ya canım aşılama normal ilişki gibi.ben senin yerinde olsam tüp bebek denerdim.en azından 1 kere dene.borç bulamazmısınız kimseden.aileler yardım edemezmi ödersiniz yavaş yavaş.tutmasa bile içinde uhde kalmaz.canım olacak bebeğn.öyle düşünme.bence tüp deneyin canım.borç bulmaya çalışın ailelerinizden yakınınızdan.üzülme ne olur.bence senin olacak.ben inanıyorum.şansın var.sakın ümitsiz olma.çıkmayan candan asla ümit kesilmez.bunu biliyorsun.her zaman şansın var.adet gördüğün sürece.
canım bende vazgeçmiştim aşılamadan ama eşimle akşam düşündük taşındık ve kara verdik deneyelim bikere dedik belki olur diye düşündük şans denemekte fayda var aslında parayı çöpe atıyoruz 300 lira yapacak dr çok kararsız kaldım yaptırmakta eşimde yaptıralım dedi sonra keşke yapırsaydık demeyiz dedi tüp bebek için kimden borç istiyeceğiz semoşcum az para değilki 6000 lira ahh bu parasızlığın gözü kör olsun yaa biliyormusun senin bebeğin olcak diyorsun yaa beni nasıl mutlu ediyorsun anlatamam bugün hem temizlik yaptım hem ağladım kafam allak bullak iyimi yapıyoruz kötümü bilmiyorum canım rabbim hayırlısı neyse o yolu göstersin bize hepimizin dularını kabul etsin bizlerede annelik duygusunu tattırsın aminnnnn canım sende bir gelişme varmı? adet oldunmu ?emeklerimizn karşılığını alırız inşallah en kısa zamanda :1hug::Saruboceqpuyorumnanaktan