Bebişçim sevicim canlarım valla bende sizi çok özlüyorum.bende k8 içiyorum kadınlarda kısırlık diye bir şurup baharatçıdan aldım maranki kürü yapıyorum böğürtlen yaprağı içiyorum.soğan suyu yapıyorum.regl oldum ilaçla doktor folülük gördü.iğne verdi.ama daha büyümedi folikülüm.geçen hafta çarşambadan beri iğne oluyorum dün gittim kontrole 4 mm henüz büyümemiş 8-9 olması gerekiyordu dedi doktor.çarşamba yine kontrole çağırdı.dua edin ne olur benim için.fsh hiç baktırmadım bile.sonra gerekirse bakarız dedi doktor
Belizz çok sağol önerilerin için..Beni dikkate aldığın için. Biliyorum çok haklısınız yani semos da sende..Ancak dediğim gibi kendimi yeni yeni dinlemeye başladım evlendikten sonra..3 aylık evliyim henüz ve korkmaya başladım..Doktora gitmek bende isterim..İstiyorum merak ediyorum sonuçta..Ama korkuyorum..İyi doktor bulmak da zor..Çevremden soruşturdum..Öneriler aldım ancak sırf bu konularda uzmanlaşmış ve daha da önemlisi psikolojimi de bozmayacak bana güç verecek beni başından atmadan sabırla tedavi edebilecek bir hekime ihityacım var..Hüsrana uğramak doktor doktor gezmek istemiyorum sadece..
Sen de sormuşsun ..Kusurabakmazsan ben de tekrar sormak istiyorum..Eğer memnun olduğunuz iyi bir doktor varsa buraya yazarmısınız?
auditor82 canim senin ozel saglik sigortan var mi??? yoksa asm'de gecmiyor ssk falan, sifayi bilmiyorum, bir de onu arastir
sevi canım k8 kadınlarda kısırlık diye bir cam şişe şeklinde satılıyor içinde böğürtlen aslanpençesi hayıttohumu ısırgan vs dah bitkiler var hatırlamıyorum aktarlarda var mutlaka bulursun.sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı kadar içiyorum.
böğürtlen yaprağınıda sabah aç karnına içiyorum sadece.kaynamış 1 su bardağına 1 tutam böğürtlen yaprağı atıp ağzını kapatıp ılıyınca içiyorum canım.günde 1 kere yapıyorum onu.inş. şifa olur. iyi dileklerin için allah razı olsun canım
Ben şu anda iş aradığım için eşimin ssk sından faydalanıyorum :1no2: Valla çalışırken yıllarca özel sigortam vardı bi kez bile kullanmadım ..ne enteresan..neyse sonuç olarak kurum ssk.öneriler için Allah razı olsun..Araştırıcam..Önümüzdeki hafta gitmek istiyorum işallah..
Semos427 Bu enver beyi forumda okumuştum sanırsam..Ancak nerde hatırlayamadım..İsim tanıdık geldi ..?Sen ona mı gidiyordun acaba?
Asm yide bir araştırayım belki belli bir yüzdeyle geçiyordur.Eminmisin Belizz?
İşallah güzel sonuçlar çıkar..Sizle yazışmak çok iyi geldi bana ...Ya hakikaten Allah ne muradınız varsa versin..
Ayrıca çocuk ileride istiyoruz hem de çok..Umarım herşey düzelir..Sağlık olsun da...
Canım ben çalıştığım için günde 2 defa içiyorum sabah akşam içiyorum.ama sen 3 kez iç.ya faolikül buldu işte doktor.artık onun etkisimi bilemem.ama aktarlar 3 ay kullanın diyor faydasını görürsünüz diyor.bence hayıt tohumuda iç.çünkü ben maranki kürü yapıyorum içinde aslan pençesi var k8 de eee maranki küründede var aslan pençesi yine de yapıyorum kürü.k8 de böğürtlen de var ama ben yine böğürtlen yaprağı içiyorum.sende yaptığın hayıt tohumu kürünü devam ettir bence bırakma k8 de kullan canım
sevi canım k8 kadınlarda kısırlık diye bir cam şişe şeklinde satılıyor içinde böğürtlen aslanpençesi hayıttohumu ısırgan vs dah bitkiler var hatırlamıyorum aktarlarda var mutlaka bulursun.sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı kadar içiyorum.
böğürtlen yaprağınıda sabah aç karnına içiyorum sadece.kaynamış 1 su bardağına 1 tutam böğürtlen yaprağı atıp ağzını kapatıp ılıyınca içiyorum canım.günde 1 kere yapıyorum onu.inş. şifa olur. iyi dileklerin için allah razı olsun canım
Bebişçim sevicim canlarım valla bende sizi çok özlüyorum.bende k8 içiyorum kadınlarda kısırlık diye bir şurup baharatçıdan aldım maranki kürü yapıyorum böğürtlen yaprağı içiyorum.soğan suyu yapıyorum.regl oldum ilaçla doktor folülük gördü.iğne verdi.ama daha büyümedi folikülüm.geçen hafta çarşambadan beri iğne oluyorum dün gittim kontrole 4 mm henüz büyümemiş 8-9 olması gerekiyordu dedi doktor.çarşamba yine kontrole çağırdı.dua edin ne olur benim için.fsh hiç baktırmadım bile.sonra gerekirse bakarız dedi doktor
Merhabalar aranıza yeni katıldım
Daha evvel sadece okuyucuydum ama şimdi foruma üye oldum
3 yaşında bir oğlum var.İkinci bebiş düşünüyoruz.Polikistik overim var ama oğluma korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım doğal yollarla, oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim.Doğum sonrası pıhtı kalmıştı oğlum 2 aylıkken felan kürtajla aldı doktorum ama o kürtaj sonrası rahimde bir tarafta yapışıklık olmuş.Mayıs ayında korunmayı bıraktık ben korunuyorum diane 35 kullanarak, ama ağustosta rahim filmi çekilene kadar regl olamadım rahim filmi sonrasınad 19 gün ara ile iki kere regl oldum en son 5 eylülde regl olmuştum neredeyse 2 ay oldu yine regl olamadım.Doktorum rahim filmi sonrası gel laparoskopi ile açalım dedi, ben başka bir doktora daha gittim o da daha gençsin tek tarafla da bebişin olur ameliyat olma bekle dedi laparoskopi olmadım bende ama regl olamıyorum şimdi de
buradan sizlerden edindiğim bilgilerle hayıt tohumuna başladım 24 gün kullandım pazartesi k8 aldım ona başladım k8 i de buradan sizlerden öğrenmiştim.K8 in içinde hayıt tohumu olduğu için ayrıca içmeyi bıraktım.Hala da regl olamadım.Umarım faydası olur K8 in
herkese güzel paylaşımlar
selam canım hayıtıda k8 le birlikte içebilirsin bir arkdaşımız içiyormuş bende içeceğim adetiniz ne kadr gecikti?hayıtın etkisianca 3 ayda oluyor canım ben kullandığım için biliyorum umarım sende faydasını görürsün
en son 4 eylülde regl olmuştum ondan beri yok 4 kasımsa 2 ay olacak işte
umarım faydası olur
hayıtı ayrı içmeyi bırakmıştım k8 e başlayınca, k8 e başlamadan hayıt birde aktar bir karışım çay vermişti günde 2 şer defa içiyordum ikisini karışım çayda da aslanpençesi civanperşemi adaçayı papatya rezene v.s. vardı bırakmıştım onları ama devam edecem onlarada en azından 1 er defa da onlardan içerim
benimde öyle 1 ay gecikmişti ben ilaç kullandım ondan sonra geldi sen dr gittinmni canım bencd dr a gitmelisin gebelik testi yaptınmı hiç?umarım sende faydasını görürsün canım:teselli: