Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

soğanı ben içiyorum geçen hafta 3 gün içtim sonra yatılı misaifrim geldi yapamadım.bgn yine yaptım.ama ben en dışındaki kabuğu soyuyorum soymayımmı

ANGıES canım senin doktorun ne diyor peki sana.olumlumu konuşuyor olumsuz mu.sen nerden buldun doktorunu birimi tansiye etti.memnunmusun doktorundan

canlarım kusura bakmayın bilgisayarda bir problem olduda. canım antalyada zaten 2 tane tüp bebek merkezi var ilk gittiğim yer anlattığım gibi o kadar olumsuz konuştuki bir daha gitmedim daha sonra eşim anadolu hastanesini buldu. oraya gittik doktor ne ümitli konuşuyor nede ümitsiz yani bakalım tedaviyi uygulayalım cevap verecekmisin ona göre karar verelim dedi ve başladık. olmadı ama yine konuştuğumuzda dün yani istersen bir daha yaparız dedi ama yine tutmaması ihitmali var tabi dedi. biraz olumlu biraz olumsuz gibi konuştu ama kırmadan ve ümidini kesmeden konuşuyor bu yüzden sevdim doktorumu Allah istedikten sonra tek olanıda tutturur dedi

semos ben soğan suyunu bir gün içtim midemi çok ağrıttı. şimdi kullanmayı düşünüyorum ne zaman başlıyorsun soğan kürüne adetinin ilk günümü. incir suyu yerine inciri yersen faydası olurmu bilmiyorum ama ibrahim saraçoğluna bir yazıp sorsana o cevap veriyor forumundan sorulanlara

angies soğan suyu için adetin 10.günü baaşlayın diyor saraçoğlu.kk da da bbazıları 7.gün diyor.

bu ay soğan kürünüde deneyeceğim. bide şu dhea yı denemeyi düşünüyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

amin caanım,amin.inşallah.hayırlısıysa tabiki bizimde sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.dhea yı duydum bende dene bakalım hayaıtm..

canım sende hayıt suyuna başla ve bırakmadan devam et bence faydasını göreceksin. hayıt meyvesi kadınların hormonunu dengeliyormuş biliyorsun. Ben inanıyorum düzeltecek inanmakta başarmanın yarısıdır. pes etmeden devam edeceğiz canım.

günaydın angies ne güzel burdan arkadaş olduk çok sevindim kızlar sizinle konuşmak insanı rahatlatıyor

mrb canım bende uzun zamandır girmiyorum benm fsh 88 lerdeydi. cylo ile 3.29 düştü dr çok ama çok şaşırdı menagon iğne kullandım çatlatma iğnesi vurundum 2 gün önce 1 folikül gördü tutar inşllh dua edelim birbirmize ben namazlarda hepinize ediyorum innşallh allahım kabul eder. Allah ol derse 1 foliküllede olur... semoşcum bebişcim ve sevicim sizler nasılsınız.. uzun zamandır girmedim biraz uzaklaşıyım iğneler vurunurken düşünmeyim dedimmm

tünaydın arkadaşlar.denizay tutar işallah canım.sadece cylo yla mı düştü fsh.başka hiç bişi yapmadınmı..

EVET DENıZ06 canım nasıl düştü sadece cylo ilemi kaç ay kullandın cyloyu.benim hiç düşmedi cylo ile bile

hayırlı olsun denizaycım inşallah tutar. dediğin gibi zaten normal hamile kalsanda tek folikülle hamile kalıyorsun olacak olduktan sonra teklede olur ama doktorlarında buna inanıp uğraşması lazım biraz. inşallahh tutar canım bize umut olursun inşallah sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği

günaydın angies ne güzel burdan arkadaş olduk çok sevindim kızlar sizinle konuşmak insanı rahatlatıyor

evet semoscum bende sizinle konuşunca rahatlıyorum bizi bizden başka kimse anlamaz. dışarda herkes bişeyler soruyor ne oldu ne bitti ne yapacaksın felan hiç içimden konuşmak dahi gelmiyor kestirip atıyorum aynı şeyleri anlatmaya sıkılıyorum. ama siz bana 100 kere sorun 100 kerede anlatırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…