aynı yönde.Ölçme işi ise mezura ile
göğüs ölçüm
iki haftada bi ölçüyorum
şimdi bidaha baktımda 88 olmuş
80 di 85 olmuştu 88
şimdi bende olumlu yanıtlar veriyo MUTLUYUM kızlarrrrrrrr

Dudak dolgunluğu hatların tam oturması
zaten tohumun özü kadınlık hormonu düzenliyci olması gözlemlerimde
aynı yönde.Ölçme işi ise mezura ile
göğüs ölçüm
iki haftada bi ölçüyorum
şimdi bidaha baktımda 88 olmuş
80 di 85 olmuştu 88
şimdi bende olumlu yanıtlar veriyo MUTLUYUM kızlarrrrrrrr

cnm ben 2.5 aydır ıcıyorum bugun tekrardan aldım hayıtı bı ara baslıcam yıne benım anca 2 ay sonunda 80A oldu dolu dolu degıl o da yanı hah bayagı bı degısıklık oldu dıyemedım senın ne guzel bı ayda olmus bayagı ya acaba baska bısey de yapıyomusun

kızlar benim göğüsle ilgili dudakla ilgili bir sorunum yok ama bebek istiyoruz o açıdan bitkisel destek için içiyorum..reglimi düzene sokuyor sanki
yalnız merak ettiğim siz ne sıklıkta içiyorsunuz ve tohumun ölçüsü nedir..
ben 1 büyük kupa kaynar suda 1 tatlı kaşığı hayıtı demliyorum süzüp içiyorum..şekersiz tabi

genelede oyler ıcıyo zaten herkes elossacım
evet bebek ıcın de ıdeal bende duydum bı kac kısıden ıse yarıyomus
gunluk bı bardak ya da ıkı bardak ıcmenı tavsıye edrım ama sac dokuyo daha fazlsı haberın olsun

Sadece günde bi kupa bardağı kadar demledğiğm hayıt suyu başka bişi yapmadım
Ama açıkcası bu kadar hızlı cewap vericeni sanmıyordum
Bünyeden bünyeyede fark olabilir ama
üzüldüm senin adına cnm ya
bi kadın için
önemli konu inşaallah işe yarar tekrar başla bakalım.

Back