Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

22merve 22 canım hayıt ve adaçayı karıştırp iç canım. gelir adetin hergün yap.soğan kürünüde yapabilirsin canım.saraçoğlunun sitesine bak tarifine ona göre yap soğanı bence.ama önce bir test yap canım hamile olmayasın.belki hamilesindir canım:) inşşş. öyledr bebek istiyorsan tabii.

canım ben galba yanlış yere konu açtım ben evli değilim ama adet olamadım doktor adetin 3,günü gel dedi onun için hem hayıt içiyom hemde adaçayı acama kaç gün içinde fark eder

sevicim allah razı olsun canım bende hep dua ediyorum senin için bebişçim için.inşşş. rabbim tez zamanda bebeişlerimizide kucağımıza almayı nasip eder.tamam canım doktordan gelince haber veririm gelişmeleri.senin küre başladım canım bende inşşş. işe yarar.hep içicem artık onu.hayıt adaçayı aslanpençesi yeşilçay.
incirde yiyorum sürekli

inşşş. seninde dediğin gibi rabbim sabrımızın mükafatını verecek canım.bu sınavı bizde başarıyla geçicez canım.
ondan sonra burdan bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşuruz. :)
inşşş. o günleride rabbim tez zamanda gösterir bize

canım benim inşallah rabbim bizi mükafatlandırır canım arkadaşım noldu dr ne dedi merak ediyorum çok güzel haberler verirsin bize iğnelerin faydasını görürsün ve hamile kalırsın inşalah canım benim bunu duymayı çok istiyorum kendim olmuş kadar sevineceğim inanki seni kardeşim kadar seviyorum keşke yakın olsaydıkda tanışsaydık görüşseydik ne güzel olurdu değilmi canım öpüyorum seni çok çok..:KK16::KK16:

Sevicim canım evet güzel geçti doktorda kontrolum canım.rabbim dualarımızı kabul etti.duaların için çok sağl.6.6 mm olmuş rahim kalınlığı yumurtada büyümüş.yine iğne verdi. Yarın tekrar sabah kontrole gidicem.çatlmasın diye de iğne vuruluyorum.inşşş. Vakti gelmiştir canım.

Evet bende isterdim senle bebişçimle tanışmayı sizi çok seviyorum canım.herşey rabbim ol demesiyle alakalı.hormonlar hep bahane bence vkti gelmediyse hormonlar bahane.yok sa vakti geldiyse hormonlar 100 bile olsa oluyor bence.bebnim fsh 28 e düşümüştü 2 sene önce o zaman folikül büyümedi.şimdi 45 lerde ama büyüdü.çok karışık bu işler.allah isterse herşey oluyor.her zaman umut var bu onu gösteriyor.sakın üzülme canım.ben inanıyorum rabbim verecek hepimize teker teker.yeterki dularımızı eksi etmeyelim

Sevicim canım evet güzel geçti doktorda kontrolum canım.rabbim dualarımızı kabul etti.duaların için çok sağl.6.6 mm olmuş rahim kalınlığı yumurtada büyümüş.yine iğne verdi. Yarın tekrar sabah kontrole gidicem.çatlmasın diye de iğne vuruluyorum.inşşş. Vakti gelmiştir canım.

Evet bende isterdim senle bebişçimle tanışmayı sizi çok seviyorum canım.herşey rabbim ol demesiyle alakalı.hormonlar hep bahane bence vkti gelmediyse hormonlar bahane.yok sa vakti geldiyse hormonlar 100 bile olsa oluyor bence.bebnim fsh 28 e düşümüştü 2 sene önce o zaman folikül büyümedi.şimdi 45 lerde ama büyüdü.çok karışık bu işler.allah isterse herşey oluyor.her zaman umut var bu onu gösteriyor.sakın üzülme canım.ben inanıyorum rabbim verecek hepimize teker teker.yeterki dularımızı eksi etmeyelim

canım benim çok sevindim hadi hayırlısı artık teyze olacağım ne güzel sende çok güzel bir anne olacaksın canım benim dualarım seninle hergün ediyorum dua senin içinde bebişcim içinde olacak canım benim olacak ayyy ço heyecanladım hemen haber ver olurmu öpüyorum seni her zaman dua ederim sizin için canım siz benim kardeşimsiniz bebişcim görünmüyor ne zamandır nerelerde acaba merak ettim kendine iyi bak iyi beslen arkadaşım incir ye bol bol görüşürüz canım...:KK16::KK16:

allah razı olsun sevicim kontrollerdeyim bu aralar hep yarında çağırdı.perşembe veya cuma alacaklar galiba yumurtayı.aldıktan 3 gün sonrada inşşşş. rabbim kısmet ederse transfer edilecek inşşş. rahimde 8 mm olmuş.
vakti geldi diye düşünmek istiyorum canım.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşşş.
seninde olmasını çok istiyorum sende çok hakediyorsun bitanem.
bebeişçim evet nerelerde özledik onu.inşşş. birgün tanışmakta kısmet olur canlarım benim.duanızı eksik etmeyin çok heyecalıyım gerçekten.size umut oluyorsam daha da mutluyum

ama şunu anladımki sevicim fsh herşey bahane
benim 2009 ocakta 28 lere fsh düşümüştü o zaman folükül büyümedi ilaca rağmen.şimdi fsh 46 larda ve büyüdü folükül maşallah allahımın izniyle.inşşş. devamıda gelirde hamile kalırım.
yani allah ol deyince bak herşey oluyor hormonlar bahane bence.sizde sakın ümitsiz olmayın bebişçimde olmasın bol bol dua edelim canım

özellikle şunu sürekli okuyun innema emruhu iza erade şey en ey yekule lehu kün feyekün ccanım. yanı o ol derse olur herşey yasin süresinin sondan bir önceki ayeti.bunu hep okuyn canım

allah razı olsun sevicim kontrollerdeyim bu aralar hep yarında çağırdı.perşembe veya cuma alacaklar galiba yumurtayı.aldıktan 3 gün sonrada inşşşş. rabbim kısmet ederse transfer edilecek inşşş. rahimde 8 mm olmuş.
vakti geldi diye düşünmek istiyorum canım.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşşş.
seninde olmasını çok istiyorum sende çok hakediyorsun bitanem.
bebeişçim evet nerelerde özledik onu.inşşş. birgün tanışmakta kısmet olur canlarım benim.duanızı eksik etmeyin çok heyecalıyım gerçekten.size umut oluyorsam daha da mutluyum

ama şunu anladımki sevicim fsh herşey bahane
benim 2009 ocakta 28 lere fsh düşümüştü o zaman folükül büyümedi ilaca rağmen.şimdi fsh 46 larda ve büyüdü folükül maşallah allahımın izniyle.inşşş. devamıda gelirde hamile kalırım.
yani allah ol deyince bak herşey oluyor hormonlar bahane bence.sizde sakın ümitsiz olmayın bebişçimde olmasın bol bol dua edelim canım

özellikle şunu sürekli okuyun innema emruhu iza erade şey en ey yekule lehu kün feyekün ccanım. yanı o ol derse olur herşey yasin süresinin sondan bir önceki ayeti.bunu hep okuyn canım

canım benim hergün merakla yazdıklarını okumak için açıyorum k.k çok sevindim inanmıcan ama bende çok heyecanladım inşallah çabaların karşılığını görürsün canım ne güzel yaaa çok yakın arkadaşım anne olacak hayırlıysa bu beni heyecanlandırıyor çok ümidim dahada fazlalaştı ben inanıyorum senin olacak arkadaşım doğru hormonlar hep bahane yeterki rabbim istesin oluyor artık bende ümidimi yitirmicem canım olacak ama geç olacak bizim napalım vakti saati var yaramazların çıkması için ben bu yazdığın duayı okuyorum hergün tesbih çekiyorum bide bendede bir dua var bak sende onu oku (ya tammü fela tesifül elsünü külle künhi celilehi ve mülkihi ve ızzih )hergün günde 25 defa okunacak ben ezberledim artık ne istersen dileğin kabul oluyırmuş canım dualarım seninle sabah akşam ediyorum dua inşalah kabul olmuştur 2011 e hamile girersin ammiiiiiiinnnn canım benim k.i.b öpüyorum :KK16::KK16::emir_bebek::KK49:

arkadaşlar benim çikolata kistim vardı 3 aydır tedavi görüyordum son kontrolümde doktorum kistler çok küçülmüş sıkıntı yapmaz hamile kalman için uğraşıcaz dedi.bana klomen ve estrofem verdi,bu arada bugün hormon testi için kan verdim.
şimdi bu hayıt tohumu östrojeni baskılıyor diye okudum internette,estrofem de östrojen hormonu sizce ilaçla birlikte hayıt içsem zararı olur mu?siz hayıt kullanırken ilaç içiyor musunuz?
lütfen cevap yazarmısınız :18:

canım çok sevindm namazlarda hepinize dua ediyorum inşllh hayırlı bi şekilde tranferin olur .. iğne mi kullandın folikül nasıl gelişti kendiliğinden mi fsh yüksek ya...ben bi ara menagon 150mg kullandım. gelişmedi.bize umut olursun inşllh hayırlı haberini bekliyoruz.bende dhea 25mg kullanıyorum bu ay sonunda bakalım fsh düşerse dk gitcem dhea 3 ay kullancam 2 ay bitti inşllh faydası olur..sevicim sende kendine iyi bak. semoş sende yumoşuna.:))

deniz06 canım femera diye bir hap verdi önce doktor 5 gün kullandım folikül büyüyünce o hapla sonra iğne verdi merional kullandım bende 150 ünite canım.çok sağol canım duaların için allah razı olsun.yarın alacaklar yumoşu inşşş. kaliteli çıkar.kısmet artık

deniz06 canım femera diye bir hap verdi önce doktor 5 gün kullandım folikül büyüyünce o hapla sonra iğne verdi merional kullandım bende 150 ünite canım.çok sağol canım duaların için allah razı olsun.yarın alacaklar yumoşu inşşş. kaliteli çıkar.kısmet artık

canım hadi hayırlısı inşallah yumoşların kalitelidir dualarım seninle arkadaşım hayırlara vedile olur inşallah bu aylarda kendine iyi bak arkadaşım..

canım çok sevindm namazlarda hepinize dua ediyorum inşllh hayırlı bi şekilde tranferin olur .. iğne mi kullandın folikül nasıl gelişti kendiliğinden mi fsh yüksek ya...ben bi ara menagon 150mg kullandım. gelişmedi.bize umut olursun inşllh hayırlı haberini bekliyoruz.bende dhea 25mg kullanıyorum bu ay sonunda bakalım fsh düşerse dk gitcem dhea 3 ay kullancam 2 ay bitti inşllh faydası olur..sevicim sende kendine iyi bak. semoş sende yumoşuna.:))

sağol canım sende kendine iyi bak

inşşllah kaliteli çıkar ve bu mübarek günde hayırlı geçer günün...güzel haberlerini bekliyoruz...dr. kim canım nereye gidiyorsun memorial mi?

sevicim yumurta alındı canım.doktorum olgun çıktı dedi.inşşş döllenir rabbim herkese yardımcı olsun.denizcim doktorum enver kurt kadiköy şifaya gidiyorum canım

sevicim yumurta alındı canım.doktorum olgun çıktı dedi.inşşş döllenir rabbim herkese yardımcı olsun.denizcim doktorum enver kurt kadiköy şifaya gidiyorum canım

canım benim hadi hayırlısı bugün sela vaktinde sana bol bol dua ettim arkadaşım kabul etmiştir inşallah rabbim güzel haberler alırız inşallah öpüyorum seni çok heyecanlımısın?bende çok heyecanlandım senin adına teyze olcam yaa ondan herhalde canım ayyyy yerim ben onun yanaklarını :)):emir_bebek::emir_bebek:

Allah razı olsun sevicim duların için.rabbim tüm dileklerini tez zamanda versin canım.sizin dualarınız sayesinde ben bu aşamalara kadar geldim zaten.bende hep dua ediyorum sizin için.evet çok heyecanlıyım canım.anlatamam.bugün işe geldim sonra yolda sevinçten ağladım.allah ne kadar büyük.ben bu aşamalara kadar geleceğimi tahmin bile edemezdim.tüp bebek tedavisinde olanlara özenerek bakardım.onları hamile gibi görürdüm.bana ilaç bile verilmiyordu çünkü.umutsuz vakaydım doktorların gözünde canım.inşşş sonuda güzel olurda umut olurum sizlere.

Allah razı olsun sevicim duların için.rabbim tüm dileklerini tez zamanda versin canım.sizin dualarınız sayesinde ben bu aşamalara kadar geldim zaten.bende hep dua ediyorum sizin için.evet çok heyecanlıyım canım.anlatamam.bugün işe geldim sonra yolda sevinçten ağladım.allah ne kadar büyük.ben bu aşamalara kadar geleceğimi tahmin bile edemezdim.tüp bebek tedavisinde olanlara özenerek bakardım.onları hamile gibi görürdüm.bana ilaç bile verilmiyordu çünkü.umutsuz vakaydım doktorların gözünde canım.inşşş sonuda güzel olurda umut olurum sizlere.

canım benim inşallah emeklerinin karşılığını göreceksin ben buna inanıyorum ben 2011 de teyze olacağım hep pozitif düşün olurmu canım iyi düşün iyi olsun rabbim sana bana ve anne olmak isteyen herkese annelik duygusunu tatrırır canım tek temennim bu cümlemiz için bugün alışveriş merkezine gittik heryerde bebekler vardı içim kıpır kıpır oldu vallaha rabbim bizede tattır bu duyguyu dedim inşalah kabul olmuştur dualarımız canım benim kendine çok iyi bak sonunda herşey güzel olacak arkadaşım bk görürsün..:KK16::KK16::KK16:

semoşcum canım arkadaşım nerelerdesin çok merak ettim seni noldu gelişmeleri yazmadın yumoşların nasıl çıktı ?haber vermedin kaç gündür girmiyorsun en kısa zamanda haberini bekliyorum canım seni özledim k.i.b öpüyorum arkadaşım.:KK16::KK16:

sevicim canım benim bizim embriyo maalesef gelişmedi.doktorun söylediğine göre döllenme olmuş ama bölünme gerçekleşmemiş.kısmet değilmiş demek.napalım artık.

bu aşamaya gelmekte benim için bir gelişme oldu. o kadar üzülmedim ben.eşim üzüldü biraz. o iyice umutlanmıştı.

allahtan gelene bişey diyemeyiz.inşşş. vakti gelince rabbim isteyen herkese verir.demekki zamanı gelmemiş daha.

sen neler yapıyorsun canım nasıl gidiyor.doktora gittinmi.gelişme varmı sende canım
ben biraz kürleri bıraktım.vucudu dinlendiriyorum regl olunca inşşş yine başlamayı düşünüyorum.

sevicim canım benim bizim embriyo maalesef gelişmedi.doktorun söylediğine göre döllenme olmuş ama bölünme gerçekleşmemiş.kısmet değilmiş demek.napalım artık.

bu aşamaya gelmekte benim için bir gelişme oldu. o kadar üzülmedim ben.eşim üzüldü biraz. o iyice umutlanmıştı.

allahtan gelene bişey diyemeyiz.inşşş. vakti gelince rabbim isteyen herkese verir.demekki zamanı gelmemiş daha.

sen neler yapıyorsun canım nasıl gidiyor.doktora gittinmi.gelişme varmı sende canım
ben biraz kürleri bıraktım.vucudu dinlendiriyorum regl olunca inşşş yine başlamayı düşünüyorum.

Merhabalar daha önce bu başlıklarla çok ilgileniyordum belki de hatırlarsınız ..Evlenmeden önce ve hemen sonrasında adet olamama sorunum vardı..Aşırı zayıftım ve de psikolojik olarak çok yıpranmıştım..yani evlenmeden önce..sonra birkaç ayda kilo aldım ve bir anda herşey eskisi gibi normale döndü.sanki hiçbirşey değişmemiş gibi aynen üstelik bu kez eskisinden daha düzenli ve sancısız olarak regl olmaya başladım..İlk zamanlar bu başlıkla birlikte bende bu çayları denedim..soğan suyu içtim ama bi hafta dolmadan bıraktım..üstünden çok zaman geçti.sanırım bu içtiklerimin hiçbir etkisini göremedim ama sanırım benim sorunum tamamen kilo ve stresti..
Yani bazı arkadaşların -pko vs rahatsızlıklar hariç- sorunu da bu olabilir..hayatımızda bizi sıkıntıya sokan şeyleri kendimizden uzaklaştırırsak ve fiziksel olarak da kendimize dikkat edersek, mesela kilo fazlası ve eksiği..elimizden geldiğince tabi ki..hayat şartları çok ağır ama elden geldiğince dikkat edersek bu bile çok farkettirecektir..Herkesin nedeni farklı tabi..genellikle ciddi rahatsızlıklar-Allah şifa versin- nedeniyle oluyor..sonuçta bende bilemem..belki benimde içimde kocaman kistler oluştu ..doktora gitmem lazım aslında biliyorum ama her zaman en iyi doktor sensindir felsefesinden hareket ettim ve her zaman sonuca ulaştım.kendimde artık anlaşılamayan çözemediğim sorunların olduğunu anladığımda beni aşarsa doktora gidiyorum..sonuçta yabancı bir cisimle içime girecek muayene edecek ..bunu pek de göze alamıyorum..paylaşımlarınız için çok teşekkürler..uzun süre takip etmiştim bu başlığı..umarım biran önce sağlığınız düzelir...stres ve üzüntüler özellikle de bir kadının sağlığını çok etkiliyor..inanmıyosnuz belki ama inanın pek çok hastalığın nedeni bu..

X