Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar moralim çok bozuk anlatamam, şuan fsh değerimi aldım ve 160 çıktı , neyapacam ben ya çok kötü

Semoş427 mrh, bugün test sonucunu aldım birden okadar çk moralim bozulduki anlatamam, fsh 160, sonra kendimi toparladım ve bu fsh a yenilmeyeceğim dedim, hayit,ökse,aslanpençesi otlarına ve bal,polen,arısütüne devam ayrıca bugün incir aldım, onuda yiyecem ve bu fsh ı düşürecem, eğer seninde fsh düşürmek için bildiğin şeyler olursa yazarsan sevinirim,

yeşim cim senin sorunun neydi peki neler yaptın.

bebeişçim üzülme değerlere takılma.yumurta olması önemli soğan yap.hayt tohumu iç.yürüyüş yap.cyclo iş bence yine doktoruna da sor.soğan kürünü saraçoğlunun sitesinde oku ona göre yap.fsh yüksekliğine karşı oku.saraçoğluyla görüş bence.

sonra incir kürü yap.canım çörek otu ekmeğine serp ye.çörek otu herşeye deva geliyor.bol bol dua et.ben hepimiz için ediyorum canım.stres yapma.zevk duyduğum şeyleri yap.bol bol yeşil çay iç olurmu canım

Semoş 427 , senin fsh değerin kaç ve yumurtan varmı arkadaşım , doktor bana menepoza girmişsin yumurtan hiç yok ddi, şimdi cyclo verdi 3 ay onu kullan ddi, sonra test yaptırım fsh a baktıracam, sonra eğer yumurta 1 tane bile oluşmuşsa tüp bebek diyor, ama bu imkansız diyor , ben şuan bitkilerle tedavi yöntemine devam edecek , fsh düşşese yumurtam olup olmayacağı belli değil ondan moralim çok bozuk, bozmayaya çalışıyorum , başaracam diyorum ama imkansızı başarabilecekmiyim bilmiyorum, sağol duaların için , bende herkese dua ediyorum. Ben hayit,ökse ,aslanpençesi içiyorum, bal, arısütü, polen birer kaşık sabah akşam yiyorum, hergün bir tane incir yiyorum, ama şimdi senin bu yazdıklarınıda yapacam, inşaalh herşey düzelir,

canım benimde fsh değeri 80 90 larda cyclo kullan yeşil çay iç yürüyüş yap canım.
bebişçim bana saraçoğlu hoca beslenme şeklini değiştirmen lazım dedi.bana söyleyecek h.sonu nasıl beslenmem gerektiğini bende sana yazarım canım ok.üzülme sakın
allah yardım edecek ben inanıyorum.zamanı daha gelmemiş beklicez daha
şimdilik kafamızı dinleyelim.sonra uykusuz geceler gelecek hep

Semoş 427; canım sağol tşk ederim, tamam canım yazarsan çok sevinirim, ayrıcı ibrahim saraçoğlunun sitesinde adet söktürücü için soğan suyunu önermiş , hiç denedinmi ,ben onuda deneyim diye düşünüyorum, sence

dene tabii canım ben bitki kürünü bitirdim bakalım bana belkide soğan yap sonra incir der.ben sanada yazarım canım beraber yaparız dediklerini ok.ssakın stres yapma olurmu bebişçim

yumurtaların ne zaman çıkacağı hatta kaç tane olacağı belli olmuyor, dr.lar bile bilmiyorlar neden ve nasıl olduğunu, o yüzden canını sıkma lütfen tamam bebişçim

Semoş 427; canım gerçekten çok sağol, bana destek veriyorusun ya okadar mutlu oluyorum ki anlatamam tekrar tşk.ederim.

mrb canım bende dün dr gittim aynı senin gibi benmde fsh 88 prolaktin 12 çıktı 3 ay cyclo ve aspirin verdi bunun yanında hayıt tohumu kullansam zararı olur mu acaba fsh düşürüyormuş. napcammm. dün yıkıldım ama kendimi toplamam lazım diyorum inşşllh başarırım.... Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Denizay06 mrhb,evet şuan seni çok iyi anlıyorum, ama kendi toplamak zorundasın ,bu fsh ı yenecem demelisin, moralini yüksek tutacaksın, sters kesinlikle yapmayacaksın, bunlar çok önemli fsh değerini düşürmek için , hayit otu fsh değerini düşürüyor, hiç bir zararı yok doktorumada sordum, ilaçlarla birlikte bu otu kullansam bir zararı varmı diye , hiçbir zararı olmadığını söyledi, gönül rahatlığı ile iç arkadaşım,
senin yumurtan varmı ?

dr yumurta dokunu göremedim dedi.o zaman yok oluyo değilmi? inşllh toparlarımmm.....

ankarada dr kim canım. tüp bebek merkezlerine mi gidiyorsun benmde 3 aylık tedaviden sonra yumurtam olursa tüp bebek olcak dr çok ümitsiz bakışlarla baktı bana o ann çok kötü oldum kalakaldımmmm...iyi bir dr araştırıyorummm... ankarada isim verebileceğin dr var mı. direk tüp bebek merkezlerine mi başvursam napsam acaba.4 aylık evliyim acele mi ediyorummm gerçi acele etmem gereken bi durumdayım daaa....

Denizay06 , ben ankarada değilim Kocaeli ilindeyim, ayrıca senin şuan tüp bebek merkezine gitmene gerek yok, çünkü tüp bebek merkezleri fsh değerin 15 olmadan kesinlikle tüp bebek yapmıyor, senin fsh değerin 88 imiş, önce fsh değerini düşüreceksin , diyelim fsh değerin 15 veya 15 altı oldu ve yumurtan varsa hemen tüp bebek merkezine gidip tüp bebek tedavisine başlayabilirsin, bence sen hayit,ökse,civanperçemi,aslanpençesi otlarını kullan ama biraz uzun kullanman lazım fsh değerinin düşmesi için iki üç ayda bir fsh değerine baktır eğer düşmüşse 15 lere düşmüşse hemen gidersin tüp bebek için ,eğer sen böyle ümidini yitirirsen olmaz arkadaşım, önce bebişinin olacağına inanmalısın ve öyle otlarını içmelisin, hepimizin bebişleri olacak allahın izniyle ,

adaçayı yağının kanalları açtığını bilen duyan varsa yazarsa sevinirim.kullanıp faydasını gören ler varmı hamile kalanlar varmı*

saol canım çok teşekkür ederim stres yapmıycamm ...o bitkileri nasıl kullancam hepsini karıştırıp mı içecem yoksa ayrı ayrı mı....yiyeceklerden en çok hangisini tüketmem lazım biliyormusun canım. rahatsız ediyorum senidekusura bakmaa bağışlaaa. kendine iii bak ...

Denizay06 ; mrhb arkadaşım, rahatsız kesinlikle olmam birbirimize yardımcı olacaz , öncelikle stres yok, ben hayit,ökse otunu birlikte kullanıyorum, her sabah ve akşam bir tatlı kaşığı hayit otundan bir tatlı kaşığı ökse otundan çaydanlığın demliğine koyuyorum ve üzerine ketılda bir bardak kaynattığım suyu ilave ediyorum, demliğin altınada kaynayacak kadar çok olmayacak su koyuyorum,sonra demliği üzerine koyup 15 dk demleniyor, demlendikten sonra süzüp bardağa koyup biraz ılınınca bir kerede içiyorum, aslanpençesini de bir gün arayla yapıyorum, ama 45 gün olacak aslan pençesi oda sabah akşam bir cezvenin içine bir tutam koyuyorum, üzerine kaynamış su koyup 10 dk tezgahın üstüne koyup bekletiyorum, bu kaynamıyacak sadece sıcak su ilave edeceksin üstüne, sonra süzüp bir kerede içiyorum, balın içine polen ve arısütü yapmış olduğum karışımdan her sabah ve akşam birer kaşık yiyorum, bunların yanısıra şuan soğan suyuna başladım, buda 15 gün yapılacak, öğlen yemeklerden 10 dk önce ,akşam yemeklerden 10 dk önce yapılıyor,ben öğlen yapamadığımdan akşam yemekten 10 dk önce ve gece yatmadan 10 dk önce yapıyorum, beyaz soğan olacak mutlaka, tencerenin içine 2 bardak klorsuz suyu koyup kaynatıyorsun, hemen kaynayınca soğanın kabuğunu kahverengi olan kısmını soyup soğanı 4 'e bölüp tencerenin içine atıyorsun, kapağını kapatıyorsun , 5 dk kaynıyor, sonra ocağı kapat biraz tencerenin içinde dinlensin, sonra süzerek bir bardağa koy ve ılınmaya bırak biraz ılınca bir kerede içiyorum, ben şuan bunların hepsini yapıyorum, bu arada kilo almamaya çalışıyorum, spor yapmaya çalışıyorum, ayrıca süt,peynir mutlaka yemelisin , ben şuanlık bunları yapıyorum arkadaşım , bir ay sonra test yaptıracam değerlerim düşmüşmü diye, allahın izniyle başaracaz ,olacak hepimizin bebişleri,

Semoş 427; Merhaba arkadaşım ,nasılsın, bugün ibrahim saraçoğlu hocaya gidecektin neyaptın canım

gittim canım bu kürü yap.yumurta üretiyor.

Kullanılacak olan malzemeler,2 adet büyük havuç ve 20 adet kuru incirdir.

Her ikisninin de ayrı kaplarda hazırlanması şarttır.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine 2 adet taze ve gevrek olan iri havucu 4-5 cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 20 dak.kısık ateşte kaynatınız.kaynadıktan 1-2 dak. sonra süzünüz.

Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız. Su kaynadıktan sonra içerisine 20 adet kuru inciri bıçakla 1 kez kesip ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak 15 dak. kısık ateşte kaynatınız.
kaynattıktan 1-2 dak.sonra süzünüz.

2 ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız.Tencerenin dibinde kalan incirleri kaşıkla bastırarak içeriğindeki suyu da alınız.ıncir-havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye dodurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız.

25 gün boyunca her gün sabah kahvalısından 15 dak.önce aç karnına 1 su bardağı içiniz.
25 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
25 gün tamamlandıktan sonra 1 hafta ara veriniz.1 hafta aradan sonra aynı kürü 25 gün olarak tekrarlayınız.

Not:Kuru inciri kaynatmadan önce,dışındaki beyaz pudra şekerini soğuk su altında yıkayınız.

SAĞLIKLI GÜNLER DıLERıM

HEKıM KONTROL VE ÖNERıLERıNı ıHMAL ETMEYıNıZ.

NOT:KÜRÜNÜZ BıTTıKTEN SONRA BıZıMLE TEKRAR ıRTıBATA GEÇıNıZ.

NOT:HEKıMıZNıZıN ÖNERDıĞı ıLAÇLAR VAR ıSE MUTLAKA KULLANINIZ.

UNUTMAYINIZ Kı HASTALIK YOKTUR HASTA VARDIR.HER HASTALIĞIN SEYRı ıNSANDAN ıNSANA DEĞıŞıR.TEŞHıSı KOYACAK OLAN ANCAK HEKıMDıR.

mrb canım benimde fsh 88 belki msj okumuşsundur. önce fsh düşürüp sonra mı bu kürü yapsak.. onu sordunuz mu fsh düşürüyor mu bu kür...ben inanıyorum düşeceğine daha önceden cyclo kullandığımda düşmüştü...inşalllhhh.... hayırlısı olur inşşlhh...canım bu kür günlük mü hazırlanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…