bi dakka bi dakka, siz 1 bardakmı içiyosunuz yani ben 2 bardak içiyorum yaaBi sitede kullanım amacına göre kaç bardak içilceği yazıyodu da..
kızlar ben bu hayıtla bütün kistlerimi yokettim bilginize :) polikistikover falan kalmadı bende :)
Bi dakka bi dakka, siz 1 bardakmı içiyosunuz yani ben 2 bardak içiyorum yaaBi sitede kullanım amacına göre kaç bardak içilceği yazıyodu da..
cnm kullanım amacına göre kullanım miktarını yazar mısın. Fazlası zararlı oluyor diyorlar yaa
bende 2bardak içiyorum,bugün 8. günüm birini gün içinde birinide gece yatmadan içiyorum,,ya bu açmı tokmu içilecek tam bi bilgisi olan varmııı:26:
Canım kısırlık için 2 bardak içiliyomuş.
Adet sancıları için günde 1 kere.
Anne sütünü artırmak için günde 1-3 bardak
Menopoz döneminde olanlar günde 2 bardak
Aç yada tok içildiğine dair bi bilgi bulamadım ben canım
offf:26:
ya peki bu göğüsü büyütmek için içşilecek diye hiç bi bilgide yok amaa,napıcaz niyee,yoookk hiç biyerde geçmiyo sadece kullananlardan duyduğumuza göre deniyoruz,ama uzman ağzından yazılmış bişey yok...ve bendede tık yok
Orası öyle de ben şu açıdan bakıyorum benim mesela sancım çok oluyo yerlere yatıyorum resmen. Göğüs büyümesi için olmasa da sancı için en azından kullanmış olurum telkin dinliyorum zaten o işe yarıyo
ya valla ben küçükken ağrım olurdu yerlerde sürünürdüm resmen hastanede iğneyle kendime gelirdim o derecee,,,ama şu yaşıma kadar öyle aman aman hiç ağrım olmadı ,,hafif olur bazen sadece,,yeni adet görmeye başladığım aylarda oluyodu bi,ondan sonra şuan 23 yaşındayım hiç ağrım olmadı,,ama düzensizlik başladı 3aydır,düzeltse barii,bi işe yarasın göğüs büyütmese bile,bende biara dinledim telkinide canım,2bebişim var olmuyoo rahat,bıraktım bendee,,
Ayy çok kötü bişey valla o acı.
Anladım canım büyütmese bile sen bu yararı için içmiş olursun =)
Bebiş varsa zorlanırsın tabii de kulaklık mulaklık bi şekilde olur belki. Ama şu hayıtı bi deniyelim bakarsın o yeterli olur
Ayy çok kötü bişey valla o acı.
Anladım canım büyütmese bile sen bu yararı için içmiş olursun =)
Bebiş varsa zorlanırsın tabii de kulaklık mulaklık bi şekilde olur belki. Ama şu hayıtı bi deniyelim bakarsın o yeterli olur
inşallah cnm zararını görmeden hayırlısıysa çok güzel faydalarını görürüz. inanmak çok önemli
onuda denedim canım ya,ama ortalıklarda kulaklıkla tek bişarkıya bağımlı kalamıyorum canımı sıkıyo çığlık atasım geliyoo,ben iş yaparken kıvırtak bişeyler olcakki hem dan etcem hem dinlicem ama yok anam bu müzik beni bayıyo bi saatten sonraauyurken dinliyim dedim oda kulağımda durduğunu ghörmedim çıkıp gidiyoo,beynime çipmi taktırsam ne:97:
var canım tıpalı zaten taktıklarım ama durmuyoo,,ne zaman çıkıyo onuda göremediğim için,,bilmiyorum kaç saatini dinleyerek geçirdiim
ne güzel çok sevindim :))kızlar ben bu hayıtla bütün kistlerimi yokettim bilginize :) polikistikover falan kalmadı bende :)
bende yaptı canım bunu o kadar çok dile getirdim ki...başka arkadaşlar da var uyaran.ya saç dökülmesi oldu mu herhangi birinizde acaba? Ben de başlıcam korkuya başlayamıyorum?:18:
bende yaptı canım bunu o kadar çok dile getirdim ki...başka arkadaşlar da var uyaran.
bende yaptı canım bunu o kadar çok dile getirdim ki...başka arkadaşlar da var uyaran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?