Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

denizay 06 zaten yumurta oluşunca fsh düşer soğan yapma dedi bana saraçoğlu.hayır canım günlük değil şişeye dolduruyorsun şişe diyelimki bu sabah bitti.yarın sabah kahvaltı etmeden 45 dak.önce hazırla sonra ılıyınca iç.15 dak. sonrada yemeğini ye.hergün değil sanırım 3-4 günde bir hazırlanır ben pazar yaptım bu gün içtim pazar günü yaptığım hala bitmedi yarında içerim sanırım çarşamba sabahı hazırlıcam bende salı sabahı biter .yani ne oluyor
pazar 1
p.tesi 2
salı 3
çarşamba yenisini yapıcam 3 günde bir hazırlanacak canım

Semoş 427 ; öncelikle sağol arkadaşım tşk. ederm.,bu yapacağımız kür sadece yumurta üretiyor ozaman, fsh değerinin düşürülmesi için herhangi birşey söylemedimi arkadaşım ,

Semoş 427 ; arkadaşım ya sormuştum fsh değerinin düşmesi için bişey söyledimi diye onu görmedim kusura bakma,denizay06 'a yazdıklarını okudum , canım allahın izniyle faydasını görecez , sana çok teşerkkür ederim tekrar canım

bebişçim önemli değil canım zaten yumurta üretilince bu kürle fsh otomatik düşecek canım yumurta olması önemli zaten.

bebişçim önemli değil canım zaten yumurta üretilince bu kürle fsh otomatik düşecek canım yumurta olması önemli zaten.

selam semoşcum nasılsın canım ben bugün dr a gittim tahlil yaptı dr fsh 10 ..31 geldi canım çok şaşrdım 42 den düşmüş 2 ayda aslanpençesi hayıt yeşil çay bir arada içiyorum ama 4 gündür içememiştim dr bu iyi ama yinede tüp bebk yaptırman lazım dedi bana klomen diye bir ilaç verdi 5 gün kullanacakmışım günde 2 defa içilecek sabah akşam içeceğim sen içtinmi hiç klomen faydasını gördünmü bilmiyorum bakalım ne olacak Allahım hepimizin yardımcısı olsun tek temennim bu canım nolur bişeyler biliyorsun bu ilaç hakkında bana yazrmısın canım sağol canım bu ilacın yanında bal tarçınlı karışımıda yiyeyimmi canım başka neler yapabilirim bildiğin şeyler varmı canım?:Saruboceq:

canlarım, şunu belirteyim haplardaki atıyorum 1000gr c vitamini meyvedeki 1gr c vitamini kadar işe yaramıyor ve hap halinde bozulmasın diye sentetiklerde kpnuyor içine. ben şimdi internetten organik arı sütü+bal karışımı ve organik polen aldım sabah aç karna yiyorum poleni arı sütünüde yemekten sonra tatlı niyetine

çok zengin bir besin ve haptan daha faydalı. tadınıda seviyorum. bir diğer faydasıda yapılan çalışmalarda arı ürünlerinin çevresel nedenlerle üreme sisteminde meydana gelen yıpranmayı onarıyormuş. sperm sayısına bile faydalı. yani yaşı ilerlemiş çocuk isteyenler hatta istmeyenler bile polen yesin. ama en az iki ay düzenli kullanmak lazım.

eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum şimdi spermleri normal ama dölleme kapasitesini artırıyor. bende polen yiyorum, sağlıklı beslenmeye destek için.

saraçoğlunun soğan kürüne başladım şuan gidip ilk bardağı içicem şimdi. 15 gün onu yapıp hayıta başlamayı düşünüyorum. bebiş olana kadar ot çöp ne bulursam üşenmiycem. tabiii bilinçli kullanıcaz

15 gün sonra soğan kürü sonuçlarımı yazarım. ama hayıt için çok güzel şeyler duyuyorum. bir an önce onada başlamak istiyorum ama aynı anda iki bitkisel ilaç kullanılmaz arkadaşlar.
herşeyi karıştırıp içmeyin birbirlerini bozuyorlar yaptığınız da boşa gidiyor.

http://www.saracoglu.at/

adresinden soğan kürü ve ve diğer kürleride bi inceleyin. ben şimdi hayıt için daha bilimsel sonuçlar öğrenmeye çalışıyorum bu siteden haberleri alınca ileticem canlarım

sizde bizleri habersiz bırakmayınzemuszemus

sevicim çok sevindim canım.yok ben hiç klomn kullanmadım o yüzden bilgim yok.sen cyclo kullanıyor muydun peki canım.inş. benimde düşer.ay çok sevindim ya darısı başıma.
peki doktor folikül gördümü sende ultrasonda.canım ben şu an saraçoğlunun bana söylediği yumurta üretmek için incir ve havuç kürünü içiyorum 3 gündür 25 gün yap sonra git doktora ultrasona gir dedi işyerinde sadece yeşil çay içiyorum o kadar.öğlen yürüyüş yapıyorum. sabahları da bal tarçın çörek otu yiorum adetim yeni bittiği için sende yeni bittiyse adetin 14 güne kadar ye bal tarçın çörek otu.

sana saraçoğlunun yumurta üreten incir havuç kürünü tekrar buraya kopyalıyorum canım çıktı al ve bilgin olsun inş. ben faydasını göreceğime inanıyorum ve dularımızla allah yardım edecek inş.
saraçoğlu biliyor çünkü aylardır yumurtam olmadığını söyledim bunu yap dedi bana

Kullanılacak olan malzemeler,2 adet büyük havuç ve 20 adet kuru incirdir.

Her ikisninin de ayrı kaplarda hazırlanması şarttır.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine 2 adet taze ve gevrek olan iri havucu 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 20 dak.kısık ateşte kaynatınız.kaynadıktan 1-2 dak. sonra süzünüz.

Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız. Su kaynadıktan sonra içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla 1 kez kesip ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 15 dak. kısık ateşte kaynatınız.
kaynattıktan 1-2 dak.sonra süzünüz.

2 ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız.Tencerenin dibinde kalan incirleri kaşıkla bastırarak içeriğindeki suyu da alınız.ıncir-havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye dodurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız.

25 gün boyunca her gün sabah kahvalısından 15 dak.önce aç karnına 1 su bardağı içiniz.
25 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
25 gün tamamlandıktan sonra 1 hafta ara veriniz.1 hafta aradan sonra aynı kürü 25 gün olarak tekrarlayınız.

Not:Kuru inciri kaynatmadan önce,dışındaki beyaz pudra şekerini soğuk su altında yıkayınız.

SAĞLIKLI GÜNLER DıLERıM

HEKıM KONTROL VE ÖNERıLERıNı ıHMAL ETMEYıNıZ.

NOT:KÜRÜNÜZ BıTTıKTEN SONRA BıZıMLE TEKRAR ıRTıBATA GEÇıNıZ.

NOT:HEKıMıZNıZıN ÖNERDıĞı ıLAÇLAR VAR ıSE MUTLAKA KULLANINIZ.

UNUTMAYINIZ Kı HASTALIK YOKTUR HASTA VARDIR.HER HASTALIĞIN SEYRı ıNSANDAN ıNSANA DEĞıŞıR.TEŞHıSı KOYACAK OLAN ANCAK HEKıMDıR.

sağol canım arkadaşım yaa Allah razı olsun senden senin sayende oldu aslan pençesi yeşil çay hayıtı içtim bide ben arjınmax diye bir vitamin içtim polen yedim sabahları aç karnına ama hangisi iyi geldi bilmiyoruminşallah en kısa zamnda seninde düşer canım arkadaşım
bide dr bana dediki bir tane yumurta görünüyor ama sağlıklımı bilemem dedi heveslenme dedi bana bende heveslenmiyorum canım sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum canım hakkımızda hayırlısı artık aslında dünden beri çok heyecanlıyım ama yinede ne bileyim yaa canım sende bu vitamini alsana ben olmazsa yine alacağım bal tarçın çörek otunuda yiyiyorum sabahları ve akşamları canım Allahım bizlerin sesini duyarda dualarımızı kabul eder bizlerede annelik duygusunu tattırr inşalah canım tek duam bu önce sağlık sonrada bebek canım sağol verdiğin bilgiler için :Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:cümlemizin duaları kabul olur inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
sevicim canım ne demek canım senin azmin syesinde oldu.inş. bir daha da hiç yükselmez.olumlu düşün canım olumlu olsun.inş. kalitelidir yumurtan bitanem.
doktor tüp yaptır diyormu?
imkanın varsa bence değerlendir derim.
bende hepimiz için çok dua ediorum.
inş allah dularımızın azmimizin karşılığını verecek ben inanıorum

bende bugün 4 .günüm küre başlayalı 25 gün sonunda muayenede gelişme olursa yazıcam buraya canım sizinle paylaşıcam sizde yaparsınız kürü sonra tamammı
ben şu an sadec yeşilçay ve bu kürü yapıyorum canım ve de cyclo kullanıyorum

sen cyclo içmedin hiç değil mi sevicim.
herşeyin hayırlısı allahtan artık kısmet

Semoş 427 ; canım başka bir form alanında yazmışsın yeşil çayı " sallama "diye kusura bakma bende sormuşum ,

sağol canım teşekkürler olumlu düşüneceğimki sonuç olumlu olsun hayırlısı neyse hakkımda o olsun canım ben cyclo içmedim canım dr bana tüp bebk yaptır dedi ama bizim maddi imkanımız olmadığı için yaptıramıyoruz canım olsa hiç durmucam ama malesef hep dua ediyorum bir mucize olsa diye ALllah kimseyi aratmasın canım bebk isteyen herkse bebk versin yüce rabbim yarın arefe günü dua edeceğim hepimiz için inşallah dualarımız:Saruboceq: kabul olur canım bu arada bayramın mübarek olsun canım inşalah seneye bebeğini kucağına alırsın burada onların yaramazlıklarını konuşuruz canım ayyyyyyyy düşünmesi bile çok güzel insanı heycanlandırıyor canım öpüyorum seniii çok :1hug:

evet sevicim çok haklısın birtanem.inş. bende hergün dua ediyorum.seninde bayramın kutlu olsun canım.
inş. mucizn gerçekleşir.canım çok dua edicem sende sonra inciri yap canım bende gelişme olursa yazarım sende yaparsın tamammı canım.

ama şimdiden düşün bu sabah içtim incir suyumu 5. gün oldu akıntılarım fazlalaştı.
inş. allahım dularımızı kabul edecek ve bebişler geleck yaptığımız kürlerle canım ben inanıorum az kaldı

canım bende incir kürünü başladım bugün 2 .gün oldu bakalım hayırlısı canım gelişmeleri haber veririm tabikiide canım send ehaber ver ama merak ederim bu gece dua ettim senin benim ve bebk isteyen arkadaşlarım için canım Allahım inşallah kabul etmiştir canım emeklerimizin karşılığını alacağız hayrılısıyla canım bak görürsün bizde anne olacağız canım öpüyorum seni çok iyi bayramlar canım kendine iyi bak :ecrin_bebek::ecrin_bebek::1hug:

slm hanımlar...bende de kac senedir prolaktin yüksekliği var. simdi de 105'e yükselmiş. hayıt suyuna bir aydır devam ediyorum ama henüz tahlil yapmadım. bu siteyide bu vesile ile buldum. benim merak ettiğim hayıt kullanıpta, fayda gören kac kişi var? iki sene önce emar cektirdim hipofiz temizdi.ama o zamanlar 35 di prolaktin. acaba prolaktin yükselmesi beyinde tümöre sebeb olur mu? ne olur bilgi verin...

prolaktin hipofizde tümöre sebep olmaz canım, hipofizdekş tümör hormon yüksekliğine sebep olur.ama sende yokmuş zaten. yükselme sebebi bu değil demekki. hayıt sonuçlarını bize de yaz. kullanan fayda gören arkadaşlar var ben daha başlamadım bi onlara direk sor istersen

inş öyledir... kısa bi süre sonra tekrar yapıcam bakalım, sonucu size bildiririm. ama ben günde bir bardak iciyorum.
hayıt kullananlara sesleniyorum, ne olur faydasını görenler yazsınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…