canım hormanların iyi ise buda demektirki stresten olamıyorsun. biliyorum çok zor ama bunu yapmamız lazım .soğan suyunu denedin mi canım?
angel senin yaşın kac canım. bu şekilde stres yapma lütfen sende kendimi görüyorum.ben taktım ağladım neden böyle oluyor diye geceler boyu kendimi sorguladım bir sonuca varamadım. lütfen rahat olmaya çalış. kendini ne kadar üzersen birçok şeyide okadar tetiklersin. pozitif düşünmeye calışcanım benim
semoş canım benim ilaç kullanma taraftarı değilim. kullanmıyorumda. vücudumu alıştırmak istemiyorum.zaten birçok konuda tembel dahada tembelleşmesin.adetlerim düzensiz. mesala son olarak 45 gün önce adet oldum. ayın 1 de simsiyah camur gibi 2 gün kanama gibi birşeyler oldu sonra tık yok. gelmeyede niyeti yok .2 ayda bir 15 günde bir 4 aydabir adet olduğumu bilirim o yüzden kafama takmıyorum.rahatsızlıkları var tabiki ama yapabilecek birşeyde yok. fsh yüksek hemde baya. 2 tüp bebek denemem 3.cü yumurta oluşmadığı için iptal.ama şuda var tabiki hamileliğimi bu üç olumsuz olaydan sonra kendiliğinden oldu. ne zaman cocuk fikrini kafamdan sildim. ozaman oldu. hayıtı kullanmaya başladım 6. ayda hamilelik oldu. ancak hayıtı hormanlarım düzelsin diye içmiştim.
papatyalale bence tüp bebek yaptır micro yani şansın daha fazla.kaç yumoş görüldü canım.nasıl düşürdün fsh ı öyle.inş.bende düşürebilirim
arkadaşlar bende bugün başladım hayıtı icmeye benim adetlerim düzenli fakat cok az adet oluyorum şimdi ben bunu adet olana kadarmı icecem yoksa 12ci gün yani yumurlama günü bırakacakmıyım