tünaydın arkadaşlar.denizay tutar işallah canım.sadece cylo yla mı düştü fsh.başka hiç bişi yapmadınmı..
Canım merhaba, evet bende burdayım, görüşmek üzere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın arkadaşlar.denizay tutar işallah canım.sadece cylo yla mı düştü fsh.başka hiç bişi yapmadınmı..
EVET DENİZ06 canım nasıl düştü sadece cylo ilemi kaç ay kullandın cyloyu.benim hiç düşmedi cylo ile bile
hayırlı olsun denizaycım inşallah tutar. dediğin gibi zaten normal hamile kalsanda tek folikülle hamile kalıyorsun olacak olduktan sonra teklede olur ama doktorlarında buna inanıp uğraşması lazım biraz. inşallahh tutar canım bize umut olursun inşallah sen nerde yaptırıyorsun tüp bebeği
Denİz 06 canım sen kaÇ yaŞındasın kendİn adet olabİlİyor muydun pekİ
yoksa İlaÇlamı sadece regl oluyordun
anladığım kadarıyla bu dhea zaten adet olmana yardımcı olmuyor adetin düzenliyen hayıt hapıdır canım. gnc de çalışan arkadaşım var oda araştırdı benim için bu dhea için yumurtalıkları gençleştiriyormuş yani yumrtlamasını sağlıyormuş.zaten doktor bana şöyle demişti fsh ın bir kere yükselmeye başladımı bu demektirki erken menapoz öncesi durum ve yumurtalık rezervinin artık azaldığını gösterir. fsh ının düşmesi yada yüksek olması o ay için yumurtanın oluşup oluşmayacağında çokda etkili değil zaten rezerv azalmış artık her ay yavaş yavaş tükeniyor. bir ay 3 tane yumurtan olur bir ay hiç olmaz bir ayda belki bir tane olur dedi rezerv tükendiği için.
arkadaşlar benim fsh 50 .44 ya ve doktor hiç yumurta göremiyorum dedi ya...fsh düşerse yumurtalar çıkıcakmı meydana...yoksa ben boş hayaller peşindemiyim...yani sonuçta bir azalma varolabilir ama.bu bir daha hiç olmayacak değildir dimi..hayıt içiyorum 20 günden beri...beni aydınlatırsanız çokk sevinirim...[/QUO
canım stres yapma düşünce yumurta oluşur inşllh ama fsh normal olanlar gibi olmaz elbette....benmde 88 di 3.29 düştü cyclo kullandım.tek yumurta oluştu... seninde olur canım dr ilaç vermedimi.yaş kaç ?benim yaş 28.