Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

EVET DENİZ06 canım nasıl düştü sadece cylo ilemi kaç ay kullandın cyloyu.benim hiç düşmedi cylo ile bile

canım 3 kutu kullandım ilk ay cylo hayıt içtim 2. ay bıraktım prof. gittim olmaz bebeğin dedi. dinlemedim onu tekrar cylo devam ettim eski dr ma gittim fsh bi baktık 3.29 çok şaşırdı doktorum tüp bebek tedavisine başladık yavaş yavaş ilerliyecez duruma göre tekrar yükselmez inşllh.. birazda burdan uzak dur canım... çok girince iyice stres oluyoruz herkesin vucudu farklı duyduklarımıza göre benim neden böle diye stres yapıyorz anlatabildim galibaaa. size umut olsun diye yazdım..çok sık girmeyi düşünmüyorummm daha iyi oluyo. inşalllh hayırlısı olur sizlerede dua ediyorum ....sizde bana edin nolur tutar inşşllh pek ümidim yokda....çünkü bende eşimde çok stres yaptık çatlatma iğnesini vurunduktan sonra...hayırlısı olsunnnn...

ben konyadayım canım orda yaptırıyorum çok araştırmadım ..doktorum tüp bebekle ilgileniyormuş.

Denız 06 canım sen kaÇ yaŞındasın kendın adet olabılıyor muydun pekı
yoksa ılaÇlamı sadece regl oluyordun

denizcim inşallah tutar canım dua ediyorum senin için. çok stres yapma kendine düşünmemeye çalış canım sevdiğin şeylerle ilgilen.

semos canım sen bu dhea ilacını kullandığında hiçmi faydası olması yoksa birazmı oldu bir değişiklik olmadımı hiç

valla bilmiyorum ama ben hep kafamda düşündüm rahat değildim 1 kere ocak ayında geçen sene kendiliğinden regl oldum.sonra işte bitki çaylarımı bıraktım.bırakmasaydım çaylarımı ve de dhea agnucaston bitki çayları hep beraber içiyordum sadece dhea değil agnucaston da haptı hayıt tohumunun hap hali onuda içiyordum hangisi işe yaradı bilmiyorum hepsini içiyordum ama çaylarda etkili tabiiki

anladığım kadarıyla bu dhea zaten adet olmana yardımcı olmuyor adetin düzenliyen hayıt hapıdır canım. gnc de çalışan arkadaşım var oda araştırdı benim için bu dhea için yumurtalıkları gençleştiriyormuş yani yumrtlamasını sağlıyormuş.zaten doktor bana şöyle demişti fsh ın bir kere yükselmeye başladımı bu demektirki erken menapoz öncesi durum ve yumurtalık rezervinin artık azaldığını gösterir. fsh ının düşmesi yada yüksek olması o ay için yumurtanın oluşup oluşmayacağında çokda etkili değil zaten rezerv azalmış artık her ay yavaş yavaş tükeniyor. bir ay 3 tane yumurtan olur bir ay hiç olmaz bir ayda belki bir tane olur dedi rezerv tükendiği için.

Denİz 06 canım sen kaÇ yaŞındasın kendİn adet olabİlİyor muydun pekİ
yoksa İlaÇlamı sadece regl oluyordun

canım kendiliğinden çok nadir oluyordum.cylo çok kullandım ara ara. evlendikten sonra 5 ay çok az da olsa oldu kahverengi leke oluyordu.sonra dr gittim cylo başladım.

öncelikle sorunum erken menopoz, 28 yaşındayım, fsh yüksek. arkadaşlar ben bulunduğum şehirdeki eczanelerde cyclo progynova bulamıyorum, gelcek diyolar 1 haftadır bir türlü gelmiyor. onun yerine ne kullansam daha iyi, mesela climen, divina, trisequens'ten hangisini kullanayım, climen ve divina 'nın doğum kontrol özelliği varmı biliyormusunuz?

merhaba angies, benimde fsh ım bir ay içide 19,78 den 3,38 e düştü.yumurtalıklarımda bir sorun yok, ultrasyonda yumurtalıkların fıstık gibi bile diyen doktor oldu. peki benim bu fsh yüksekliği ne ile alakalı olabilir.her ay adet oluyorum iki kereye bile denk geliyor.yumurtalık rezerviyle ilgili şimdiye kadar bişey söylemediler o konuda bilgim yok.şuan yasmin kullanıyorum bitince progestana başlayacam adet düzensizliği için verdi bu hapları.30 yaşında ve bekarım.fsh ım düşük olduğunu görünce 6 ay sonra tekrar gel dedi doktorum.ne yapcam bilmiyorum.

canım bu fsh yüksekliği yumurta rezervinde azalma olduğunun habercisi oluyor.buda hamile kalmanı zorlaştırıyor. banada genç kızken hep öyle derlerdi yumurtalıkların çok iyi bişey yok diye ama yum urta rezervine bakmıyorlar tabi o zaman sadece adet görmen önemli olduğu için. benimde senin gibi ayda 2 kere olduğum olurdu 15 gün arayla.sen fsh için hayıt suyu iç 6 ay kadar içilmesi gerekiyormuş hormonları dengeliyor fshı düşürüyor.

arkadaşlar benim fsh 50 .44 ya ve doktor hiç yumurta göremiyorum dedi ya...fsh düşerse yumurtalar çıkıcakmı meydana...yoksa ben boş hayaller peşindemiyim...yani sonuçta bir azalma varolabilir ama.bu bir daha hiç olmayacak değildir dimi..hayıt içiyorum 20 günden beri...beni aydınlatırsanız çokk sevinirim...

benim yaşım 33 canım.cyclo yu 1 yıldır kullanıyorum zaten.ama 2 3 ay önce 10 gün gecikmem oldu ve idrar testinde silik çizgiyi gördük.bi kaç gün sonra da kan teti yaptırdım negatifti..doktor bi kaç gün bekle düşmezse gelirsin demişti astalanınca gitmedim.hep diyorum acaba kimyasal gebelikmiydi.hormonn değerlerimi kimyasal gebelik geçirdiysem yükseltmiş olabilirmi..

yelizcim endişelenme lütfen benimde 45 lere çıkmıştı sonra düştü ve 1 tane yumurtam oluştu. ama doktor diyorki bir ay hiç olmaz bir ay 2 olur bir ay 3olur belli olmaz dedi. fsh ın düşmeside önemli değil önemli olan yumurtanın oluşması demişti. sen hayıt suyuna devam et. bak ben şimdi saraçoğlunun soğan kürü ve aslanpençesi kürünede başladım bunlarda iyi geliyormuş . sen devam et bu kürlere ve incir suyunuda mutlaka iç çünkü yumurtanın sayısını arttırıyormuş. çörek otu bal tarçında yumurtanın kalitesini arttırıyormuş bunuda ye. oluşan yumurtan en azından kaliteli olsun. ama sakın takma kafana taktıkçada yükseliyor biliyorsun bu hormon değerleri

sağol canım iyiki varsınız...soğanı yapıyorum 15 gündür ama arada 2 gün yapamadım yatılı misafir vardı...2 gün sonra adet olacam adetliykende yapsammı soğanı.bide aslanpençesi nasıl yapılacak canım.soğan bitince de onu yapayım...bal polen ve ayrıca bal tarçın çörekotu yiyorum hayatım..hayıt da içiyorum sabah akşam...bakalım inşallah düşüyodur..ben unuttum kuzum seninki hayıtla kaç ayda düştü..

canım ben 1.5 aya yakın kullandım düştü sonra tüp bebek deneyince bırakmıştım. şimdi tekrar başladım fsh ım ne durumda bilmiyorum bu adetimde ölçtürmedim. aslanpençesini yarım litre kaynar suya bir tutam aslan pençesi atıp 12 dakika kaynatıyorsun.altını kapattıktan sonra hemen süzüyorsun.yemekten bir saat sonra 1 bardak içiyorsun 45 gün kullanıyorsun gün aşırı içiyorsun. sen soğan kürünü 15 gün yaptınmı peki. saraçoğlu 4 kez tekrarlayın diyor.15 gün bitirdikten sonra adetinize 10 gün kal tekrar başlayın diyor

canım ben soğan suyunu adetimin 10.günü başladım.halada devam ediyorum çünkü arada içemediğim oldu..yrn adet günüm.adet olunca bırakırım...bi dahakine 10 gün kala içerim o halde...bende bitti diye seviniyodum.tadı iğrenç.bi de dışındaki turuncu kabuk kalsın diyolar ya onla daha da bi iğrenç oluyoo.ama napalım katlanıcaz..o haldde yumurta üreten incir kürünü 3 4 ay sonra soğan suyu bitince mi başlamalıyım ben canım...bide canım bu aslanpençesini adaçayıyla için ertesi gün civanperçemi adaçayı 3.gün çobançantası şeklinde 15 gün için diyoalar..sen duymuşmuydun bunu maranki söylüyomuş..bunu mu yapayım senin dediğin gibi tek olarrak 45 gün mü içeyim...ne dersin hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…