Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

hamra86 mrhb i byrmlar,ben hayit otunu kullanıyorum, faydasını gördüm fsh değerim şubat 2009 'di 56 idi, hayit içerek nisan 2009 'da 18 'e düşürdüm, ramazan da oruç tutarken bıraktım ozaman değerim birden yüksekdi, hayit otuna başlaşlayınca düzenli olarak sabırla uzun süre içmek lazımmış, eğer bırakırsan eski değerinden dahada gerileme oluyormuş, eğer kullanıyorsan sabret sakın sıkılma ,bence takibiki,ramazandan sonra ben tekrar başladım,benim değerim şuan çok yüksek ama allahın izniyle düşereceğime inanıyorum, allahın izniyle hepimizin bebişleri olacaz canım :emir_bebek:

hamra86 mrhb i byrmlar,ben hayit otunu kullanıyorum, faydasını gördüm fsh değerim şubat 2009 'di 56 idi, hayit içerek nisan 2009 'da 18 'e düşürdüm, ramazan da oruç tutarken bıraktım ozaman değerim birden yüksekdi, hayit otuna başlaşlayınca düzenli olarak sabırla uzun süre içmek lazımmış, eğer bırakırsan eski değerinden dahada gerileme oluyormuş, eğer kullanıyorsan sabret sakın sıkılma ,bence takibiki,ramazandan sonra ben tekrar başladım,benim değerim şuan çok yüksek ama allahın izniyle düşereceğime inanıyorum, allahın izniyle hepimizin bebişleri olacaz canım :emir_bebek:

inş prolaktinimde düşer. rabbim razı olsun.

SEMOŞ 427; mrhb arkadaşım nsln? öncelikle geçmiş bayramın mübarek olsun, havuç ve incir kürün nasıl gidiyor,

bebişçim devam ediyorum kürüme.10 ggün oldu bugün işte geriye 15 gün kaldı.
yalnız ben 1 haftalığına izne çıkıyorum yarından itibaren yokum arkadaşlar daha sonra gelince konuşuruz.ama henüz ultrasona girmiş olmam sanırım.muhakkak haber vericem size.akıntımlarım çoğaldı inş. bunlar yumurtlama akıntılarıdır kısmet görücez inş.

yalnız ben 1 haftalığına izne çıkıyorum yarından itibaren yokum arkadaşlar daha sonra gelince konuşuruz.ama henüz ultrasona girmiş olmam sanırım.muhakkak haber vericem size.akıntımlarım çoğaldı inş. bunlar yumurtlama akıntılarıdır kısmet görücez inş.

selam semoşcum ben yarın kontrole gidiyorum canım klomen bitti bakalım dr ne diyecek ama bende hiç belirti yok incir kürünü yapıyorum hayırlısı bakalım inşallah seninde herşey güzel olur canım sen ne zaman dr a gideceksin canım 10 gün yokmuşun özleyeceğim seni arkadaşım senin için dua edeceğim sende benim için edermisin nolur dr yarın bana güzel şeyler söylesin kendine iyi bak sana iyi tatiller canım:1hug:

slm hayıt tohumunu ben de kullanıyorum pkoluyum.değerlerim çok yüksek değildi ama yine de işe yaradı adetim uzun sürüyordu şimdi 5-7 gün arası.

Arkadaşım mrh, izin bitti herhalde, umarım güzel geçmiştir, sana birşey soracaktım ,kaç aydır adet olamıyorsun canım , benim tam 4 ay oldu ,adet olmadığım ,otlar, incir ve havuç kürü uğraşıyorum işte arkadaşım inşallah adet olurum ve fsh değerim düşer

slm hayıt tohumunu ben de kullanıyorum pkoluyum.değerlerim çok yüksek değildi ama yine de işe yaradı adetim uzun sürüyordu şimdi 5-7 gün arası.

benimde adetlerim aşırı sancılı ve kanamalı oluyor ve uzun sürüyor. düzenli sayılır.
sen hayıtı kaç ay, günde kaç kere içtin. ve kendinmi demliyorsun hazır suyunumu içiyorsun

prolaktini yüksek hanımlaraa soruyorum acaba sizde de hararet oluyor mu? Bende bu son zamanlarda asıırı bi sıcak basması oluyor acaba sebebi prolaktin mi? sanırım yarın doktora gidicem inş hayıt düşmesine vesile olmuştur,gerci bir hafta ara verip ictim ama... neyse dua edin

Son düzenleme:
Arkadaşım mrh, izin bitti herhalde, umarım güzel geçmiştir, sana birşey soracaktım ,kaç aydır adet olamıyorsun canım , benim tam 4 ay oldu ,adet olmadığım ,otlar, incir ve havuç kürü uğraşıyorum işte arkadaşım inşallah adet olurum ve fsh değerim düşer

canım sen cyclo kullanmıyormuydn.yanlış mı hatırlıyorum.

canım sen cyclo kullanmıyormuydn.yanlış mı hatırlıyorum.

Yok arkadaşım ben kullanmıyorum, sadece şuan hayit otu ,aslanpençesi,soğan kürü yaptım, haala hayit ve aslanpençesini yapıyorum ve şuan incir ve havuç kürü yapıyorum, eğer bunlarla adet olamazsam ozaman bu ilacı kullanacam

bebişcim evet izin btti geldim incir kürüm 16 sında bitiyor sonra ultrasona giricem.cyclo dün bitti ben 4 aydır falan hep cyclo içiyorum.bakalım bu sefer yumoşlar görülecekmi incir yaptım hiç aksatmadn.25 gün tamamlamış olucam 16 sında.valla ben hiç adet olmıyorum 1.5 2 senedir bir kere ocakta kendim oldum ondan sonra olmadım fsh yüksek benim kısmet bakalım artık

bebişcim evet izin btti geldim incir kürüm 16 sında bitiyor sonra ultrasona giricem.cyclo dün bitti ben 4 aydır falan hep cyclo içiyorum.bakalım bu sefer yumoşlar görülecekmi incir yaptım hiç aksatmadn.25 gün tamamlamış olucam 16 sında.valla ben hiç adet olmıyorum 1.5 2 senedir bir kere ocakta kendim oldum ondan sonra olmadım fsh yüksek benim kısmet bakalım artık

Arkadaşım, benimde sorunum seninle aynı ,senin dediklerini bende yapıyorum, incir 27 aralıkda bitecek ,inşallah olacak bebişlerimiz hep dua ediyorum, k.i.b.arkadaşım,

slm semoşcum hoşgeldin tatil nasıl geçti bakalım özledik seni canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın yumoşların görülürde hamile kalırsın canım ne zaman gideceksin dr a ?sonucu haber verirsin değilmi?:1hug: canım

hanımlar prolaktini ölctürdüm 105 cıktı:KK43: bir aydır hayıt iciyorum ilacsız günde bir bardak hic faydası olmamış:KK43:( doktor emar istedi tekrar. cuma cektiricem dua edin ne olur:KK43:(

canım günde 2-3 bardak aç karna içiliyor ve kullandığın hayıt iyimi bu da önemli

Ben sadece bir bardak iciyordum. Hayıtın suyunu iciyorum su üstünde mecit efendi yazan... Siz hangisini kullanıyorsunuz? Ben 5 aydır evliyim simdi cocuk düşünmüyoruz ama bi kac ay sonra olabilir acaba prolaktin sorun olur mu? Yani herkeste mi oluyor?
Ben gec cevap yazabilirim kusura bakmayın her zaman nete giremiyorum ama cevaplarınızı takip ediyorum girince... inş hipofizde timör cıkmaz. tsh 8 cıktı oda ordan yönetildiği icin oda yüksek:KK43:(

Ben sadece bir bardak iciyordum. Hayıtın suyunu iciyorum su üstünde mecit efendi yazan... Siz hangisini kullanıyorsunuz? Ben 5 aydır evliyim simdi cocuk düşünmüyoruz ama bi kac ay sonra olabilir acaba prolaktin sorun olur mu? Yani herkeste mi oluyor?
Ben gec cevap yazabilirim kusura bakmayın her zaman nete giremiyorum ama cevaplarınızı takip ediyorum girince... inş hipofizde timör cıkmaz. tsh 8 cıktı oda ordan yönetildiği icin oda yüksek:KK43:(

ben daha başlamadım ama çok araştırdım. hayıtta günlük aldığın doz önemli, yeterli dozu bulman lazım. kızlar hep 2-3 defa içmişler hazır suyunu veya tohumunu demleyerek. piyasada tablet formuda varmış doktorlarda onları yazmış, reçete deyince illa tablet olacak ya, o zihniyetten heralde.

şimdiden bu telaşa girmen yanlış ama bu konu bilimin çözebildiği bir konu değil, en imkansız vaka kendiliğinden olurken, sebep yokken olmayabilir. burda önemli olan anne adayının hazır olması, bütün ruhuyla. yani çocuğu istemek değil hazır olmak. kendi cinselliği ile barışık, hayatla barışık her kadın yaşa bakmaksızın hamile kalabilir.

prolaktinin biraz yüksek olması engel olmaz ama açık ara farkla yüksekse bu hipofizden de kaynaklanabilir, sizin duygularınızdan da. vicudu hormonlar yönetir, hormonlarıda duygular........

bakma sen doktorların molekül düzeyindeki açıklamalarına tıp maalesef yetersiz. henüz bütünü göremiyor.

bu arada doğal beslen, yapay herşeyden uzak dur, sağlığını korumak için ama çocuk için değil. paketlenmiş gıda, hazır gıdalardan uzak dur. taş devri diyeti var internete girersen bulursun. onu uygula ve eşinle tadını çıkar beraberliğinizin. ilişki sayısı bile önemli değil.

benim şimdi cinsel sorunlarım ve bazı kendimle ilgili sıkıntılarım var. bunları çözme yolundayım. baktım ki ilaç hap sorunu sadece yüzeyden çözüyor, kaynağı içimizdeki duygular. bu yolu seçtim.

herşey hayırlısıyla olur inşallah

sevicim benim az lekelenmeler başladı adet olunca 2.veya 3. günü gidicem evet yarın incir kürümün 25. günü sonra ara vericem bu aradada ultrasona girerim yumoş görünürse burdan size yazıcam arkadaşlar.aylardır yumurtam yoktu benim çünkü.

sevi sen neler yapıyon peki.ne oldu tüp yaptırdınmı canım merak ettim bende seni

X