Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

bana nişantaşı yakın canım.bana da geçen memorial da ki doktor öle olumsuz konustu.hiç yumurta yok deyip sepetledi beni.çok rahat konusuyolar ya..neyse ne yapayım bende erkek doktora gideirm olmazsa canım.düşüncesi bile kasıyo beni.fffffff.

yelizcim aynı şeyi bende düşünüyordum ve bir sürü erkek doktor ismi verdiler inatla gitmedim ama bebişimize kavuşmak için en iyi doktoru bulmak lazım mecbur katlanacağız. benimde ilk gittiğim tüp bebek merkezindeki doktor aynen sana dediği gibi daha muayene etmeden tedaviye alamam seni çocuğun olmaz dedi önceden hamile kaldım dedim ona rağmen mucize olmuş imkansız dedi adam.tamamiyle ticari konuşuyorlar ve bana ilk dediği şey kıbrısta yumurta bağışı varmış oraya gidin isterseniz dedi düşünsene ilk gidiyorsun doktora ve güle oynaya gittim moralimi bozmadan bana pat pat bunları dedi dünyam yıkıldı resmen. bahçeci kliniğindeb mustafa bahçeciye mail attım ben durumumu anlattım bana çocuğunuz kesinlikle olmaz diyemem ama mücadele etmeniz lazım sadece zor olur kolay olmaz bu süreç dedi birde havuz sistemi diye bir sistemleri varmış yumurtası az olanların yumurtalarını her ay toplayıp sonra toplu transfer yapıyorlarmış bence buda mantıklı biryöntem

inan ben artık alıştım doktorlara gidip muayene olmaya.sadece olumlu bişey duymayı düşünüyorum onun dışında doktor erkek bayan artık hiç farketmiyor.ilk başlarda bende çok utanıyordum.ama bu durumdan sonra sadece yumurtam oluşsada tedaviye başlasam istiyorum hayırlısıyla ve tedavimde olumlu sonuçlanır inş.

isteyen herkese allah yardım etsin inş.
angies bana da femerayla beraber iğne varseydi belki büyürdü folikül ama vermedi işte çocuk düşünme dedi esra hanım bana.

inşallah bebeğim olduğunda hale haanımı ziyeret edicem zaten.ya olmasa da böle denmez.diyorum hiç mi çaresi yok.yook diyor.ilaç falan belki olur diyorum yok diyor.kadını ikna edemedim.1 ay sonra istediğin biyerde tekrarla fsh tesitini bana mail at diyor.yani hastaneye kadar zahmet etme dedi bana....alsanaalsanasmile

aynen canım her gittiğim doktordan olumsuz bir şey duymaktan yoruldum artık. bazen etrafıma bakıp bir ay deneyip hamile kalanlara o kadar özeniyorumki Allahım günah yazmadın herkesin bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde vermeyi nasip etsin. birde bu sıkıntıları çekmeyen insanlara ne kadar çok anlatsanda anlamıyorlar çok büyütüyorsun diyorlar o kadar zorki birde etrafa dert anlat sizinle dertleşmek o kadar iyi geldiki bana

sonrada psikoloji çok önemli diyorlar moralinizi yksek tutun diyorlar. psikolojimi bırakıyorsunuz bizde polyanna olduk çıktık zaten delikafadulden

evet angies.inş. benimde fsh düşer 15 ocaktan beri regl olmadım.o zaman cylo ilaç kullanıyordum oluyorudm şimdi bıraktım ilacı hayıt suyu içiyorum.sence düşermi benimde fsh angies benimde 45 60 lardaydı en son aralıkta ölçtürmüştüm regl olursam yine aölçtürürüm inş.

sen kaç yaşındasın angies ve yelizipucu inş. allah isteyen herkese en kısa zamanda bebeğine kavuşturur

evet aynen bbebiş allahım verirse bende bana olmaz diyen bütün doktorlara gidip konuşucam.inş. o günleri görürüm bana olmaz demiştiniz dicem bakın nasıl oldu dicem

evet ya morall çok önemli demesinler bari..bende çok özeniyorum ya.mayıs da hamile kalırsam şu tarihe denk gelir doğumum .okuldan şu tarihde izin alırım....diyip mayısda hamile kalmıstı bi tanıdığım.neyse kuzum bizimde olcak inşallah.

inşallah canım inşallahh bizde böyle paylaşırız en kısa zamanda. canım semoşum ümitsiz olma inanmak gerçekten önemli bence ben çok inandım hayıt suyuna ve düştü bende gördüm bak. hayıtı içtim adetimin zamanında geleceğine o kadar inanmıştımki bir hafta geçikti çok moralim bozulmuştu ama ilk içtiğin ay böyle yapabiliyormuş. bence sende inan ve içmeye devam et inşallah düşecek canım. incir kürünüde ihmal etme 21 gün kullan 7 gün ara ver biliyorsundur zaten. ben incir reçeli ticaretine başlıyacağım artık :)) birazcıkta gülelim dimi. incirin suyunu içince posası atılmaz yazık günah hepsini reçel yaptım hayrına dağıttım dua edin yeter dedim :))

angies peki senin fsh 45 iken sen adet oluyor muydun kendiliğinden.
zaten adet oluyorsan kendiliğinden şansın var sakın pes etme canım

aslında çokda fazla değil yaşlarımız millet 40 dan sonra doğuruyordelikafadulden

aaa süper fikir bende diyordm.incir yaparsam posa napılıyo acaba diye düşünmüştüm.bende cylo kullanıyorum.bu aydan sonra bıraksammı acaba.yoksa 1 2 ay daha içsemmi.

semos canım benim zaten adet olamadığımdan gittim o zaman öğrendim 45 e çıktığını ama bu benim senede 1 yada 2 kere olur. olurum adet ama düzensiz 3 haftada 4 haftada bazen 2 haftada .ama ben genç kızlığımdan beri hep adetim böyle düzensizdi ya ayda 2 kere olurdum yada 2 ayda bir olurdum.sene debir kaç kez böyle bozulurdu. o kadar çok doktora gittimki hepsi stresten deyip gönderdi şimdi hepsini boğasım geliyor belki zamanında bilseydik önlem alırdık

ben şimdi bu kürleri yapıyorum ya inciri karıştırmak istemiyorum ama incirin kendisini yesem yine faydası olur herhalde değilmi angies

evet doğru diyorsun ben birde hergün soğan yapıyorum ömer coşkun soğan kürü verdi ama kabuğuyla 5 dak kaynatıp ılıyınca sabah sadece içiyorum günde 1 kere aç karna.dün bayağı ve bugün akıntım oldu.inş. olumlu olur sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…