- 26 Mayıs 2010
- 3.395
- 2
angies canım bende bi gelişme yok daha doğrusu hala gitmedim doktora bu seferki adetimde fsh ye bakıcam düştümü değişiklik varmım artık merak ediyorum 3 ay olacak hayıtı kullanalı
ben denedim ama düzene girmedi
başka ne öneriyorsunuz acabaaaa
angies canım bende bi gelişme yok daha doğrusu hala gitmedim doktora bu seferki adetimde fsh ye bakıcam düştümü değişiklik varmım artık merak ediyorum 3 ay olacak hayıtı kullanalı
son gittiğim doktor beni çok etkiledi artık imkansız demişti çünki
inşallah canım ama benim gittiğim doktor hiç yok demişti bi tane olsa tedaviye alacaktı
ama tabi şöle bişi var bir kadın yılda 12 defa yumurtlayacak diye bişi yokmuş bazı aylar boş geçermiş belki öleydi benimkisi yumurtamın olmadığı aydı...kafam karmakarışık yani cnm
banada öyle dediler biliyorsun ama şansa bırakmak istemiyorum her ay gidiyorum onun için belki yumurtam olur hemde o ay fazla olur bellimi olur. Yaa aslında ben neyi anlamıyorum biliyormusun normaldee bir kadın tek yumurtayla hamile kalıyor. neden şimdi 1 yumurtamız varken hamile kalamıyoruz. İmkansız deyip insanın canını sıkıyorlar Allah istedikten sonra ne imkansızları oldurtuyor. İnşallah bizimkide olur...
ceza cnm senin adına çok sevindim tatlım inşallah benim fsh de düşmüştür
angies canım inşallah bu ay bi sürü folikül olur arkadaşım tabii benimde ve bizim gibi bu dertle uğraşan tüm arkadaşlarımın
Canim ya, sen iyi olda, arasira, saglik haberlerini bildir bizlere. Kendine iyi bak, güzel anne.kaydirigubbakcemile3slm canlar nasilsin giremiyom ya mide bulantim oluyor aklimda sizlerde kaliyor insallah hayirli gelsimeler okuruz biran once tyze yapin benide yahuuuuuu