ewet arkadaşım kesinlikle hayatımıza devam edip rahatlamamız gerekiyo ama ben bir türlü bunu yapamıyorum aklımın bir köşesinde hep sorular ve umutsuzluklarla dolu inşallah rahatlayabilirim iyi günler
canım yumurtlama sorunum var polikistikoveri akşmlr arkdşm senin sorunun sadece adet mi , fsh değerlerin ve yumurtan varmı
canım yumurtlama sorunum var polikistikover
canım soğankürünüde denedim fada etmediSelam damla123, PCO ya sogan kürü iyi geliyor. Hayit degil. Selamlar
kızlar hayıt sizlere nasıl geldi bilmiyorum ama regl sancılarım çok feci oldu ben fsh yüksekliğine çözüm olsun diye kullandım .hayıııııııırr diyorum.
canım adetinin sancısız olması lazım hayıt o konudada etkili bencede sen üşütmüşsündür.kızlar hayıt sizlere nasıl geldi bilmiyorum ama regl sancılarım çok feci oldu ben fsh yüksekliğine çözüm olsun diye kullandım .hayıııııııırr diyorum.
ANGİES BEN KULLANDIM DHEA YI AMA BENDE BİŞEY OLMADI BİLMYİRUM BENDE BAHÇECİDE MURAT BERKSOYA GİDİYORDUM O VERMİŞTİ BANA DHEAYI 1 SENE KULLANDIM.ama faydasını görenlerde var belkide bünyeden bünyeye değişiyordur