Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

canım soğan suyu bittikten sonra incir kürü her ay ama. arada boşluk yok :)) sürekli bişeyler içiyoruz :) aslanpençesiyle civanperçemide içebilirsiniz diye yazmış saraçoğlu pek bilmiyorum bende. hazırladığın bu karışım en fazla 3 gün kullanabiliyormuşsun gün aşırı. ya gerçekten bu soğan suyu çok kötü burnumu kapatıp içiyorum bide midem rahatsız zaten bu içtiklerimden dolayı dahada kötü oldu artık

Bak saraçoğlunun sitesinden kopyaladım aslanpencesi kullanımı

5)Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici
4 - 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.
Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

ıleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.

Kür 2: FSH hormonu yüksekliğine karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak ( 150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. ılki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

ayy canım ben bunun hangisini yapayım.fsh yi düşürmeyimi hormon düzenleyiciyimi :s ayy hayırlısıyla gelsin nazlı bebişlerimiz...yoksa biz mide fesatı felan geçiricez.allah korusn...

valla bende şaşırdım olmadı fsh yüksekliği için olanı yapacağım :) nasılsa her iki durumdada hormonları dengeliyor :))) Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallaaahhhhhhhhhhhhhh

valla bende şaşırdım olmadı fsh yüksekliği için olanı yapacağım :) nasılsa her iki durumdada hormonları dengeliyor :))) Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallaaahhhhhhhhhhhhhh

Merhaba arkadaşım, fsh değerin düşürse zaten diğer hormonların kendiliğinden düzelecek, değerin düşerse adet olabilirsin, yumurtada olur zaten

Merhaba arkadaşım, fsh değerin düşürse zaten diğer hormonların kendiliğinden düzelecek, değerin düşerse adet olabilirsin, yumurtada olur zaten

canım ben adet olabiliyorum zaten sorunum yok sadece bazen çok yükselirse o zaman sapma oluyor. ama yumurtam olmuyor olsada az oluyor. dediğin gibi fsh düşünce zaten hormonlarda dengeye gelir

yelizcim sen soğan suyunu içmiştin geçen ay dimi. ben ayın 1inde adet oldum ve adetim iki gün önceye kadar bitmişti şimdi tekrar leke leke geliyor. iki gün öncede soğan suyuna başladım acaba omu tekrar söktürdü yada sen başladığın zamanlar böyle bişey oldumu

canım benim soğan suyunu bu ay denemeye başladım.adet günüm yarın ne olur bilemiyorum.ama bazen böle bi kaç gün lekelenme devam eder bende..soğandan değildir bence..

Son düzenleme:
yelizcim endişelenme lütfen benimde 45 lere çıkmıştı sonra düştü ve 1 tane yumurtam oluştu. ama doktor diyorki bir ay hiç olmaz bir ay 2 olur bir ay 3olur belli olmaz dedi. fsh ın düşmeside önemli değil önemli olan yumurtanın oluşması demişti. sen hayıt suyuna devam et. bak ben şimdi saraçoğlunun soğan kürü ve aslanpençesi kürünede başladım bunlarda iyi geliyormuş . sen devam et bu kürlere ve incir suyunuda mutlaka iç çünkü yumurtanın sayısını arttırıyormuş. çörek otu bal tarçında yumurtanın kalitesini arttırıyormuş bunuda ye. oluşan yumurtan en azından kaliteli olsun. ama sakın takma kafana taktıkçada yükseliyor biliyorsun bu hormon değerleri

arkadaşlar ben klomen kullanıyorum bu ay fsh iyiydi ama estriol çooooook yüksek çıktı. her ay iki taraftada 2 3 yumurta olurken bu ay sadece sağda 1 tane oldu. hayıt tohumunun hormonları dengelediğini ben de duydum aldım bile. ama klomen de kullanırken hayıt tohumunu içmek ne kadar doğru olur. endişelendiğim için içmedim. ilaçla birlikte mi kullandınız? bir de günde 1 bardak haşlanmış olarak mı yoksa ezerek mi kullanılıyor?
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba canım ben fsh için kullanıyorum hayıtı..sabah aç karnına içiyorum.akşam da yatmadan önce.1 bardak su kaynatıyorum,içine 1 tatlı kaşığı ekliyorum ezmiyorum olduğu gibi atıyorum..5 dk demlendirip içiyorum.ama ilaçla dokunurmu onu bilemiyorum

valla ben fazla ilaç kullanmak istemiyorum okadar çok ilaç kullanıyoruzki onun için bıraktım hepsini bitkisel kürler içiyorum. tüp bebek tedavisine başlayınca yine bir sürü ilaç içeceğiz onun için şuan içmiyorum.

merhaba canım ben fsh için kullanıyorum hayıtı..sabah aç karnına içiyorum.akşam da yatmadan önce.1 bardak su kaynatıyorum,içine 1 tatlı kaşığı ekliyorum ezmiyorum olduğu gibi atıyorum..5 dk demlendirip içiyorum.ama ilaçla dokunurmu onu bilemiyorum

canım yaa ben de hayıt içmeye başladım henüz iki gün oldu ama idrarımda yanma oluştu bide idrardan sonra bikaç damla kan geldi.. bu normal midir?? sende de olmuşmuydu?? devam etsem mi diye düşünüyorum da..

canım yaa ben de hayıt içmeye başladım henüz iki gün oldu ama idrarımda yanma oluştu bide idrardan sonra bikaç damla kan geldi.. bu normal midir?? sende de olmuşmuydu?? devam etsem mi diye düşünüyorum da..

selam canım sizin idrardan kan gelmesi ve yanma hayıttan olmaz belkide idrar yollarında iltihap vardır kesin ondandır bi dr a görün bence bide bol bol su içmelisin idrarda yanma varsa en iyi ilaç sudur canımbence hayıta devam etmelisin hem 2 günde etkisini göstermez hayıt korkma olurmu ?devam et gönlün rahat olsun ama mutlaka bir dr a görünmelisin

ARKADAŞLAR BEBıŞÇıM SEVıCıM ANGıES YELıZCıM HEPıNıZE GÜNAYDIN.BENıM HAFıF KANAMAM BAŞLADI ıLAÇSIZ ıLK DEFA EN SON OCAN 15 TE CYCLO ıLE REGL OLMUŞTUM.ONDAN SONRA ıLACI BIRAKTIM 21 ŞUBATTA DR ÖMER COŞKUNA GıTTıM ONUN VERDıĞı KÜRLERı YAPTIM SADECE.ıNŞALLAH DEVAMI GELıR.

henüz çok yoğun değil kanamam.ama buda benim için bir gelişme sayılır.ben 34 yaşındayım ve fsh yüksek olduğu için 45 -50 60 70 lerde çıkıyordu erken menopoz teşhisi konmuştu.

bugünü 1.gün sayarsam.belki c.tesi günü kontrole giderim.

ömer coşkunun verdiği kürlerden biraz bahsetmek istiyorum.hayıt suyu içiyordum sabaha akşam yemeklerden önce sabahları aç karna 1 tane soğanı soymadan kabuğuyla bir su bardağı suyun içine koyup 5 dak kaynatıp ılıyınca içiyordum soğanıda içinde bekletiyordum ağzı kapalı olarak hep.
sabah akşam civanperçemli karışık bitki çayı vermişti onu içiyordum aç karna yine.(demleme poşet şeklinde bu çay ve 1 orta boy nescafe fincanına sıcak suda 10 dak. bekletip içiyordum.) aslanpençeli bitkisel tabletim vardı onu günde 3 kez içiyordum yemeklerden önce.adaçayı suyu sabah aç karna içiyordum. sabah hayıt tohumlu karışık bitkisel macunumu yiyordum yine aç karna. ruşeym vermişti buğday özü yani 3 öğün yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı suyla içiyordum onu da.

bunlar ömer coşkunun bana verdiği kürler bir kaç daha bitkisel tablet ve çörtük suyum vardı.ama şunu söylemek istiyorum ben yinede sonuç olarak burda kullandığım şeyler yinede hepimizin bildiği
hayıt soğan adaçayı suyu aslanpençesi civanperçemi demekki bunlar sayesinde düzelebiliriz.

henüz folikül varmı fsh kaç bilmiyorum.ama ben artık düzeleceğimize inanıyorum.stresten uzak olalım bu çok önemli ve beslenmemize dikkat edelim.herşeyi mevsiminde yiyelim.asitli içecekler tüketmeyelim.salam sucuktan aşırı tatlıdan kaçınalım.pilav makarna fazla yemeyelim.yürüyüş yapalım elimizden geldiğince.gerçi ben yürüyüşümü biraz aksatmıştım.işte sabah işe gidip gelirken yürüyorum ve bir yere giderken yaptığım yürüyüşler dışında fazla yürümedim.ama mevsimdeki gıdaları tüketiyorum bende.bol bol dua edelim allahın bence çabalarımızın sonucunu vermesi olarak görüyorum ben bunu.

ama artık bu kürleri daha inanarak ve severek yapıcam bazen bıkıyordum ümitsizliğe kapılıyordum.demekki yılmak yok hep önümüze bakalım.sırf bebek için değil kendi sağlığımız için bunu yapmalıyız.
benim için dua edin kızlar inş. devamı gelir bu kanamaların.gelişmeler oldukça yazıcam yine size.kontrole gidersem ve test yaptırırsam sonucu bildiricem inş. rabbim kısmet ederse.

arkadaŞlar bebıŞÇım sevıcım angıes yelızcım hepınıze gÜnaydın.benım hafıf kanamam baŞladı ılaÇsız ılk defa en son ocan 15 te cyclo ıle regl olmuŞtum.ondan sonra ılacı bıraktım 21 Şubatta dr Ömer coŞkuna gıttım onun verdıĞı kÜrlerı yaptım sadece.ınŞallah devamı gelır.

Henüz çok yoğun değil kanamam.ama buda benim için bir gelişme sayılır.ben 34 yaşındayım ve fsh yüksek olduğu için 45 -50 60 70 lerde çıkıyordu erken menopoz teşhisi konmuştu.

Bugünü 1.gün sayarsam.belki c.tesi günü kontrole giderim.

ömer coşkunun verdiği kürlerden biraz bahsetmek istiyorum.hayıt suyu içiyordum sabaha akşam yemeklerden önce sabahları aç karna 1 tane soğanı soymadan kabuğuyla bir su bardağı suyun içine koyup 5 dak kaynatıp ılıyınca içiyordum soğanıda içinde bekletiyordum ağzı kapalı olarak hep.
Sabah akşam civanperçemli karışık bitki çayı vermişti onu içiyordum aç karna yine.(demleme poşet şeklinde bu çay ve 1 orta boy nescafe fincanına sıcak suda 10 dak. Bekletip içiyordum.) aslanpençeli bitkisel tabletim vardı onu günde 3 kez içiyordum yemeklerden önce.adaçayı suyu sabah aç karna içiyordum. Sabah hayıt tohumlu karışık bitkisel macunumu yiyordum yine aç karna. Ruşeym vermişti buğday özü yani 3 öğün yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı suyla içiyordum onu da.

Bunlar ömer coşkunun bana verdiği kürler bir kaç daha bitkisel tablet ve çörtük suyum vardı.ama şunu söylemek istiyorum ben yinede sonuç olarak burda kullandığım şeyler yinede hepimizin bildiği
hayıt soğan adaçayı suyu aslanpençesi civanperçemi demekki bunlar sayesinde düzelebiliriz.

Henüz folikül varmı fsh kaç bilmiyorum.ama ben artık düzeleceğimize inanıyorum.stresten uzak olalım bu çok önemli ve beslenmemize dikkat edelim.herşeyi mevsiminde yiyelim.asitli içecekler tüketmeyelim.salam sucuktan aşırı tatlıdan kaçınalım.pilav makarna fazla yemeyelim.yürüyüş yapalım elimizden geldiğince.gerçi ben yürüyüşümü biraz aksatmıştım.işte sabah işe gidip gelirken yürüyorum ve bir yere giderken yaptığım yürüyüşler dışında fazla yürümedim.ama mevsimdeki gıdaları tüketiyorum bende.bol bol dua edelim allahın bence çabalarımızın sonucunu vermesi olarak görüyorum ben bunu.

Ama artık bu kürleri daha inanarak ve severek yapıcam bazen bıkıyordum ümitsizliğe kapılıyordum.demekki yılmak yok hep önümüze bakalım.sırf bebek için değil kendi sağlığımız için bunu yapmalıyız.
Benim için dua edin kızlar inş. Devamı gelir bu kanamaların.gelişmeler oldukça yazıcam yine size.kontrole gidersem ve test yaptırırsam sonucu bildiricem inş. Rabbim kısmet ederse.
canım Çok sevındım. Bend ekendılıĞımden adet gÖremıyorum pko var. Bende hayıt otuna baŞladım bu aya adetım 5 gÜn geÇtı anlamadım :KK43: ama yılmadım devam edıcem. SÖyledıklerınde haklısın... ınanmak en Önemlısı .. BÜtÜn dualarım sneınle..

ARKADAŞLAR BEBİŞÇİM SEVİCİM ANGİES YELİZCİM HEPİNİZE GÜNAYDIN.BENİM HAFİF KANAMAM BAŞLADI İLAÇSIZ İLK DEFA EN SON OCAN 15 TE CYCLO İLE REGL OLMUŞTUM.ONDAN SONRA İLACI BIRAKTIM 21 ŞUBATTA DR ÖMER COŞKUNA GİTTİM ONUN VERDİĞİ KÜRLERİ YAPTIM SADECE.İNŞALLAH DEVAMI GELİR.

henüz çok yoğun değil kanamam.ama buda benim için bir gelişme sayılır.ben 34 yaşındayım ve fsh yüksek olduğu için 45 -50 60 70 lerde çıkıyordu erken menopoz teşhisi konmuştu.

sabah akşam civanperçemli karışık bitki çayı vermişti onu içiyordum aç karna yine.(demleme poşet şeklinde bu çay ve 1 orta boy nescafe fincanına sıcak suda 10 dak. bekletip içiyordum.) aslanpençeli bitkisel tabletim vardı onu günde 3 kez içiyordum yemeklerden önce.adaçayı suyu sabah aç karna içiyordum. sabah hayıt tohumlu karışık bitkisel macunumu yiyordum yine aç karna. ruşeym vermişti buğday özü yani 3 öğün yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı suyla içiyordum onu da.

bunlar ömer coşkunun bana verdiği kürler bir kaç daha bitkisel tablet ve çörtük suyum vardı.ama şunu söylemek istiyorum ben yinede sonuç olarak burda kullandığım şeyler yinede hepimizin bildiği

henüz folikül varmı fsh kaç bilmiyorum.ama ben artık düzeleceğimize inanıyorum.stresten uzak olalım bu çok önemli ve beslenmemize dikkat edelim.herşeyi mevsiminde yiyelim.asitli içecekler tüketmeyelim.salam sucuktan aşırı tatlıdan kaçınalım.pilav makarna fazla yemeyelim.yürüyüş yapalım elimizden geldiğince.gerçi ben yürüyüşümü biraz aksatmıştım.işte sabah işe gidip gelirken yürüyorum ve bir yere giderken yaptığım yürüyüşler dışında fazla yürümedim.ama mevsimdeki gıdaları tüketiyorum bende.bol bol dua edelim allahın bence çabalarımızın sonucunu vermesi olarak görüyorum ben bunu.

ama artık bu kürleri daha inanarak ve severek yapıcam bazen bıkıyordum ümitsizliğe kapılıyordum.demekki yılmak yok hep önümüze bakalım.sırf bebek için değil kendi sağlığımız için bunu yapmalıyız.
benim için dua edin kızlar inş. devamı gelir bu kanamaların.gelişmeler oldukça yazıcam yine size.kontrole gidersem ve test yaptırırsam sonucu bildiricem inş. rabbim kısmet ederse.

Arkadaşım canım, çk sevindim :-))) inşallah adetinin devamı gelir , darısı bizlerinde başına, doktordan gelince mutlaka bizi bilgilendir arkadaşım,herşeyin yoluna girip düzeleneceğine inanıyorum, allah bizede tattıracak annelik duygusunu inanıyorum, k.i.b.öptm.

selam canım sizin idrardan kan gelmesi ve yanma hayıttan olmaz belkide idrar yollarında iltihap vardır kesin ondandır bi dr a görün bence bide bol bol su içmelisin idrarda yanma varsa en iyi ilaç sudur canımbence hayıta devam etmelisin hem 2 günde etkisini göstermez hayıt korkma olurmu ?devam et gönlün rahat olsun ama mutlaka bir dr a görünmelisin

teşekkürler canım kardeşim:1hug: bundan sonra doktora gitmeden sana danışacağım:içelim: bugün doktora gittim sahidende idrar yollarımda iltihap oluşmuş.. malum iki aşılama geçirdik:eek:klava: şimdi ilaç verdi doktorum bir haftalık ondan sonra hayıta devam ediyim diyorum aslında hemen başlayacaktım ama ilaçlarla belki sorun olur diye korktum.. iyiki varsınız allah razı olsun..olumunekankayizsmile

ARKADAŞLAR BEBİŞÇİM SEVİCİM ANGİES YELİZCİM HEPİNİZE GÜNAYDIN.BENİM HAFİF KANAMAM BAŞLADI İLAÇSIZ İLK DEFA EN SON OCAN 15 TE CYCLO İLE REGL OLMUŞTUM.ONDAN SONRA İLACI BIRAKTIM 21 ŞUBATTA DR ÖMER COŞKUNA GİTTİM ONUN VERDİĞİ KÜRLERİ YAPTIM SADECE.İNŞALLAH DEVAMI GELİR.

canım benim çok sevindim hadi hayırlısı inşallah devamı gelir canım emeklerinin karşılığını alacaksın arkadaşım görürsün bak yakında bende hamileyim diyeceksin rabbim o günleri hepimize gösterir inşalah canım dr a gidip geldiğinde bize haberdar et olurmu canım senin için dua edeceğim hayırlara vesile olur inşallah bu kanaman canım arkadaşım :1hug:eek:puyorumnanaktan

X