sevicim gelecek tabii ama daha zamanı değilmişki o yüzden yok bence.yabancı sitede bir arkadaş okumuş aslında kadınların yumurtaları karına daoğru gidiormuş yani menopozda olan bir bayan bile yumurta üretebilirmiş.
ve cyclo ile adet olan biri bir arkadaş söyledi normal yolla hamile kalıp doğum bile yapmış sakın üzülme.ben 2. 25 günlük küre perşembe başlıcam ondan sonra saraçoğlu e2 yi yükseltecek kür uygularız dedi fsh düşer o zaman dedi.şu ana kadar hep fsh şı düşürmeye çalıştık dedi.
artık e2 yi yükseltelim o zaman fsh da düşer dedi işte.ama artık 25 günlük kürden sonra yumoş olmazsa onu verecek dedi.
sende onu içersin söylerim sana
amainş. bu 2. 25 günlük kürde yumoş görünür
bu işler belli olmaz.
sonuçta allahın bir bildiği var elbet sıkma sakın canını olurmu tatlım söz ver bakayım ayrıca ben hepimiz için selat tefriciyeyide okuyorum.
az kaldı bitmesine yarıladım.hep dua ediyorum.
bol bol kenzül arş oku canım
Arkadaşım,sana bişey soracam,saraçoğlu ile nasıl görüşebiliyorsun ,muaynanesinemi gidiyorsun, ayrıca banada e2 kürünü yazarsan bende uygularım, sen ne dersen ben onu yapıyorum canım , allah inşallah dualarımızı boş cevirmeyecek hepimizin yüzünü güldürecek, bende çok kafaya takıyorum, bazen bunalıyorum, okadar çok üzülüyorumki anlatamam, ama sonra kendimi topluyorum ve diyorumki bukadar çaba gösteriyorum, her yöntemi deniyorum, mutlaka allahın izniyle vakti zamanı gelince olacak diye