Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canım bende dün dr gittim aynı senin gibi benmde fsh 88 prolaktin 12 çıktı 3 ay cyclo ve aspirin verdi bunun yanında hayıt tohumu kullansam zararı olur mu acaba fsh düşürüyormuş. napcammm. dün yıkıldım ama kendimi toplamam lazım diyorum inşşllh başarırım.... Allah yardımcımız olsun hepimizin...Semoş 427 , senin fsh değerin kaç ve yumurtan varmı arkadaşım , doktor bana menepoza girmişsin yumurtan hiç yok ddi, şimdi cyclo verdi 3 ay onu kullan ddi, sonra test yaptırım fsh a baktıracam, sonra eğer yumurta 1 tane bile oluşmuşsa tüp bebek diyor, ama bu imkansız diyor , ben şuan bitkilerle tedavi yöntemine devam edecek , fsh düşşese yumurtam olup olmayacağı belli değil ondan moralim çok bozuk, bozmayaya çalışıyorum , başaracam diyorum ama imkansızı başarabilecekmiyim bilmiyorum, sağol duaların için , bende herkese dua ediyorum. Ben hayit,ökse ,aslanpençesi içiyorum, bal, arısütü, polen birer kaşık sabah akşam yiyorum, hergün bir tane incir yiyorum, ama şimdi senin bu yazdıklarınıda yapacam, inşaalh herşey düzelir,
Denizay06 mrhb,evet şuan seni çok iyi anlıyorum, ama kendi toplamak zorundasın ,bu fsh ı yenecem demelisin, moralini yüksek tutacaksın, sters kesinlikle yapmayacaksın, bunlar çok önemli fsh değerini düşürmek için , hayit otu fsh değerini düşürüyor, hiç bir zararı yok doktorumada sordum, ilaçlarla birlikte bu otu kullansam bir zararı varmı diye , hiçbir zararı olmadığını söyledi, gönül rahatlığı ile iç arkadaşım,
senin yumurtan varmı ?
Denizay06 mrhb,evet şuan seni çok iyi anlıyorum, ama kendi toplamak zorundasın ,bu fsh ı yenecem demelisin, moralini yüksek tutacaksın, sters kesinlikle yapmayacaksın, bunlar çok önemli fsh değerini düşürmek için , hayit otu fsh değerini düşürüyor, hiç bir zararı yok doktorumada sordum, ilaçlarla birlikte bu otu kullansam bir zararı varmı diye , hiçbir zararı olmadığını söyledi, gönül rahatlığı ile iç arkadaşım,
senin yumurtan varmı ?
Denizay06 , ben ankarada değilim Kocaeli ilindeyim, ayrıca senin şuan tüp bebek merkezine gitmene gerek yok, çünkü tüp bebek merkezleri fsh değerin 15 olmadan kesinlikle tüp bebek yapmıyor, senin fsh değerin 88 imiş, önce fsh değerini düşüreceksin , diyelim fsh değerin 15 veya 15 altı oldu ve yumurtan varsa hemen tüp bebek merkezine gidip tüp bebek tedavisine başlayabilirsin, bence sen hayit,ökse,civanperçemi,aslanpençesi otlarını kullan ama biraz uzun kullanman lazım fsh değerinin düşmesi için iki üç ayda bir fsh değerine baktır eğer düşmüşse 15 lere düşmüşse hemen gidersin tüp bebek için ,eğer sen böyle ümidini yitirirsen olmaz arkadaşım, önce bebişinin olacağına inanmalısın ve öyle otlarını içmelisin, hepimizin bebişleri olacak allahın izniyle ,