sağol canım yaa Allah razı olsun hepinizden bende sizler için dua ediyorum rabbim cümlemizi annelik duygusunu tattırır inşallah morlimi yüksek tutacağım rüyamda oğlan çocuğu gördüm hayırlı haberler alacağım bugün herhalde bakalım nolacak akşam sonucu yazarım sizlere canım kendine iyi bak arkadaşım:1hug:canım senin fah ın kaç?düşürmek için neler yapıyorsun ?benim yapabileceğim bişeymi varmı canım yardımım dokunursa çok sevinirim canım bak benim fsh 42 idi 10 a düştü seninde düşere Allahın izniyle
İ akşamlar arkadaşım, benim fsh 165 çok yüksek, önce 56 idi, sonra 18 e düştü, sonra bir ay hayit otuna ara verdim , ve sonucunda 165 e çıktı, adet de olamıyorum, şimdi düşürmeye çalışıyorum, hayit otunu yapıyorum, soğan suyu yaptım, incir kürü yapıyorum, aslanpençesi , yani herşeyi uyguluyorum, inşallah düşürürüm, 1.5 ay oldu tekrar baktıramadım değerlere inşallah düşmüştür, pazartesiden snra baktıracm, eğer düşmediyse tekrar incir yapacam ve cyloca içecem ,sen nasıl düşürdün arkadaşım
tabiiki doktor tüp derse yapıcam hemen
doktor ne diyecek bakalım.
inş. herşey yolunda gider
valla ben geçen ay fsh baktırmadım
bu ay tedaviye geçermiyiz regl olmamımı bekler doktor bilmiyorum
inş. yumoşlar büyür ve kaliteli olur bakıcaz artık
ben burdan size gelişmeleri yazarım tabiiki merak etmeyin
ben pek iyi haber veremicem dün akşam yine kontrole gittim ben bizim ordaki hastaneye nolmuş büyümüşmü diye yumoş.
ama bu sefer başka asistan vardı yumoş göremedi.
4 gün önce diğer asistan baktığında 4-5 mm var demişti
anlamadım ben.
bende işe geldim umut tüp bebeğe gitmedim.
yumoş olsaydı büyürdü.
demekki hala fsh yüksek geçen ay ölçtürmedim
allah yardımcımız olsun
ama ben artık ümidimi kestim
selam canım ben fsh nasıl düşürdüm anlatayım sabahları aç karnına polen kaşıkladım 1 tatlı kaşığı ayrıca vitamin takviyesi aldım bide aslan pençesi yeşil çay ve hayıtı bir arada çayını içtim üçünü bir arada yaptım günde 2 defa içtim ama hangisi düşürdü bilmiyorum bide ben artık umudumu kesmiştim artık tamam menepoza giriyorum demiştim baktımki fsh düşmüş 3 ayda çok şaşırdım inanamadım yaa sende bunları dene nolur faydasını göreceksin bak bak o vitamini istersen özle msj atarım sana canım olurmu görürüsn bak bide bakmışsın düşmüş kafanada takma ama olurmu canım ben gittim bugün dr kistim kaybolmuş yumoşum 11 mm miş ama dr adetin gelsin ozaman ilaca başlayacağız dedi çok rahatladım çok iyi bir dr beni rahatlattı bakalım nolcak hayırlısı hakımızda aa bide unutmadan söyleyeyim bide ben sabahları açkarnına bal tarçın çörek otu karanfili karımı yedim adetimin ilk günü başladım 15 gün falan yedim canım hadi bak yeni yılda hepimizde anne olacağız canım buna inanıyorum ben 2010 yılı bize şans getirecek canım senin duan kabul oldu benim için bende senin için ediyorum canım yeni yılın kutlu olsun arkadaşım bu yılın sana şans ve mutluluk getirmesi dileklerimle:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5
ben pek iyi haber veremicem dün akşam yine kontrole gittim ben bizim ordaki hastaneye nolmuş büyümüşmü diye yumoş.
ama bu sefer başka asistan vardı yumoş göremedi.
4 gün önce diğer asistan baktığında 4-5 mm var demişti
anlamadım ben.
bende işe geldim umut tüp bebeğe gitmedim.
yumoş olsaydı büyürdü.
demekki hala fsh yüksek geçen ay ölçtürmedim
allah yardımcımız olsun
ama ben artık ümidimi kestim
merhaba arkadaşlar...
benim fsh 12.66 bu şekilde hamile kalan var mı aranızda?
bir de hayıt çayı içiyorum bir haftadır.dün ve bu günüm ovülasyon zamanım artık içmemelimiyim bilmiyorum. benim duyduğum hamile kalana kadar kesintisiz içilmesi gerekiyor siz ne dersiniz?
sevi merhaba benimde yüksek fsh 97 olmuş soğan suyu iyi gelirmiki... birde bu fsh çok doğru sonuç vermiyo ama bir amh testi yapın odaha kesin gibiymiş direkt yumurtalıklardan salgılanıyomuş ona göre rezerv durumu gösteriyo dediler başka bi forumda okumuştum... sen yaptın mı böle bişi... birde burda herkes ümitsi gibi kimse bişiler yazmıyo... yokmu bu derdin çaresi ya... oy oy daral geliyo içime 28 yaşında men olmak gücüme gidiyo... aslında 20 yaşında olmuşum ama ozaman polikistik oversin demişlerdi... ama ozamanda fsh 40 mış... nasıl iş bu anlamadım...
Merhaba arkadaşlar soğan kürü biteli 6 gün oldu hala tık yok aslanpençesine başladım. Acaba hayıt tohumunu da aynı anda uygularsan sakıncası olur mu bilemiyorum. Bir de hayıt nasıl içilecek bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
sevi merhaba benimde yüksek fsh 97 olmuş soğan suyu iyi gelirmiki... birde bu fsh çok doğru sonuç vermiyo ama bir amh testi yapın odaha kesin gibiymiş direkt yumurtalıklardan salgılanıyomuş ona göre rezerv durumu gösteriyo dediler başka bi forumda okumuştum... sen yaptın mı böle bişi... birde burda herkes ümitsi gibi kimse bişiler yazmıyo... yokmu bu derdin çaresi ya... oy oy daral geliyo içime 28 yaşında men olmak gücüme gidiyo... aslında 20 yaşında olmuşum ama ozaman polikistik oversin demişlerdi... ama ozamanda fsh 40 mış... nasıl iş bu anlamadım...
benim birde çok tuhaf bi durumum var ben ne zaman bu konu için netin başına geçsim kasıklarım ağrıyor... yüksek motivasyondan heralde kalkınca bişi kalmıyor.. kaydirigubbakcemile2 ayyy allam ya ne oluyo bana böle gülmekten karnım ağrıyo...
benim birde çok tuhaf bi durumum var ben ne zaman bu konu için netin başına geçsim kasıklarım ağrıyor... yüksek motivasyondan heralde kalkınca bişi kalmıyor.. kaydirigubbakcemile2 ayyy allam ya ne oluyo bana böle gülmekten karnım ağrıyo...