Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

iisolde tohumu kaynatma kaynamış suya atıp demle...tadı çok kötü geldiyse biraz bal katabiliyosun arkadaşım..ben alıştım içebiiliyorum

öle yapım canım yaaaaa..
inan bu haliyle zehirden farkı kalmıo...
valla çöpe atıcaktım..
bakalım bide öle denimm

yok kızlar yaaa ben yapmıcam bu hayıt işini..
sıcak suda beklettim yine içmemle çıkarmam bi oldu...

hay allah canım o kadar da kötü değil neden içemedinn...
hayıtın hazır suyu var ben arada ondan da içiyorum o daha beter ama ona bile alıştım tatlımm

yok kızlar yaaa ben yapmıcam bu hayıt işini..
sıcak suda beklettim yine içmemle çıkarmam bi oldu...

canım hayıt tohumu benimde boğazımı yaktı ve mideme dokunduğu için içmedim. ama hazır hayıt suyu içiyorum o daha rahat suyla karıştırdığın için rahat bir içimi var tadı tabikide güzel değil ama katlanacağız

saol canımmmm

valla rakamları tam hatırlamıorumda..
doktor sdc lh yüksek dgrleri normal demişti

isolde lh kaç çıktı benimde yüksek şuanda 11 geçen ay 20 idi ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum.tadı aslında o kadar kötü değil birkaç gün sonra tekrar dene.ben tok karnına içiyorum.kaynamış suyun içine 1 çay kaşığı koyuyorum.ılıyınca süzüp içiyorum.vazgeçme bence zorla biraz kendini.

Arkadaşlar hayıt tohumunun tanelerini de mi içiyosunuz ben süzdürüyorum,
ben 2dk kaynatıyorum 5 dk demlenmeye bırakıyorum süzdürüp soğuyunca içiyorum.
asıl kullanımı böyle değil mi bilgi verin lütfen :)

mrb arkadaşlar öncelikle 35sevi35 arkadaşıma çok teşekkür ederim uzun zamandır foruma giremiyorum soruma cvp vermiş sağolsun.benim progesteron problemim vardı.vardı diyorum çünkü 15-20 gün ballı hayıt macunu kullandıktan sonra adetimin 4. günü doktora gittim her şey normale dönmüş(0.552 çıkmış).mucize gibi ben aylarca ilaç kullandım bir faydası olmadı.hayıta devam diyorum...

ben kendi macunumu yaptım bu gün aktardan hayıt tohumu tozu aldım zaten ölçüleri söylüolar size.balla karıştırdım en az 6 ay devam etmeyi düşünüorum.

esrose canım geçmiş olsun çok sevindim darısı benim fsh değerimin düşmesine inşallah...ben kaynatıp suyunu içiyorum macununu ilk kez duydumm

mrb arkadaşlar öncelikle 35sevi35 arkadaşıma çok teşekkür ederim uzun zamandır foruma giremiyorum soruma cvp vermiş sağolsun.benim progesteron problemim vardı.vardı diyorum çünkü 15-20 gün ballı hayıt macunu kullandıktan sonra adetimin 4. günü doktora gittim her şey normale dönmüş(0.552 çıkmış).mucize gibi ben aylarca ilaç kullandım bir faydası olmadı.hayıta devam diyorum...

önemli değil canım eğer faydam olduysa ne mutlu bana bize hepimize biz birbirimize destek oluyoruz burada çünkü hepimiz aynı sıkıntıları çekiyoruz umarum hepimiz anne oluruz yakında tek temennim bu rabbim dualarımızı kabul eder inşallah ballı hayıt macunu nasıl yaptın tarif edermisin ?ben hayıt yeşil çay aslan pençesi içiyorum ama macunun bilmiyorum canım çok sağol şimdidenopuyorumnanaktan

Sevıcım sen senın Çay tarıfını nasıl demledıĞının tarıfını yıne yazabılır mısın ÖnÜmÜzdekı ay belkı ona baŞlarım bende ınŞ.bu ayda Ömer coŞkunun kÜrÜ ıŞe yararda regl olurum.ama senın tarıfıde yazmak ıstıyorum yazarsan Çok sevınırım canım

Sevİcİm sen senİn Çay tarİfİnİ nasıl demledİĞİnİn tarİfİnİ yİne yazabİlİr mİsİn ÖnÜmÜzdekİ ay belkİ ona baŞlarım bende İnŞ.bu ayda Ömer coŞkunun kÜrÜ İŞe yararda regl olurum.ama senİn tarİfİde yazmak İstİyorum yazarsan Çok sevİnİrİm canım

yazarım tabikiide 1 ttalı kaşığı yeşil çay 1 tatlı kaşığı aslan pençesini kaynamış olan suya koyup 4 dk kaynatıp ocağı söndüreceksin içine hayıtı koyup 5 dk bekleyeceksin demlensin diye sonrada süzüp içeceksin canım ben günde 2 defa içiyorum yeterli sende öyle içebilirsin canım arkadaşım sen neler yapıyorsun varmı bir gelişme ne zamandır görünmüyorsun benimde bu ay adtim 22 gün gecikmeli geldi çok korktum menepoza girdim diye şükürki geldi yarın dr a gideceğim eğer yumurtam varsa aşılama yapacakdı bakalım ne diyecek hayırlısı hepimiz için canım opuyorumnanaktan:1hug:

bende kürlerime devam ediyorum.hayıtı 5 dak demledikten sonra hemen içiyonmu yoksa 5 dak.dan sonra süzüp ılımasınımı bekliyorsun yoksa 4 dak. bekliyor 5 dak. hayıt beklemiş oluyor ılımışmı oluyor su hemen içiyon yoksa 5 dak. geçtikten sonra hemen süzüp içiyonmu canım. bendemi 2 kere yapsam
ben 15 nisan regl olmuştum bu ay hala folükül yok çünkü yumurta takibine gittim geçen hafta daha regl olmam.sanırım benimde regl gecikecek

bende kürlerime devam ediyorum.hayıtı 5 dak demledikten sonra hemen içiyonmu yoksa 5 dak.dan sonra süzüp ılımasınımı bekliyorsun yoksa 4 dak. bekliyor 5 dak. hayıt beklemiş oluyor ılımışmı oluyor su hemen içiyon yoksa 5 dak. geçtikten sonra hemen süzüp içiyonmu canım. bendemi 2 kere yapsam
ben 15 nisan regl olmuştum bu ay hala folükül yok çünkü yumurta takibine gittim geçen hafta daha regl olmam.sanırım benimde regl gecikecek

canım hayıtı demlenmesi için 5 dk bekliyon sonra süzüp hemen içiyorsun bencede günde 2 defa içmelisin ama sen başka kürlerde içiyorsun biliyorsun ibrahim saraçoğlu kürleri karıştırmayın diyor ama sen yinede kendin bilirsin canım arkadaşım inşallah reglin gecikmez zamanında gelir tedavin gerçekleşir canım benim en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın :1hug:

X