Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

RUUHİ senin adına çok sevindim canım.allah tamamına erdirsin.kucağına almayı nasip etsin inş.
rabbim yüzünüzü güldürsün.darısı bizlerin başına.

bizler içinde dua et canım olurmu. çok güzel bir haber bu ya sabah sabah.mutlu oldum gerçekten.kendine ve bebişe dikkat et olurmu bitanem.

cok sagolun kizlar
insallah tez vakitte sizlerde bu heyecani tatacaksiniz ben inaniyorum
melegim biraz yaramaz olcakmi ne hep kasikta agrilar var ama normalmis
iste bende fazla evham malum ay diyom bir kalp atislarini duysam 2 hafta sonra doktora gidicez insallah allah minik kalp atisini duymayida nasip eder birbirimize duaci olalaim

ne güzel yaa böyle kalp atislarini duycaz gibi seyler okuyoruz burda. böyle güzel haberler alinca keyfim yerine geliyor valla.. ayy insallah tüm isteyen herkes ben de dahil hayrlisyla böyle güzel haberler veririrz:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim gözün aydın darısı bebe isteyen herkesin başına inşallah

insallah canim
inaniyorum burda hep birlikte cocuklarimizin huylarindan gelisimlerindende konuscaz insalla umutlu olmak lazim

dogru söylüyorsun canim, insan umudunu asla yitirmemeli. bir de cok fazla üstüne düsmemek lazim, nekadar cok düsünürsen o kadar cok sorun cikiyor..

5 haftadır hayıt tohumu kullanıyorum(soğan kürüde kullandım 15 gün) adetim gününde geldi......bilgilerinize sunulur

kizlar heerkes iyidr insallah benm fazla giremiyom mide bulantim oluyor simdilik mazur gorun gelismelerden haberdar ederim canlarim

bende sizlere katıldım.Hastalığımın 3. gününden beri hayıt tohumu kullanıyorum. Adetim düzensizdi. Bu ay bebek için çalışıcaz. bakalım ne olacak.

Merhaba arkadaşım, çok sevindim senin için , darısı başımıza

kızlar selam. sevi yeliz semoş ne yaptınız varmı bir gelişme uzun zamandır görüşemiyoruz

kızlar bişey sorucam , hayıt tohumunu toz haline getirip keçiboynuzu pekmezine karıştırıp, sabah akşam yeniliyor diye bir yazı okumuştum, Tekrar araştırıyorum bulamadım, bu sekilde kullanan varmı ?

ben hic duymadim öyle bisi:sm_confused:. ayrica keciboynuzu erkekler icin iyi geliyor diye biliyorum benfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…