Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

sevicim gelecek tabii ama daha zamanı değilmişki o yüzden yok bence.yabancı sitede bir arkadaş okumuş aslında kadınların yumurtaları karına daoğru gidiormuş yani menopozda olan bir bayan bile yumurta üretebilirmiş.

ve cyclo ile adet olan biri bir arkadaş söyledi normal yolla hamile kalıp doğum bile yapmış sakın üzülme.ben 2. 25 günlük küre perşembe başlıcam ondan sonra saraçoğlu e2 yi yükseltecek kür uygularız dedi fsh düşer o zaman dedi.şu ana kadar hep fsh şı düşürmeye çalıştık dedi.

artık e2 yi yükseltelim o zaman fsh da düşer dedi işte.ama artık 25 günlük kürden sonra yumoş olmazsa onu verecek dedi.

sende onu içersin söylerim sana
amainş. bu 2. 25 günlük kürde yumoş görünür
bu işler belli olmaz.
sonuçta allahın bir bildiği var elbet sıkma sakın canını olurmu tatlım söz ver bakayım ayrıca ben hepimiz için selat tefriciyeyide okuyorum.
az kaldı bitmesine yarıladım.hep dua ediyorum.

bol bol kenzül arş oku canım

Arkadaşım,sana bişey soracam,saraçoğlu ile nasıl görüşebiliyorsun ,muaynanesinemi gidiyorsun, ayrıca banada e2 kürünü yazarsan bende uygularım, sen ne dersen ben onu yapıyorum canım , allah inşallah dualarımızı boş cevirmeyecek hepimizin yüzünü güldürecek, bende çok kafaya takıyorum, bazen bunalıyorum, okadar çok üzülüyorumki anlatamam, ama sonra kendimi topluyorum ve diyorumki bukadar çaba gösteriyorum, her yöntemi deniyorum, mutlaka allahın izniyle vakti zamanı gelince olacak diye

tabiiki sevicim ben hep okuyorum o duaları meryem suresini elbet zamanı gelince olacak canım.
allahında bir bildiği var elbet
zaten bebek olunca eski günleri hatırlamayacaksın bile canım

kenzül arş yasin meryem fetih süresi çok iyi dualar canım

semoşcum sağol canım yaaa Allah senden razı olsun beni çok rahatlatıyorsun canım sana bişey sorcam bende 1.5 cm bir kist görülmüştü dr ban doğum kontrol hapı verdi ama ben almadım tembelleştirir yumurtalığımı diye yalnız benim adetimin bugün 8.günü ve çok akıntım var yapış yapış yumurtluyor olabilirmiyim canım kasıklarımdada ağrı var kist olduğunda yumurtlama olmaz ama değilmi kusura bakma yaa kafanı şişirdim sence nedir bu?teşekürler ah inşallah dediğin gibi eski günleri unutur bebklerimzin yaramazlıklarını konuşuruz burada:teselli::1hug:

sevicim git bir muayene ol.belki yumurta vardır.belli olmaz bu işler.kist varsa soğan suyu iç derim.ama bence git bir ultrasona gir.bende belki cuma akşamı tekrar gidip bir muayene olurum yumoş varmı diye.çünkü ordaki doktor bana belli olmaz bazen yumoşlar 5 günden sonra görülebiliyor demişti bakalım üşenmezsem giderim muayeneye.eğer kist varsa sevicim bence soğan suyuna başla ama öğren önce durumu

bebişçim ben bugün başladım ikinci 25 günlük incir kürüne allah şifa verir inş.bol bol yumoşlar görünür canım ara 1 hafta

ben saraçoğluya bir kere yerine gittim orda görüştüm.elemanları tanıyor beni ve şu zaman ara diyorlar ve bağlıyorlar canım.
e2 yi yükseltmek için henüz kür vermedi.incir bitince yumoş yine olmazsa verecek işte
belki kendi hazırlayıp verecek ben içinde ne olduğunu sorarım.

ama faydası olursa bence tabii ki de sende alırsın kürü.
ama inş. ona gerek kalmaz
2010 un ilk aylarında inş. kaliteli yumoşlarımız görünür canım
bolbol dua edelim ben inanıyorum allah kabul edecek dualarımızı az kaldı.
kenzül arş fetih ve meryem sürelerini okuylaım sürekli boş zamanlarımızda

sevicim hayır canım şişirdim ne demek olurmu
tabiiki burda dertleşicez konuşucaz
bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü.
tamam canlarım yine görüşürüz
kendinize iyi bakın şimdilik

sevicim git bir muayene ol.belki yumurta vardır.belli olmaz bu işler.kist varsa soğan suyu iç derim.ama bence git bir ultrasona gir.bende belki cuma akşamı tekrar gidip bir muayene olurum yumoş varmı diye.çünkü ordaki doktor bana belli olmaz bazen yumoşlar 5 günden sonra görülebiliyor demişti bakalım üşenmezsem giderim muayeneye.eğer kist varsa sevicim bence soğan suyuna başla ama öğren önce durumu

bebişçim ben bugün başladım ikinci 25 günlük incir kürüne allah şifa verir inş.bol bol yumoşlar görünür canım ara 1 hafta

ben saraçoğluya bir kere yerine gittim orda görüştüm.elemanları tanıyor beni ve şu zaman ara diyorlar ve bağlıyorlar canım.
e2 yi yükseltmek için henüz kür vermedi.incir bitince yumoş yine olmazsa verecek işte

gideceğim canım önümüzdeki hafta inşallah baktıracağım canım kasıklarım ağrıyor çünkü sağol verdiğin bilgiler için canım Allah gönlünün muradını versin canım herkese bebeğine kavuştursun rabbim soğan kürünü geçen sefer 1 hafta yaptım midemin ağrısından duramadım yara var benim midmde bide reflüm var 1 hafta zor içtim en sonunda pes ettim canım ama yine yaparım bakalım dr gideyim ne diyecek hakkımızda hayırlısı hepimiz için üşenme sende git canım belki bir değişiklik olmuştur inşallah olur canım:1hug:

slm kızlarrr
bende prolaktinden ötürü kullandım hayıt cayını halada içiyorum cok faydasını gördüm
benim adetlerim hep 3 4 gün önce olurdu 3 aydan beri tam gününde olyor
adet sancılarım tam bi ızdıraptı 3 aydır ondanda kurtuldum bu mucize gbi bişi arkadaşlarrr

Biliyormusunuz, arkadaslar yazilarinizi bunca zaman hep okudum, aslinda sizlere ve azminize büyük bir hayranlik duyuyoorum ben 5 ICSI denemesi yaptim hatta 5. cisi bir ay önceydi, erken yumurta yetmezligi ve sperm hareketsizligi yüzünden anne olamadim. 2. ICSI de hamilelik 7 haftalik sonlandi, embriyo gelismesi durdu. Ama artik gücüm kalmadi bu ay 38 yasimada girdim, daha pes dedim. Azminizden dolayi sizleri kutluyorum. Bundan sonra bu otlarla Allahim verirse verir ama gazdi tüptü ugrasmicam daha. Sizleri seviyorum. Allah emeklerinizi bosa cikarmasinalkisalkisalkis

selamun aleykum kızlar adet olamadım 5 gün geçti yine bana dua edermisiniz ALLAH RIZASI ıÇıN he dualar müşterktir

selam semoşcum nasılsın ben çarşamba günü dr a gitcem nolur dua et benim için dr güzel şeyler söylesin 2010 a güzel girelim bu yıl bizlere şans getirir inşallah bizlerde anne oluruz tek duam bu rabbimden hepimiz için hayırlsını versin canım yeni yılın kutlu olsun bütün kadınlar kulubündeki herkesin yeni yılı kutlu olsun opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

sevicim tabiiki dua ederim canım.bende c.tesi güni doktora gittim adetimin 10. günüydü bizim orda bir hastane.iş çıkışı acile gidip ultrasona girddim asistan doktorlar oluor.2 tane folikül gördü 5-6 mm dedi.
o yüzden bende perşembe umut tüp bebeğe gidip görünücem bakalım orası ne diyecek.benim biliyorsun aylardır yumurta yoktu hatta bu seferde adetimin 3 .günü folikül görülmemişti bende 10 günü gittim işte artık incir kürümü işe yaradı bilmiyorum canım.
hala da küre devam ediyorum

2. 25 güne başladım bugün 7. günüm incirin bakalım daha fazla yumoş çıkacakmı büyüyeceklermi bilmiyorum.çünkü asistan baktı ve durumumu bilmiyor.inş. iyi gelişmler olur
yazarım canım sizede ama yumoşlar çoğalırsa demekki incir kürü ve dualarımız işe yaradı bence sende incir yaparsın canım tarifi yazmıştım zaten ok.

inş. yeni yıl huzur sağlık mutluluk sevgi ve bebek getirir bize ve herkese canım hayırlı mutlu yıllar sanadaa tüm arkadaşlara da

bende bugün tahlil sonuçlarımı aldım fsh 97 e2: 21 ayrıca karaciğer enzimlerim yüksek hafif guatr ve kolestrol varmış... semoş 427 seni uzun zamandır takip ediyorum... çünkü bende 7 yıl cyclo kullandım ama ozamanlar polikistik oversin demişlerdi hatta 40 fsh ile ama şimdiki doktorum dediki teşhiş yanlış olsa bile şu duruma göre doğru ilaç kullanmışsın dedi... sen hiç adet oluyomuydun ben ilaçsız olamıyodum ki olduklarımda yalancı adetmiş yani rahim sökülmesiymiş... şimdi ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum soğan incir hayıt önce hangisine başlamalıyım bir önerin olurmu...

Selam Niyano,
gecmis olsun, ama su doktorlar öyle bir salliyorlarki gol olursa ne älä, ne demekmis o: olduklarımda yalancı adetmiş yani rahim sökülmesiymiş.
Ya olamaz böyle birsey bana göre bütün doktorlarin cani cehenneme kocakari ilaclari sagolsun. Hele Türkiyedeki doktorlarin tamami tüccar. Aldirma her söylenene.
Onlar Allah degil.
Sevgiler

canım bence incir kürü yap sende
foliküller görünebilir
bende görünmeye başladı sanırım stajyer baktı bana bizim orda bir hastanede perşembe umuta gidip baktırıcam işte
inş. kaliteli youmoşlarım olur büyür
kısmet

canım bence incir kürü yap sende
foliküller görünebilir
bende görünmeye başladı sanırım stajyer baktı bana bizim orda bir hastanede perşembe umuta gidip baktırıcam işte
inş. kaliteli youmoşlarım olur büyür
kısmet

canım inşallah seninde foliküller büyür bebşin gelir artık kucağına dua edeceğim hepimiz için incir kürünü bende yapacağım adetim iyice gelsin daha kahverengi lekelenmler oluyor bakalım nolcak canım bugün 15.30 randevum heyecanlıyım inşallah kistim kaybolmuştur bebek için bir umut ışığı görür dr beni sevindirir yeni yıla sevinçle girerim herkes mutlu olsun yeni yıl herkese mutluluk ve şans getirmesi dileklerimle canım öpüyorum seni:1hug:

ŞEMOŞ 427; Merhaba arkadaşım, siteye bugün girebildim çok yoğundum, şimdi okudum çok sevindim senin için inşallah yumoşlar görünür, bende test yaptıracam, pazartesi günü inşallah fsh değerim düşmüş ve yumoşlar gözükür, canım benim eğer yumoşlar gözükürse hemen tüp bebekmi yaptıracan, doktordan geldikten sonra benide haberder et arkadaşım, inşallah iyi haberlerle gelirsin canım optm seni

canım inşallah seninde foliküller büyür bebşin gelir artık kucağına dua edeceğim hepimiz için incir kürünü bende yapacağım adetim iyice gelsin daha kahverengi lekelenmler oluyor bakalım nolcak canım bugün 15.30 randevum heyecanlıyım inşallah kistim kaybolmuştur bebek için bir umut ışığı görür dr beni sevindirir yeni yıla sevinçle girerim herkes mutlu olsun yeni yıl herkese mutluluk ve şans getirmesi dileklerimle canım öpüyorum seni:1hug:

Arkadaşım, dualarım seninle şuan ezan okunuyor hepimiz için dua ediyorum, inşallah kistin kaybolmuştur, bebiş için bir umut gözükür , doktor çıkışı benide haberder et arkadaşım, moralini yüksek tut lütfen

sevicim tabiiki dua ederim canım.bende c.tesi güni doktora gittim adetimin 10. günüydü bizim orda bir hastane.iş çıkışı acile gidip ultrasona girddim asistan doktorlar oluor.2 tane folikül gördü 5-6 mm dedi.
o yüzden bende perşembe umut tüp bebeğe gidip görünücem bakalım orası ne diyecek.benim biliyorsun aylardır yumurta yoktu hatta bu seferde adetimin 3 .günü folikül görülmemişti bende 10 günü gittim işte artık incir kürümü işe yaradı bilmiyorum canım.
hala da küre devam ediyorum

2. 25 güne başladım bugün 7. günüm incirin bakalım daha fazla yumoş çıkacakmı büyüyeceklermi bilmiyorum.çünkü asistan baktı ve durumumu bilmiyor.inş. iyi gelişmler olur
yazarım canım sizede ama yumoşlar çoğalırsa demekki incir kürü ve dualarımız işe yaradı bence sende incir yaparsın canım tarifi yazmıştım zaten ok.

inş. yeni yıl huzur sağlık mutluluk sevgi ve bebek getirir bize ve herkese canım hayırlı mutlu yıllar sanadaa tüm arkadaşlara da
mrb canım bende seni takip ediyordum çok sevindim bizede umut oluyorsun. bnm fsh 88 di 1 ay cylo aspirin kullandım 45 düştü ank prof gittim folikül yok dedi kromozom analizi istedi dün sonucu çıktı temiz çıktı allahtan. bugün doktorum arayacak onu bekliyorum bakalım ne diyecek çok korkuyorum kötü bi haber verir diye.. inşşşlh vermez . hepimize yeni yıl hayırlı gelir. sende kaliteli yumoşlarınla yeni yıla girersin inşllh..fsh baktıdın mı folikül görüldükten sonra?fsh kaç şuan çok merak ettim...hayırlı yıllar hepinize... dr görüşürsem bilgi veriri bende....35sevi35 seninde hayırlı haberlerini alırız inşşşlllh canımmm...

tabiiki doktor tüp derse yapıcam hemen
doktor ne diyecek bakalım.
inş. herşey yolunda gider
valla ben geçen ay fsh baktırmadım
bu ay tedaviye geçermiyiz regl olmamımı bekler doktor bilmiyorum
inş. yumoşlar büyür ve kaliteli olur bakıcaz artık
ben burdan size gelişmeleri yazarım tabiiki merak etmeyin

Arkadaşım, dualarım seninle şuan ezan okunuyor hepimiz için dua ediyorum, inşallah kistin kaybolmuştur, bebiş için bir umut gözükür , doktor çıkışı benide haberder et arkadaşım, moralini yüksek tut lütfen

sağol canım yaa Allah razı olsun hepinizden bende sizler için dua ediyorum rabbim cümlemizi annelik duygusunu tattırır inşallah morlimi yüksek tutacağım rüyamda oğlan çocuğu gördüm hayırlı haberler alacağım bugün herhalde bakalım nolacak akşam sonucu yazarım sizlere canım kendine iyi bak arkadaşım:1hug:canım senin fah ın kaç?düşürmek için neler yapıyorsun ?benim yapabileceğim bişeymi varmı canım yardımım dokunursa çok sevinirim canım bak benim fsh 42 idi 10 a düştü seninde düşere Allahın izniyle

Son düzenleme:
X