Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

ewet arkadaşım kesinlikle hayatımıza devam edip rahatlamamız gerekiyo ama ben bir türlü bunu yapamıyorum aklımın bir köşesinde hep sorular ve umutsuzluklarla dolu inşallah rahatlayabilirim iyi günler :-)

zaten stresten hormonlarımızı zıplatıyoruz biraz umursamaz olabilsek .neyse havalar düzeliyor bahar geldi içimizi karartmayalımmmmmmmmmmmmmm

kızlar hayıt sizlere nasıl geldi bilmiyorum ama regl sancılarım çok feci oldu ben fsh yüksekliğine çözüm olsun diye kullandım .hayıııııııırr diyorum.

kızlar hayıt sizlere nasıl geldi bilmiyorum ama regl sancılarım çok feci oldu ben fsh yüksekliğine çözüm olsun diye kullandım .hayıııııııırr diyorum.

canım senin sancını hayıt yapmamıştır üşütmüş olabilirsin yada kist vardır hayıt adeti düzene sokuyor ve fsh ı düşürüyor bence devam etmelisin canım ama yinede sen bilirsin

canım adetinin sancısız olması lazım hayıt o konudada etkili bencede sen üşütmüşsündür.

ben hayıt tohumunu içemedim midemi çok kötü yaptı ama hayıt suyu almıştım aktardan ve 1 ay içtim ertesi ay fsh ım 8 e düştü ve tüp bebek tedavisine başladık tutunamadı ama bir dahakinede hayıt suyu içmeyi düşünüyorum gerçekten faydası var 1 ayda etkili oldu bende. birde yanında incir kürüde içtim sabah akşam ve çörek otu tarçın ve bal yedim bunlarda kalitesini arttırdı sanırım. bence deneyin derim

Semoş 427 ; Arkadaşım merhaba, nasılsın seni merak ettim, annen nasıl oldu , umarım iyidir, k.i.b. görüşmek üzere

seelam arkadaşlar.bebişcim sen de buradaymıssın.ben tsadüfen buldum bu topiki.bebscim sen durumumu biliyosun.diğer arkadaşlarada bilgi vereyim.benim yaşım 33 .fsh 50.44 ve doktor yumurta görünmüyor erken menopoz dedi.bende hayıta başladım.umudumu yitirmicem.fsh düşerse yumurtalarda çıkar dimi meydana.

ANGıES canım senin fsh kaçtı önceden peki 8 e düştü yazmışsın hayıt suyuyla bende hayıt suyu kullanıyorum şu an

canım ben sana şöyle anlatayım biraz inişli çıkışlı değerlerim var. 1 sene önce 45 civarıydı bir ay sonra 6 ya düştü 6 ya düştüğü ay hamile kaldım fakat düşük yaptım. ağustos ayında tekrar yaptırdım 45 çıktı fsh ım. Ocak ayında yaptırdığımda 22 idi hayıtı içtikten sonrada 8 e düştü.bu ay geçtikten sonra tekrar başlıyacağım hayıt suyuna çok inanmıştım onun bana faydalı olacağına ve gerçektende faydası oldu. yumurtamın kalitesinide arttırmak için incir kürü içtim hiç yılmadan ve çörek otu bal tarçın gerçektende yumurtam tek olmasına rağmen kaliteliydi ama tutunamadı inşallah mayıs ayında daha çok yumurtam olur. bazı forumlarda dhea diye bir ilaç okudum onu kullansammı karar veremedim onu araştırıyorum şuan içinizde kullanan varsa fikir verin arkadaşlar

ANGıES BEN KULLANDIM DHEA YI AMA BENDE BıŞEY OLMADI BıLMYıRUM BENDE BAHÇECıDE MURAT BERKSOYA GıDıYORDUM O VERMıŞTı BANA DHEAYI 1 SENE KULLANDIM.ama faydasını görenlerde var belkide bünyeden bünyeye değişiyordur

ANGİES BEN KULLANDIM DHEA YI AMA BENDE BİŞEY OLMADI BİLMYİRUM BENDE BAHÇECİDE MURAT BERKSOYA GİDİYORDUM O VERMİŞTİ BANA DHEAYI 1 SENE KULLANDIM.ama faydasını görenlerde var belkide bünyeden bünyeye değişiyordur

doktor tavsiyesiyle kullandın yani. bir sürü forum gezdim bazı doktorlar onaylıyor bazıları onaylamıyor kafam karıştı benimde. bahçeci kliniği nasıl peki ben antalyadayım belki istanbula gelmeyi düşünüyorum bahçeci kliniğini çok övüyorlar. birde yumurta rezervinde azalma olanlara farklı tedavi uyguluyorlamış sanırım öyle duydum.

bahçeci.nişantaşında dimi.alman hastanesi bahçeci kliniği adı aynı dimi ikisi.ben de bi daha ki sefere oraya gidicem.ama bayan doktor varmı.orda acaba.ben erkek doktora gitmek istemiyorum..utanıyorum.:kedi:

bahçeci kliniği iyi canım ben yumurtam olursa onun koşuyolunda şubesi var orayı düşünüyorum inş.süleyman tosuna beni esra aksoy ve murat berksoy takip ediyorlardı 1 sene ama esra hanım bana çocuk düşünme falan dedi çok üzüldüm o yüzden ben erkek bayan ayırt etmiyorum doktor olarak.ama bahçeciyi istiyorum yine.alman hastanesi kapandı nişantaşında bahçeci kliniği ve koşuyolunda umut tüp bebek bahçeciye ait bana koşuyolu yakın ben oraya giderim tedaviye başlarsam

esra hanım 1 kere bende 3.5 mm fol,kül gördü başlayalım dedi tedaviye yumurta rezervi az olana femera protolunu uyguluyorlar ben gün femera hapını içiyorsun benim folikül büyümedi iğne de vermedi sonra bana çocuk düşünme dedi esra hanım.bahçecide o var ama sanırım esra hanım amerikaya yerleşecekmiş öyle duydum burçin hanım var başka bayan varmı bilmiyorum.

semoş canım banada ilk ay doktor femara vermişti benim yumurtam oluşmadı o ay. şubat ayında iğneye geçti dediğim gibi 1 yumurta vardı ve beklediğinden çabuk gelişti ama işte tutuamadı. Aslında normal yoldanda hamile kalsak tek yumurta dölleniyor sonuçta aynı risk yani Allah istedikten sonra tekide verir. ınşallah hayırlısıyla hamile kalırız canım benim

X