- 25 Ekim 2009
- 27
- 0
- 41
sevicim benim az lekelenmeler başladı adet olunca 2.veya 3. günü gidicem evet yarın incir kürümün 25. günü sonra ara vericem bu aradada ultrasona girerim yumoş görünürse burdan size yazıcam arkadaşlar.aylardır yumurtam yoktu benim çünkü.
sevi sen neler yapıyon peki.ne oldu tüp yaptırdınmı canım merak ettim bende seni
ben aranıza yeni katıldım benim fsh hormonumda çok yüksek geçen ay 23 dü pazartesi yaptırdım bu defada 48 çıktı biz önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıcaz, bende şuan soğan kürü yapıyorum sonradaincir kürü yapacam rabbim kimseyi evlat özlemiyle yakmasın benim resmen dünyam yıkıldı doktorumun bana ilk menepza girmek üzeresin dediğinde rabbim hepimizin yardımcısı olsun benimde fazla bi bilgim yok bu konularda benide aydınlatırsanız sevinirim ...
bebişçim önemli değil canım.evet 16 sında hastalandım canım bu akşam doktora gidicem.haberdar ederim sizi merak etme.canım.
sevicim bende dün kontrole gittim maalesef yumoş göremedi doktor.rahim kalındı.ama bir hafta ara var incir kürü 25 gün daha yapıcam.
ama doktor bana 10 gün falan tekrar gel dedi bakalım.
bende üzüldüm
ümitlenmiştim açıkçası yumoş olur 25 gün incir küründen sonra
ama neyse moralimi bozmucam tekrar 25 gün var onada haftaya perşembe başlıcam işte
yine olmazsa saraçoğlu e2 yükseltmek için kür verecek dedi bana bakalım kısmet
allah hayırlısını versin
sevicim gelecek tabii ama daha zamanı değilmişki o yüzden yok bence.yabancı sitede bir arkadaş okumuş aslında kadınların yumurtaları karına daoğru gidiormuş yani menopozda olan bir bayan bile yumurta üretebilirmiş.
ve cyclo ile adet olan biri bir arkadaş söyledi normal yolla hamile kalıp doğum bile yapmış sakın üzülme.ben 2. 25 günlük küre perşembe başlıcam ondan sonra saraçoğlu e2 yi yükseltecek kür uygularız dedi fsh düşer o zaman dedi.şu ana kadar hep fsh şı düşürmeye çalıştık dedi.
artık e2 yi yükseltelim o zaman fsh da düşer dedi işte.ama artık 25 günlük kürden sonra yumoş olmazsa onu verecek dedi.
sende onu içersin söylerim sana
amainş. bu 2. 25 günlük kürde yumoş görünür
bu işler belli olmaz.
sonuçta allahın bir bildiği var elbet sıkma sakın canını olurmu tatlım söz ver bakayım ayrıca ben hepimiz için selat tefriciyeyide okuyorum.
az kaldı bitmesine yarıladım.hep dua ediyorum.
bol bol kenzül arş oku canım
dua okumak gerçekten faydalı, araştırma bile yapmışalr bu konuda, dua edilen hastalarda yan etki oranı anlamlı derecede düşük bulunmuş.
birbirimize dua edelim....opuyorumnanaktan
a.s.sevicim gelecek tabii ama daha zamanı değilmişki o yüzden yok bence.yabancı sitede bir arkadaş okumuş aslında kadınların yumurtaları karına daoğru gidiormuş yani menopozda olan bir bayan bile yumurta üretebilirmiş.
ve cyclo ile adet olan biri bir arkadaş söyledi normal yolla hamile kalıp doğum bile yapmış sakın üzülme.ben 2. 25 günlük küre perşembe başlıcam ondan sonra saraçoğlu e2 yi yükseltecek kür uygularız dedi fsh düşer o zaman dedi.şu ana kadar hep fsh şı düşürmeye çalıştık dedi.
artık e2 yi yükseltelim o zaman fsh da düşer dedi işte.ama artık 25 günlük kürden sonra yumoş olmazsa onu verecek dedi.
sende onu içersin söylerim sana
amainş. bu 2. 25 günlük kürde yumoş görünür
bu işler belli olmaz.
sonuçta allahın bir bildiği var elbet sıkma sakın canını olurmu tatlım söz ver bakayım ayrıca ben hepimiz için selat tefriciyeyide okuyorum.
az kaldı bitmesine yarıladım.hep dua ediyorum.
bol bol kenzül arş oku canım
ben daha başlamadım ama çok araştırdım. hayıtta günlük aldığın doz önemli, yeterli dozu bulman lazım. kızlar hep 2-3 defa içmişler hazır suyunu veya tohumunu demleyerek. piyasada tablet formuda varmış doktorlarda onları yazmış, reçete deyince illa tablet olacak ya, o zihniyetten heralde.
şimdiden bu telaşa girmen yanlış ama bu konu bilimin çözebildiği bir konu değil, en imkansız vaka kendiliğinden olurken, sebep yokken olmayabilir. burda önemli olan anne adayının hazır olması, bütün ruhuyla. yani çocuğu istemek değil hazır olmak. kendi cinselliği ile barışık, hayatla barışık her kadın yaşa bakmaksızın hamile kalabilir.
prolaktinin biraz yüksek olması engel olmaz ama açık ara farkla yüksekse bu hipofizden de kaynaklanabilir, sizin duygularınızdan da. vicudu hormonlar yönetir, hormonlarıda duygular........
bakma sen doktorların molekül düzeyindeki açıklamalarına tıp maalesef yetersiz. henüz bütünü göremiyor.
bu arada doğal beslen, yapay herşeyden uzak dur, sağlığını korumak için ama çocuk için değil. paketlenmiş gıda, hazır gıdalardan uzak dur. taş devri diyeti var internete girersen bulursun. onu uygula ve eşinle tadını çıkar beraberliğinizin. ilişki sayısı bile önemli değil.
benim şimdi cinsel sorunlarım ve bazı kendimle ilgili sıkıntılarım var. bunları çözme yolundayım. baktım ki ilaç hap sorunu sadece yüzeyden çözüyor, kaynağı içimizdeki duygular. bu yolu seçtim.
herşey hayırlısıyla olur inşallah