Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

ı akşamlar arkadaşım, benim fsh 165 çok yüksek, önce 56 idi, sonra 18 e düştü, sonra bir ay hayit otuna ara verdim , ve sonucunda 165 e çıktı, adet de olamıyorum, şimdi düşürmeye çalışıyorum, hayit otunu yapıyorum, soğan suyu yaptım, incir kürü yapıyorum, aslanpençesi , yani herşeyi uyguluyorum, inşallah düşürürüm, 1.5 ay oldu tekrar baktıramadım değerlere inşallah düşmüştür, pazartesiden snra baktıracm, eğer düşmediyse tekrar incir yapacam ve cyloca içecem ,sen nasıl düşürdün arkadaşım

selam canım ben fsh nasıl düşürdüm anlatayım sabahları aç karnına polen kaşıkladım 1 tatlı kaşığı ayrıca vitamin takviyesi aldım bide aslan pençesi yeşil çay ve hayıtı bir arada çayını içtim üçünü bir arada yaptım günde 2 defa içtim ama hangisi düşürdü bilmiyorum bide ben artık umudumu kesmiştim artık tamam menepoza giriyorum demiştim baktımki fsh düşmüş 3 ayda çok şaşırdım inanamadım yaa sende bunları dene nolur faydasını göreceksin bak bak o vitamini istersen özle msj atarım sana canım olurmu görürüsn bak bide bakmışsın düşmüş kafanada takma ama olurmu canım ben gittim bugün dr kistim kaybolmuş yumoşum 11 mm miş ama dr adetin gelsin ozaman ilaca başlayacağız dedi çok rahatladım çok iyi bir dr beni rahatlattı bakalım nolcak hayırlısı hakımızda aa bide unutmadan söyleyeyim bide ben sabahları açkarnına bal tarçın çörek otu karanfili karımı yedim adetimin ilk günü başladım 15 gün falan yedim canım hadi bak yeni yılda hepimizde anne olacağız canım buna inanıyorum ben 2010 yılı bize şans getirecek canım senin duan kabul oldu benim için bende senin için ediyorum canım yeni yılın kutlu olsun arkadaşım bu yılın sana şans ve mutluluk getirmesi dileklerimle:1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5

semoşcum kistim kaybolmuş canım dr yumoşun 11 mm dedi ama lekelenme var diye adetin gelsin ozman ilaca başlayalım dedi şu anda iyi görünüyor dedi bakalım adetin gelince göreceğiz dedi beni çok rahatlattı yaa inanıyorum ben biz bu yıl anne olacağız yeni yıla girerken dua edeceğim hepimiz için canım yeni yılın kutlu olsun canım bu yıl sana şans ve mutluluk getirmesini dileirm canım:1hug::1hugpuyorumnanaktan

ben pek iyi haber veremicem dün akşam yine kontrole gittim ben bizim ordaki hastaneye nolmuş büyümüşmü diye yumoş.
ama bu sefer başka asistan vardı yumoş göremedi.
4 gün önce diğer asistan baktığında 4-5 mm var demişti
anlamadım ben.
bende işe geldim umut tüp bebeğe gitmedim.
yumoş olsaydı büyürdü.
demekki hala fsh yüksek geçen ay ölçtürmedim
allah yardımcımız olsun
ama ben artık ümidimi kestim

arkadaşlar ben pco hastasıyım tahlil sonuçlarında fsh 4,37 yazıyor doktorda bana normal dedi bilmediğim için siz biliyorsanız cevaplarmısınız

kızlar bu hayıt tohumunu kaynatıp mı içiyosunuz demleyipmi içiyosunuz.ben başta kaynatıyodum çok acı oluyodu içemiyodum şimdi demliyorum hiç acı olmuyo.acaba fark edermi nasıl kullandığım

SEMOŞ427; Arkadaşım mrh, lütfen böyle yapma ,ümidimi kestim nedemek, sen bize ümit verdin , şimdi senmi pes ediyorsun, ozaman bende ümidimi keseyim, soğan ,incir,hayit ,aslanpençesi ne bulduysam yaptım, bak haala adet olamadım, tam 3 ay oldu ozaman bende ümidimi keseyim, lütfen arkadaşım inancımızı yitirmeyelim, hayırlısıyla olacak bukadar uğraşmalarımıza rağmen , 2010 yılı hepimize uğur getirir inşallah, yeni yılın kutlu olsun, sağlıklı huzurlu mutlu yıllara

Son düzenleme:

Arkadaşım senin için çok sevindim, inşallah benimde düşer , ben zaten o dediklerini yapıyorum, ama vitamin adını yazarsan sevinirim, inşallah 2010 hepimiz için uğurlu gelir ve hayırlısıyla bebişlerimiz olur, allah hepimizin yardımcısı olsun , seninde yeni yılın kutlu olsun , iyi yıllar opuyorumnanaktan

canım yaa nolur üzülme sen değilmiydin bize moral veren noldu sana sen güçlü birisin yılmazsın benim tanıdığım semoş dimdik ayakta ve bence asistan görememiştir bak görürsün herşey güzel olcak canım 2010 bizim yılımız olcak ama sakın pes etme canım olurmu sıkılma git bi kere baktır bakalım fshı kaç çıkacak bence düşmüştür hem asistan ne anlar yaa sen uzman dr a göstermelisin canım:teselli::1hug:

merhaba arkadaşlar...
benim fsh 12.66 bu şekilde hamile kalan var mı aranızda?
bir de hayıt çayı içiyorum bir haftadır.dün ve bu günüm ovülasyon zamanım artık içmemelimiyim bilmiyorum. benim duyduğum hamile kalana kadar kesintisiz içilmesi gerekiyor siz ne dersiniz?

selam bir haftada hayıt tohumunun çayı fayda etmez canım anca 3 ayda etkisini gösterir bence sen devam et 3 ay düzenli kullan faydasını göreceksin canım

sevi merhaba benimde yüksek fsh 97 olmuş soğan suyu iyi gelirmiki... birde bu fsh çok doğru sonuç vermiyo ama bir amh testi yapın odaha kesin gibiymiş direkt yumurtalıklardan salgılanıyomuş ona göre rezerv durumu gösteriyo dediler başka bi forumda okumuştum... sen yaptın mı böle bişi... birde burda herkes ümitsi gibi kimse bişiler yazmıyo... yokmu bu derdin çaresi ya... oy oy daral geliyo içime 28 yaşında men olmak gücüme gidiyo... aslında 20 yaşında olmuşum ama ozaman polikistik oversin demişlerdi... ama ozamanda fsh 40 mış... nasıl iş bu anlamadım...

Selam herkese iyi seneler,
Semos427 inan cok üzüldüm, dilerim yoluna devam edersin.
35sevi35 tebrikler.
Niyano, bence sen hormonlara takilma, benim prof. dr. herzaman fsh ve amh dogru bilgi vermez der. Sen kürlerini yap gerisini Allaha birak. Doktorlarin herdedigini ciddiye alma arkadasim.
Sevgiler

meraba arkadaşlar bende bir haftadır hayıt tohumu çayı içmeye başladım adetime daha 10 gün var ama inanılmaz adet sancılarım başladı acaba hayıtın etkisimi bilmiyorum biraz enfeksiyonum vardı acaba onunlamı ilgili çözemedim bilgisi olan varmı acaba.

benim birde çok tuhaf bi durumum var ben ne zaman bu konu için netin başına geçsim kasıklarım ağrıyor... yüksek motivasyondan heralde kalkınca bişi kalmıyor.. kaydirigubbakcemile2 ayyy allam ya ne oluyo bana böle gülmekten karnım ağrıyo...

Merhaba arkadaşlar soğan kürü biteli 6 gün oldu hala tık yok aslanpençesine başladım. Acaba hayıt tohumunu da aynı anda uygularsan sakıncası olur mu bilemiyorum. Bir de hayıt nasıl içilecek bilen varsa ve yazarsa sevinirim.

selam canım hayıt aslan pençesi ve yeşil çay üçünü bir arada içmelisin canım senin fsh mı yüjsek bunlar fsh ı düşürüyor yalnız aslanpençesi yeşil çay bunlardan 1 tatlı kaşığı alıp kaynamakta olan suyun içine koy 2 taşım kaynat sonra söndür ocağı içine hayıt tohumu koy bekle 5 dk demlensin sonrada süzüp aç karnına günde 2 defa iç her seferinde taze yapıp içmelsin canım acil şifalr

selam canım ben amh hiç yaptırmadım gittiğim 4 dr da istemediler bu nasıl bir tahlil ilk defa duydum canımcanım fsh yüksewkliğine yeşil çay aslanpençesi ve hayıt tohmu çayı iyi geliyor üçünü bir arada içersen faydasını görürsün ben böyle düşürdüm fshımı 42 idi geçen ay baktırdım 10 çıktı canım ama ben polende yedim sabahları aç karnına onunda faydası oldu sanırım bide üzülmüyeceksın kafana bişey takmıcaksın onunda faydası oluyor sen bunları bir dene canım inşallah faydsını görürsün ben soğan suyunu içemedim mideme dokundu ama sen iç istersen ama soğan suyu ve benim bu dediklerimi bir arada yapma ayrı ayrı yap benim dediğimi 3 ay düzenli kullan ondan sonra tahlil yaptır bakalım düşmüşmü?sonra soğan suyunu dene acil şifalar canım

Insanlar gülerek kanseri yeniyorlar, ömürlerini uzatiyorlar, bence sen netten hic kalkma, gülerek hormonlarinida düzenleyebilirsin. delikafadulden
Bu arada yurtdisindan yazdigim icin klavye türk alfabesine uygun degil, o yüzden tuhaf yaziyorum.
Bu arada yumurta rezervini gösteren hormon FSH degil. AMH (Anti Müller Hormon) dur.
zemuszemus

Selam Niyano,
Insanlar gülerek kanseri yeniyorlar, ömürlerini uzatiyorlar, bence sen netten hic kalkma, gülerek hormonlarinida düzenleyebilirsin. delikafadulden
Bu arada yurtdisindan yazdigim icin klavye türk alfabesine uygun degil, o yüzden bazi harfler yok.
Bu arada yumurta rezervini gösteren hormon FSH degil. AMH (Anti Müller Hormon) dur.
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…