Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım benim senin için dua edeceğim sen içini ferah tut arkadaşım inşallah büyür canım dualarım seninle canım bişey spracağım sana k8 nasıl bir şurup başka adı yokmu bunun faydasını gördünmü?bide böğürtlen yaprağını nasıl içiyorsun tarifini verirmisin ?çok teşekkürler canım hadi hayırlısı senin için güzel haberlerini bekliyoruz öpüyorum seni:))opuyorumnanaktan

canim ztn evlendigin icin, evlendikten snr bir sikayet olmasa bile bi doktora gorunmenin iyi olacagini soyluyor doktorlarda.. kaldi ki senin adet gunlerinde problem var. canim ben daha once medical park ve yeditepede univ. hastahanesinde 2 doktora gitmistim, bayandi, ikisinden de memnun kalmadim. yeditepede ates beyi duymustum ama erkek die gitmek istememistim, ama iste bole kist vs cikinca bebek de istiyorduk, o da 4-5 aydir olmayinca anadolu saglik merkezinde aydin arici var, onunla gorusmeye basladim... esimde de bazi problemler var, dolayisiyla aydin bey benim icin dogru adresti, kendisi cok basarili bir tup bebek uzmani, yale universitesinde ogretim gorevlisiyken turkiyeye donuyor ve hala ayda bir gidip oraya ders veriyor... klupte aydin beyin hastasi pek cok kisi ile tanistim, onlardan hamile kalanlar yine asmde nuri beye gidiyorlar ve ondan da cok memnunlar... ben kendisi ile gorusmedim, ancak senin istedigin gibi ilgili alakali bir doktormus... onceligin tup bebekci diil bir kadin dogum uzmanina gorunmek olmali.. snrsinda insallah hic bisi cikmaz ama oldu ki bisiler var o doktorun yonlendirmesine gore hareket etmelisin... cocuk isteyip istemedigini bilemiyorum ama oyle bir dusuncen varsada olmuyorsa o zmn da aydin beyi oneririm sana... bak sifadan da doktor onerilmis, sen kafana uyan birinden randevunu al bi gorus... ve sakin korkma, dermani olan dertler versin allah, kaldi ki belki de sende ciddi bir sorun bile yok, bunun icin hemen bir doktora gorun cnm...

auditor82 canim senin ozel saglik sigortan var mi??? yoksa asm'de gecmiyor ssk falan, sifayi bilmiyorum, bir de onu arastir

auditor82 canim senin ozel saglik sigortan var mi??? yoksa asm'de gecmiyor ssk falan, sifayi bilmiyorum, bir de onu arastir

Ben şu anda iş aradığım için eşimin ssk sından faydalanıyorum :1no2: Valla çalışırken yıllarca özel sigortam vardı bi kez bile kullanmadım ..ne enteresan..neyse sonuç olarak kurum ssk.öneriler için Allah razı olsun..Araştırıcam..Önümüzdeki hafta gitmek istiyorum işallah..
Semos427 Bu enver beyi forumda okumuştum sanırsam..Ancak nerde hatırlayamadım..İsim tanıdık geldi ..?Sen ona mı gidiyordun acaba?
Asm yide bir araştırayım belki belli bir yüzdeyle geçiyordur.Eminmisin Belizz?

İşallah güzel sonuçlar çıkar..Sizle yazışmak çok iyi geldi bana ...Ya hakikaten Allah ne muradınız varsa versin..

Ayrıca çocuk ileride istiyoruz hem de çok..Umarım herşey düzelir..Sağlık olsun da...

AUDİTOR 82 canım enver bey önceden bahçecide umut tüp bebekteydi. şimdi ataşehir şifaya geçti.orda çalışıyor.ben onu umut tüp bebekten biliyorum. çok kişi ondan memnun kaldı bende onu tercih ettim canım.inş. hayırlısıyla tedavim sonuçlanır ben benim gibi bütün arkadaşlar için tek dileğim bu.ayrıca güzel dileklerin içinde teşekkürler canım allah razı olsun.bende sonuçta yeni başladım enver beye bakalım rabbim hayırlısını versin hepimize inşşş

sevi canım k8 kadınlarda kısırlık diye bir cam şişe şeklinde satılıyor içinde böğürtlen aslanpençesi hayıttohumu ısırgan vs dah bitkiler var hatırlamıyorum aktarlarda var mutlaka bulursun.sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı kadar içiyorum.
böğürtlen yaprağınıda sabah aç karnına içiyorum sadece.kaynamış 1 su bardağına 1 tutam böğürtlen yaprağı atıp ağzını kapatıp ılıyınca içiyorum canım.günde 1 kere yapıyorum onu.inş. şifa olur. iyi dileklerin için allah razı olsun canım

çok sağol canım benim nette araştırdım içinde çok güzel bitkiler var bugün hemen gidip aktardan alacağım sen faydasını gördünmü canım?Allah senden razı olsun arkadaşım peki bu suyu nette günde 3 defa aç karnına yarım 1/2 çay bardağı içilecek diyor sen günde 1 defa içiyormuşsun bende senin gibimi içeyim bu arada hayıt tohumunu içmeyeyimmi artık bu suyu içerken ne dersin sen bu konuda tecrübelisin arkadaşım bana bilgi verirsen sevinirim canım öpüyorum seni dualarım seninle canımopuyorumnanaktan

Canım ben çalıştığım için günde 2 defa içiyorum sabah akşam içiyorum.ama sen 3 kez iç.ya faolikül buldu işte doktor.artık onun etkisimi bilemem.ama aktarlar 3 ay kullanın diyor faydasını görürsünüz diyor.bence hayıt tohumuda iç.çünkü ben maranki kürü yapıyorum içinde aslan pençesi var k8 de eee maranki küründede var aslan pençesi yine de yapıyorum kürü.k8 de böğürtlen de var ama ben yine böğürtlen yaprağı içiyorum.sende yaptığın hayıt tohumu kürünü devam ettir bence bırakma k8 de kullan canım

eminim cnm gecmiyor ssk orda

çok sağol canım verdiğin bilgiler için Allah senden razı olsun inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun canım arkadaşım öpüyorum seniolumunekankayizsmile

Merhaba arkadaşım bende adet olmayı bekliyorum, adetimin ikinci günü doktora gidip baktıracam yumurta olursa iyi olacak yoksa yine bişey olmaz deyip gönderiyor, bilmiyorum artık, birde senin yaptıklarını yapayım arkadaşım, bizle paylaştığın için sağol tşk ederim, arkadaşım allah hepimize hayrlısını versin

Arkadaşım ,inşallah çarşamba günü folikülün 8 - 9 olur ,dualarım seninle canım , eğer 8-9 olursa tüp bebek tedavisimi yapacak doktor, benim içinde adet olunca fsh a baktır 15 e düşerse gel yumurtanda varsa tüp yaparız demişti, yumurtam olmazsa zaten tüp de olmaz, inşallah yumurta olur , sende beni haberdar edersin öpüyorum arkadaşım seni

sevgili arkadaşlar sizlere bir sorum olacak
ben ebaydan hayıt kapsülü sipariş verdim
ancak bu kapsülü kullanırken olası bir gebelik olursa zararı olurmu
bende pko var ve malesef hormonlarımda bozukluk var
hayıtla adet düzenimi sağlamak ve düzenli yumurtlamak umarım mümkün olur

merhaba arkadaşlar.bi sorum olcak lütfen yardımcı olabilirmisiniz.bende pko var.doktor şeker ilacı verdi.bununla birlikte hayıt kullanan varmı acaba zaraı olurmu.lütfenn acillll.

slm.hayıt bende içtim ama hormonlarım yüksek çıktı ve hayıt dil altı damagımı şişirdi yani alerji yaptı demek her bünyeye aynı etki vermiyo şuan sogan küründeyim bakalım neolacak?

Merhabalar aranıza yeni katıldım
Daha evvel sadece okuyucuydum ama şimdi foruma üye oldum
3 yaşında bir oğlum var.İkinci bebiş düşünüyoruz.Polikistik overim var ama oğluma korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım doğal yollarla, oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim.Doğum sonrası pıhtı kalmıştı oğlum 2 aylıkken felan kürtajla aldı doktorum ama o kürtaj sonrası rahimde bir tarafta yapışıklık olmuş.Mayıs ayında korunmayı bıraktık ben korunuyorum diane 35 kullanarak, ama ağustosta rahim filmi çekilene kadar regl olamadım rahim filmi sonrasınad 19 gün ara ile iki kere regl oldum en son 5 eylülde regl olmuştum neredeyse 2 ay oldu yine regl olamadım.Doktorum rahim filmi sonrası gel laparoskopi ile açalım dedi, ben başka bir doktora daha gittim o da daha gençsin tek tarafla da bebişin olur ameliyat olma bekle dedi laparoskopi olmadım bende ama regl olamıyorum şimdi de

buradan sizlerden edindiğim bilgilerle hayıt tohumuna başladım 24 gün kullandım pazartesi k8 aldım ona başladım k8 i de buradan sizlerden öğrenmiştim.K8 in içinde hayıt tohumu olduğu için ayrıca içmeyi bıraktım.Hala da regl olamadım.Umarım faydası olur K8 in
herkese güzel paylaşımlar

selam canım hayıtıda k8 le birlikte içebilirsin bir arkdaşımız içiyormuş bende içeceğim adetiniz ne kadr gecikti?hayıtın etkisianca 3 ayda oluyor canım ben kullandığım için biliyorum umarım sende faydasını görürsün

en son 4 eylülde regl olmuştum ondan beri yok 4 kasımsa 2 ay olacak işte
umarım faydası olur
hayıtı ayrı içmeyi bırakmıştım k8 e başlayınca, k8 e başlamadan hayıt birde aktar bir karışım çay vermişti günde 2 şer defa içiyordum ikisini karışım çayda da aslanpençesi civanperşemi adaçayı papatya rezene v.s. vardı bırakmıştım onları ama devam edecem onlarada en azından 1 er defa da onlardan içerim

benimde öyle 1 ay gecikmişti ben ilaç kullandım ondan sonra geldi sen dr gittinmni canım bencd dr a gitmelisin gebelik testi yaptınmı hiç?umarım sende faydasını görürsün canım:teselli:

benimde öyle 1 ay gecikmişti ben ilaç kullandım ondan sonra geldi sen dr gittinmni canım bencd dr a gitmelisin gebelik testi yaptınmı hiç?umarım sende faydasını görürsün canım:teselli:

cnm gittim cerrahpaşada doktor tanıdık var en son ona gittim o da rahim duvarın ince söktürücü veremeyiz dedi
kendi doktorumu arayacam en sonunda bakalım ne diyecek
test çok yaptım ama hayal kırıklığı ile sonuçlandı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…